Какво му е бетота на Борисов- да гледа поне мандата да изкара
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спрете да трупате в банка, инвестирайте - каза премиерът
Collapse
X
-
Бате Пешо
Имам работа , не съм без работа. И стига с това Позитано , аз ти казах вече. И грешиш за Борисов , той е бетон във властта.Еднодневка , ама друг път.Него евреите със сигурност го харесват ,проблема са им Байовците. Ще ти продам апартамент , но избързваш и дори по малко ще пише на хартийките , които ще платиш за него..има още доста вода да изтече по Дунава.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСънуваш буден......и честно казано на Позитано сте много зле.С това поведение отвращавате и отблъсквате хората от вас.Оказва се изклатения си ти щото ти ревеш.Като искаш да си похарча парите ще построиш апартамент ако трябва и за 50 евро квадрата.Иначе няма да получиш нищо.Рано или късно гладът и мизерията ще ти оправят тъпата комунистическа глава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеБачкам за евреите и ги кандардисвам да Ви оставят недо..ни , само че те не ми връзват и казват тоя акъл дето ни го даваш да стои написан в едно чекмеже , пък ние по друг ще работим и ще ги доизклатим.Те казват - ние не сме прости за да инвестираме , а те да ни крадат и докато не им дадем възможност да крадат не искат да работят дори. Ти как си го представяш някой друг - банка да върти парите ти , за да печелиш ти ?
Коментар
-
Бате Пешо
Бачкам за евреите и ги кандардисвам да Ви оставят недо..ни , само че те не ми връзват и казват тоя акъл дето ни го даваш да стои написан в едно чекмеже , пък ние по друг ще работим и ще ги доизклатим.Те казват - ние не сме прости за да инвестираме , а те да ни крадат и докато не им дадем възможност да крадат не искат да работят дори. Ти как си го представяш някой друг - банка да върти парите ти , за да печелиш ти ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТака е ! На Бай Ганьо му харесва така да са организирани нещата и Бай Пешо казва не мрънкайте . Истината е че като те прицелят Ганьовци единствения начин е да им отговориш със същите средства , да го прицелиш и ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПострой ги ти тия апартаменти по 300 евро ! Аз вече имам друга работа и парите ми са инвестирани , нямам свободни пари да ги инвестирам да ти стоя апартаменти по 300 евро за квадрат , за да печеля по малко от бансовата ти лихва работейки докато ти мързелуваш и садиш пиперки и домати , ама ги копаш с мотиката щото това е труд и си решил да ставаш бръмбар.Ето аз приемам съвета ти и ти казвам какво ще направя според него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе ми пускай глупави линкове , БВП на Гърция е надуто от продажбата на ДЦК пък селското им стопанство няма как да се надуе. Гърците ще те замерят със селскостопанска продукция , при положение че работя каманак..те не знам повечето дето работят камъните на островите дали могат да си представят , че съществева такова нещо като добружанската земя. За теб явно да купиш такава земя е охарчване , айде да не те притеснявам тогава че казваш че и искаш да ти е наблизо.
Да инвестираш , не е като да харчиш по молове .Макар силно да се съмнявам , че ти си склонен по скоро по молове да харчиш отколкото да инвестираш.Имай си депозити , пък да знаеш няма как да живееш в България и да нямаш досег с Бой Ганьо и Бай Пешо..И двамата ни вкарват в капан , и не от правителството зависи очевидно и само евреите ще ви оправят вас.
Коментар
-
Бате Пешо
Построй ги ти тия апартаменти по 300 евро ! Аз вече имам друга работа и парите ми са инвестирани , нямам свободни пари да ги инвестирам да ти стоя апартаменти по 300 евро за квадрат , за да печеля по малко от бансовата ти лихва работейки докато ти мързелуваш и садиш пиперки и домати , ама ги копаш с мотиката щото това е труд и си решил да ставаш бръмбар.Ето аз приемам съвета ти и ти казвам какво ще направя според него.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо ти се превърна в голям ментор на тази тема- на всеки обясняваш и отговаряш
Коментар
-
Бате Пешо
Не ми пускай глупави линкове , БВП на Гърция е надуто от продажбата на ДЦК пък селското им стопанство няма как да се надуе. Гърците ще те замерят със селскостопанска продукция , при положение че работя каманак..те не знам повечето дето работят камъните на островите дали могат да си представят , че съществева такова нещо като добружанската земя. За теб явно да купиш такава земя е охарчване , айде да не те притеснявам тогава че казваш че и искаш да ти е наблизо.
Да инвестираш , не е като да харчиш по молове .Макар силно да се съмнявам , че ти си склонен по скоро по молове да харчиш отколкото да инвестираш.Имай си депозити , пък да знаеш няма как да живееш в България и да нямаш досег с Бой Ганьо и Бай Пешо..И двамата ни вкарват в капан , и не от правителството зависи очевидно и само евреите ще ви оправят вас.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНай гадната част от кризата е с уволняването на работниците. Според мен българите са добри работници , ако не си им на главата няма пред кой да философстват и работят яко и се справят.В строителството е много важно да имаш работници , които могат да работят самостоятелно , мислят с главите си и правят неща за които ти ако тръгнеш като предприемач да мислиш в детайли ще изпушиш. Лошото е че с кризата хора , които работят ги изхвърляш на улицата...разчитал си на тях , оправдавали са доверието ти , осигурявал си им работа от която те са изкарвали добри пари и знаеш че и те и семействата им са много доволни от това че си им работодател. Уволняваш ги и си сменяш телефона , защото те звънят и се надяват да заработят отново !
И като няма проблеми в държавата ни и като хората сами са си виновни, да вземат да идат да го обяснят това, на 11 удавени от тоя язовир.Last edited by Jay Gould; 08.02.2012, 13:06.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНай гадната част от кризата е с уволняването на работниците. Според мен българите са добри работници , ако не си им на главата няма пред кой да философстват и работят яко и се справят.В строителството е много важно да имаш работници , които могат да работят самостоятелно , мислят с главите си и правят неща за които ти ако тръгнеш като предприемач да мислиш в детайли ще изпушиш. Лошото е че с кризата хора , които работят ги изхвърляш на улицата...разчитал си на тях , оправдавали са доверието ти , осигурявал си им работа от която те са изкарвали добри пари и знаеш че и те и семействата им са много доволни от това че си им работодател. Уволняваш ги и си сменяш телефона , защото те звънят и се надяват да заработят отново !
Коментар
Коментар