IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спрете да трупате в банка, инвестирайте - каза премиерът

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво му е бетота на Борисов- да гледа поне мандата да изкара

Коментар

• Бате Пешо

Имам работа , не съм без работа. И стига с това Позитано , аз ти казах вече. И грешиш за Борисов , той е бетон във властта.Еднодневка , ама друг път.Него евреите със сигурност го харесват ,проблема са им Байовците. Ще ти продам апартамент , но избързваш и дори по малко ще пише на хартийките , които ще платиш за него..има още доста вода да изтече по Дунава.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Сънуваш буден......и честно казано на Позитано сте много зле.С това поведение отвращавате и отблъсквате хората от вас.Оказва се изклатения си ти щото ти ревеш.Като искаш да си похарча парите ще построиш апартамент ако трябва и за 50 евро квадрата.Иначе няма да получиш нищо.Рано или късно гладът и мизерията ще ти оправят тъпата комунистическа глава.
        Ооо, тя вече ги оправи яко Аз лично се сещам за поне десетина "позитански" фирми и фирмички, дето изгърмеха много брутално. Дали им на кундурджийте по едно куфарче пари, бизнесмени ще ги правят Само лапаха бюджетни пари, ама Бойко как им врътна кранчето така изпонападха от клона . Нали още Бай Тошо щеше да ги пуска да плуват в международни води, е те са има матриал за тая работа, що не заплуваха там, ми се удавиха в тукашното блато ? Щото са некадърни кундурджий, само мандри могат да обират Мога до утре да ви разправям, на какви покъртителни гледки съм ставал свидел, на какви бизнес планове и разработки на апокрифни технологии, по клипчета от youtube. Гледаш ги големи, уж разумни хора, на които партията майка е поверила управлението на милиони червен капитал, те тръгнали да изобратяват перпетум мобиле . Айде нема да споменавам конкретни имена на конкретни фирми, че съвсем ще ги орезиля

Коментар

• Tейдъров на оперативка ли ви събра Станишев?Да не те е нахокал за поведението и да не вземе да смениш курса.Докато си в тоя форум нито един глас няма да има оттук за БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Бачкам за евреите и ги кандардисвам да Ви оставят недо..ни , само че те не ми връзват и казват тоя акъл дето ни го даваш да стои написан в едно чекмеже , пък ние по друг ще работим и ще ги доизклатим.Те казват - ние не сме прости за да инвестираме , а те да ни крадат и докато не им дадем възможност да крадат не искат да работят дори. Ти как си го представяш някой друг - банка да върти парите ти , за да печелиш ти ?
            Сънуваш буден......и честно казано на Позитано сте много зле.С това поведение отвращавате и отблъсквате хората от вас.Оказва се изклатения си ти щото ти ревеш.Като искаш да си похарча парите ще построиш апартамент ако трябва и за 50 евро квадрата.Иначе няма да получиш нищо.Рано или късно гладът и мизерията ще ти оправят тъпата комунистическа глава.

Коментар

• Бате Пешо

Бачкам за евреите и ги кандардисвам да Ви оставят недо..ни , само че те не ми връзват и казват тоя акъл дето ни го даваш да стои написан в едно чекмеже , пък ние по друг ще работим и ще ги доизклатим.Те казват - ние не сме прости за да инвестираме , а те да ни крадат и докато не им дадем възможност да крадат не искат да работят дори. Ти как си го представяш някой друг - банка да върти парите ти , за да печелиш ти ?
              D.Y.F-091066

Коментар

Така е ! На Бай Ганьо му харесва така да са организирани нещата и Бай Пешо казва не мрънкайте . Истината е че като те прицелят Ганьовци единствения начин е да им отговориш със същите средства , да го прицелиш и ти.
                И като не ти харесват промени ги ама си некадърен за нищо.Мрънкане мрънкане и мрънкане.Направи нещо размърдай се.Само глупости ви поръчват от Позитано не се спряхте и това е.Власт повече няма да видите щото ви измряха избирателите.

Коментар

Построй ги ти тия апартаменти по 300 евро ! Аз вече имам друга работа и парите ми са инвестирани , нямам свободни пари да ги инвестирам да ти стоя апартаменти по 300 евро за квадрат , за да печеля по малко от бансовата ти лихва работейки докато ти мързелуваш и садиш пиперки и домати , ама ги копаш с мотиката щото това е труд и си решил да ставаш бръмбар.Ето аз приемам съвета ти и ти казвам какво ще направя според него.
                  Каквото искаш прави ако щеш работи ако щеш сади портокали ако щеш инвестрай в Марс и извънземните.Твоя работа.Само спри да смърдиш че другите ти виновни.От няколко години само чернилка от тебе тоя министър тъп оня глупав шефа на банката некадърен само ти велик инвеститор.Но всички ти пречат.Дори и шефовете на ФЕД и ЕЦБ ти пречат.То не бяха незнам какви зими фалити крах на долар евро и свят.И накрая хората с пари били селски тарикати и некадърници.А великия инвеститор и специалист го обрали....Ай сиктир непобедими сте това мрънкачите и недоволните.

