Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спрете да трупате в банка, инвестирайте - каза премиерът
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеА с калиевХИперманганат за какво се пръска ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПеше браво за старите сортове- ех онзи биволското сърце и стария червен тъмен БГ сладък домат. Малките мандри в Родопите и Балкана по спазват технологиите. Хибридните са боклук- има и хубави италиански сортове
Голям грях сме правили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХихихи... Колега, така не става,това да не са кози та да ги пуснеш да пасат. Тя, кокошката, иска да я храниш всеки ден със зрънце. Водичката да и смениш, да прибираш яйцата, иначе се научават да си ги ядат. Не става така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеА с калиевхиперманганат за какво се пръска ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАко е на 40 км + 3 е "моето" селце...Не пускай кокошките , че на тавана ми са се завъдили белки.Не мога да ги изгоня гадовете...все кокошки ми носят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе живея в Търново. Варненец съм и от 17 години в София. Къщата я продадохме, щото беше далеч и на мен и на родителите ми. Харесал съм си едно селце на около 40 км от София. Даже бях направил сделка, но дядката умря. Наследниците не ми продадоха. Сега искат да ми продадат, аз пък изхарчих парите и така За кокошките съм решил да купя 10-15 да ги пусна да пасат, и която оцелее)) Ама ще видим как ще е с кризата до лятото, ако пак спастря парите скачам веднагаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеП.П. кажете какъв е този родопски кашкавал моля, че аз в последно време съм се спрял на мажаров краве сирене и кашкавал - най са ми вкусни и миришат на мляко, ама сиренето е 11лв а кашкавала е 19лв и ми се свива срцето като ги давам.... лудница стана
При мен стана така, че когато сме ходили за риба на язовир Доспат, сме си купували разни неща от местните магазинчета в гр. Доспат. Там продават и местен кашкавал. Разпитваш продавача, той те упътва към някоя мандра и си готов.
Малко е далече, но аз го съчетавам с риболова, така че нямам транспортни разходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПеше браво за старите сортове- ех онзи биволското сърце и стария червен тъмен БГ сладък домат. Малките мандри в Родопите и Балкана по спазват технологиите. Хибридните са боклук- има и хубави италиански сортове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНяма да намериш около София такава земя като в Търново и Г.Оряховица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе живея в Търново. Варненец съм и от 17 години в София. Къщата я продадохме, щото беше далеч и на мен и на родителите ми. Харесал съм си едно селце на около 40 км от София. Даже бях направил сделка, но дядката умря. Наследниците не ми продадоха. Сега искат да ми продадат, аз пък изхарчих парите и така За кокошките съм решил да купя 10-15 да ги пусна да пасат, и която оцелее)) Ама ще видим как ще е с кризата до лятото, ако пак спастря парите скачам веднага
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕй ама ти както си ги подкарал тарикатите дай им малко въздух да глътнат.Бъди милостив към Сънито тя не е лоша просто не е разбрала какво пишем.А бъди убеден че тия със семейните хотели реват че лошата държава не им прави достатъчно реклама не е направила добри пътища много са контролните органи.Енергото ВиК-то и телефоните и от тях недоволни.Банките и те лоши лихвите големи,природата и тя не е стях зимата няма сняг а лятото е студено.Данъците и те високи таксите и те,работниците и те мързеливи и само искат.И това което съм изброил е само началото и като те почнат с едни простотии ти знаеш ли как е на Запад там парите ги раздават на всеки който иска да работи ей така берат ги от дърветата освободени са от данъци и други митове и легенди
изумява ме понякога глупостта на хората и това колко лесно се връзват на всякакви схеми. сигурен съм че поне 80% от пишещите никога не са подхващали частен бизнес а и няма да подхвана щото държавата/банките/регулациите... нали разбираш... и 90% от тях са реално прави - и да са захванали са щели да фалират. (голяма работа, колко съм се вътрил и аз, а вярвам и ти, важното е човек да си взима поука и да даейства разумно), но останалите 10% биха имали много по-успешен живот.
тия които само реват във форума колко трудно било защо не направят нещо в германия например? или въев франция? или в Америка? сал един емигрант се обади за толкова години и то... за покупка на имоти и рента.
тия дето са облъчили българския народ до такава степен трябва награда за психология да им се даде. Нобелова!
ти едно дете 10 годишно разходи из гърция и турция и го питай има ли шанс изобщо БГ по отношение на природни дадености да развива приоритетно туризъм ще ти отговори по-вярно от съни дето още се чуди какво му е лошото на БГ хотелиерството.... а лошото е масово хората са така. в строителството същата работа - 2 милиона сме назад за 20 години те се спукаха да строят че и още искат... и недоумяват защо не ставало. банките и лихвите били виновни.
ми докато БГ предприемачите са с такива чипове все банки и лихви и държава ще им е виновна... за съжаление. та затова се радвам на високите лихви - не че съм се напечелил от депозити, а защото тарикатите с кухи кратуни доброзорно се сопряха...
П.П. кажете какъв е този родопски кашкавал моля, че аз в последно време съм се спрял на мажаров краве сирене и кашкавал - най са ми вкусни и миришат на мляко, ама сиренето е 11лв а кашкавала е 19лв и ми се свива срцето като ги давам.... лудница станаLast edited by ludakrava; 07.02.2012, 17:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОт него купих кашкавал ако не се лъжа 9,5кинта килото ей така да опитаме.Оказа се много добър.
Пробвай с някой купешки да видиш - става като креда.
Не само със сортовете домати е проблем, с чушките също, особено червената капия.
Коментар
Коментар