Коментар

• Jay Gould

Така е ! На Бай Ганьо му харесва така да са организирани нещата и Бай Пешо казва не мрънкайте . Истината е че като те прицелят Ганьовци единствения начин е да им отговориш със същите средства , да го прицелиш и ти.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Не ми пускай глупави линкове , БВП на Гърция е надуто от продажбата на ДЦК пък селското им стопанство няма как да се надуе. Гърците ще те замерят със селскостопанска продукция , при положение че работя каманак..те не знам повечето дето работят камъните на островите дали могат да си представят , че съществева такова нещо като добружанската земя. За теб явно да купиш такава земя е охарчване , айде да не те притеснявам тогава че казваш че и искаш да ти е наблизо.
                      Да инвестираш , не е като да харчиш по молове .Макар силно да се съмнявам , че ти си склонен по скоро по молове да харчиш отколкото да инвестираш.Имай си депозити , пък да знаеш няма как да живееш в България и да нямаш досег с Бой Ганьо и Бай Пешо..И двамата ни вкарват в капан , и не от правителството зависи очевидно и само евреите ще ви оправят вас.
                      Бе ти има ли нещо от което да не разбираш.Да вземе да те направим министър председател и европейски президент та да оправиш целия свят.

Коментар

• Бате Пешо

Построй ги ти тия апартаменти по 300 евро ! Аз вече имам друга работа и парите ми са инвестирани , нямам свободни пари да ги инвестирам да ти стоя апартаменти по 300 евро за квадрат , за да печеля по малко от бансовата ти лихва работейки докато ти мързелуваш и садиш пиперки и домати , ама ги копаш с мотиката щото това е труд и си решил да ставаш бръмбар.Ето аз приемам съвета ти и ти казвам какво ще направя според него.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Пешо ти се превърна в голям ментор на тази тема- на всеки обясняваш и отговаряш
                          Знаеш ли че си прав.Спор с назначени от Позитано20 е излишен.

Коментар

• Бате Пешо

Не ми пускай глупави линкове , БВП на Гърция е надуто от продажбата на ДЦК пък селското им стопанство няма как да се надуе. Гърците ще те замерят със селскостопанска продукция , при положение че работя каманак..те не знам повечето дето работят камъните на островите дали могат да си представят , че съществева такова нещо като добружанската земя. За теб явно да купиш такава земя е охарчване , айде да не те притеснявам тогава че казваш че и искаш да ти е наблизо.
                            Да инвестираш , не е като да харчиш по молове .Макар силно да се съмнявам , че ти си склонен по скоро по молове да харчиш отколкото да инвестираш.Имай си депозити , пък да знаеш няма как да живееш в България и да нямаш досег с Бой Ганьо и Бай Пешо..И двамата ни вкарват в капан , и не от правителството зависи очевидно и само евреите ще ви оправят вас.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Най гадната част от кризата е с уволняването на работниците. Според мен българите са добри работници , ако не си им на главата няма пред кой да философстват и работят яко и се справят.В строителството е много важно да имаш работници , които могат да работят самостоятелно , мислят с главите си и правят неща за които ти ако тръгнеш като предприемач да мислиш в детайли ще изпушиш. Лошото е че с кризата хора , които работят ги изхвърляш на улицата...разчитал си на тях , оправдавали са доверието ти , осигурявал си им работа от която те са изкарвали добри пари и знаеш че и те и семействата им са много доволни от това че си им работодател. Уволняваш ги и си сменяш телефона , защото те звънят и се надяват да заработят отново !
                              Не е само кризата за съжаление. Аз съм уволнил 30 човека, които опазих от какво ли не, само защото един кмет реши, че от бизнеса с който се занимавахме ще стане милионер и реши да го вземе. И звъняха да, ама след време можех да взема само 3 ма... Само някой тъпак може да твърди, че в държавата няма проблеми и че хората сами са си виновни видиш ли, щото не работили. Проблемът е, че нашенецът не го оставят да работи. Няма ден почти без някоя нова гадория спусната отгоре. Иначе ако никой не го закача.. Е някой да иде да види възрожденските селца и градчета... Не че някой от говедата писали тук разбират от красиво. Българинът обаче работи, но само да го оставят на мира. Е почти 2 000 000 емигранти и никой не се връща освен някой загубени дето после пак заминават. И се оправят навън и не мрънкат.. А защо? Ами просто са в по-нормални и предвидими държави..
                              И като няма проблеми в държавата ни и като хората сами са си виновни, да вземат да идат да го обяснят това, на 11 удавени от тоя язовир.
                              Last edited by Jay Gould; 08.02.2012, 13:06.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Най гадната част от кризата е с уволняването на работниците. Според мен българите са добри работници , ако не си им на главата няма пред кой да философстват и работят яко и се справят.В строителството е много важно да имаш работници , които могат да работят самостоятелно , мислят с главите си и правят неща за които ти ако тръгнеш като предприемач да мислиш в детайли ще изпушиш. Лошото е че с кризата хора , които работят ги изхвърляш на улицата...разчитал си на тях , оправдавали са доверието ти , осигурявал си им работа от която те са изкарвали добри пари и знаеш че и те и семействата им са много доволни от това че си им работодател. Уволняваш ги и си сменяш телефона , защото те звънят и се надяват да заработят отново !
                                Най после едно умно нещо и от теб.Казал съм го отдавна.За българската реалност и най вече за София цени над 500 евро квадрата за жилища в центъра и 300 за крайните квартали ще водят до това което си описал.Айде саприкасяйте се и свалете цените и ще имате работа.И вместо да сте тарикати да ми строите холбоксове по 18 квадрата със спални по 10 бани и по 2 и тераси по 0,5 вземете помислете и за купувача.Като влезе да му е добре и да се радва.

Коментар

Working...
                                X