IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спрете да трупате в банка, инвестирайте - каза премиерът

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kак ще са евтини евтини храните- в БГ даваме много повече за по некачествени храни от Европата- тези луди ли са със сирената по 12-14-16 лева и кашкавалите по 16-18-24 лева. Те станаха по скъпи от муцарелата, камамбера , холадсите и немски сиренаМалоумници и после защо фалирали

Коментар

• Да това са Пешо старите благословенни сортове-, а не съм съгласен да се преувеличава ролята на земеделието, защото сега истинските стопани са много малко. Няма я тази старата почтенност да не лъжеш клиента за да ти е клиент. В основата на всичко е труда и знанието, а аз в младоста си много съм работил земеделие- когато на си мърляч е благодарно и достоиноНавремето когато аз продавах продукция винаги давах повече и наи хубавото за клиента си. Сега мърлячите все гледат да ме минат и пробутат боклуци. Напълни се и смангали и всякакви сволачи прекупвачи

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ей ама ти както си ги подкарал тарикатите дай им малко въздух да глътнат.Бъди милостив към Сънито тя не е лоша просто не е разбрала какво пишем.А бъди убеден че тия със семейните хотели реват че лошата държава не им прави достатъчно реклама не е направила добри пътища много са контролните органи.Енергото ВиК-то и телефоните и от тях недоволни.Банките и те лоши лихвите големи,природата и тя не е стях зимата няма сняг а лятото е студено.Данъците и те високи таксите и те,работниците и те мързеливи и само искат.И това което съм изброил е само началото и като те почнат с едни простотии ти знаеш ли как е на Запад там парите ги раздават на всеки който иска да работи ей така берат ги от дърветата освободени са от данъци и други митове и легенди
        бате пешо,ако си далтонист и виждаш само черно, бяло и някоя друга светлосянка,тва НЕ значи,че картината НЕ е цветна
        та,ти работливия,трябва да се благодариш на мързеливите,колкото и странно да ти звучи....щото ако всеки почне да сади домати и краставици,нали се сещаш,че и един домат няма да моа да продадеш,па ако ще не биволско сърце,а лъвски кур да е....
        а тва,че никой не сади домати и незнамсиквоси,е добре за теб
        мързела и трудолюбието са относителни неща...... а тяхната цена е толкова релативна и зависи от толкова техни деривативи,че не само цветно трябва да гледаш,ами и триизмерно.....
        ако не съм аз и с мързела си не садя домати и за тва съм много лош,ти няма как да се покажеш като много трудолюбив и добър,защото за да ми продадеш домат,аз трябва да го НЯМАМ
        а иначе се хвали,колко си добре,те и строителите се хвалеха,после и брокерите.... и нали се сещаш кво стана?да не си мислиш,че с доматите и краставиците не е същата история?ако всички строители почнат да садят домат (след като вече се настроиха) ,а всички брокери на НИ станат продавачи на домати... точно пък тогава някой кофражист ще ви се смее на вас как сте се набутали,как ви мързи и как теглите заеми за машини и земя,че да не копате на ръка и как сте се набутали,защото сте мързеливи....
        просто живееш в държава,където имаш овче мислене,но за сметка на това пък и лъвско самочувствие...
        за тва стискай само палци да не почнат в медиите да излизат статии за забогатели доматосеячи на биволски сърца,че точно след 2 години ти ще си на мястото, на което е един арматурист в момента
        а арматуриста повече бичи от теб,вервай ми... ако погледнеме от твойта гледна точка на цена спрямо трудоЛЮБИЕ

п.п.
        само не ми казвай за пореден път да не се занимавам с теб и твойте биволски сърца,защото ТИ НИ ЗАНИМАВАШ С ТЕБ,ама от много копане не моа да го осъзнаеш.....

то не беа твоите депозити,то не беа децата ти в чужбина,дето не било наша работа къде са,ама било твоя работа да ни кажеш,БЕЗ НИКОЙ ДА ТЕ ПИТА!
        никой няма нищо против да ни занимаваш с тва кой си,къв си,дори и кой номер гащи носиш,ама като кажеш колко сантиметра ти е кура,после НЕ ВИКАЙ:
        "кво те интересува колко сантиметра ми е кува"
        разбираш ли ме,или не ме разбираш?

защото звучиш като курва,която само се гъзи,а после плаче що само я ебат
        Last edited by acen1975; 07.02.2012, 20:27.

Коментар

• Аз съм им обяснявал , че много ги е страх да не останат гладни и затова предпочитат масата да е пред тях и това ги успокоява.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Ще го имам предвид, ако ми дойдещ на гости, няма да ти досаждам по ориенталски ( Ориентът започва оттам, където те канят насила да ядеш и тоалетните миришат), а ще те държа отвън пред къщи прав, като кон на празни ясли.
            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• rover

На българина му дай да плюска , аз имам познати от щатите , като дойдат в БГ и се възмущават какво е това нещо - където отидат на гости веднага се слага масата.Иначе храните в търговската мрежа са некачествени понеже хората купуват по евтините неща , и производителите ги поевтеняват и ги правят на боклук за да спечелят парите им.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Не се чудете, защо не става вкусна доматената супа. Аз след като изям последния есенен домат ( а те тогава са най-сладки), докато не излезе новата ми домашна реколта, домати от магазина не купувам. И с другите зеленчуци така. Е, картофи и т.н. може, но само от познати. Винаги съм се учудвал на хора, правещи салата от пресни домати и краставици през януари. Какво е това бройлер, само от картинка го знам. И да знаете, може да си правите филе Елена, или бут по еленски, ама само от домашно прасе. От магазина месо, все едно домат през януари. Същата пластмаса.
                Да прощават банките, инвестициите и премиерът за лиричното отклонение.
                Last edited by rover; 07.02.2012, 19:30.

Коментар

• Гледам във Варна един комшия (сам мъж) си гледа на балкона мерудия, чушлета... такива работи. Никакви цветя!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Кажи й да "разреди" цветята с праз. Нали го обичаш?
                    Казах и, ама не ще! Празът не цъфтял...
                    Бабишкерата му... (дано да не чете форума... )

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Хайде да си сменим тъщите.
                      Мойта гледа цветя в апартамента. Много са хубави.
                      Ама не стават за салата...
                      Кажи й да "разреди" цветята с праз. Нали го обичаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                        Абе вие къде живеете? За биволско сърце и за червени домати говорите, като за Акад и Шумер. Че аз никога не съм спирал да се храня с тях и себеподобните им. Тази година гледах два вида домати, краставици, пипер, тикви, салати, марули, лук, чесън.... Даже исках да разкопая и райграса пред къщата, ама жената не позволи. А при тъщата на село не мога да изброя какво се гледа. Друго ми идва наум - самият факт, че в тази тема за банките говорим за подобни неща, означава, че нещо ни липсва в нашия съвременен живот. А това е възможността да направим ( произведем) нещо, което може да се види и пипне с ръка, и ползата от него е несъмнена. Затова ви говори Бате Пешо, затова ви говоря и аз . Защото аз всеки ден произвеждам ПРЕДМЕТИ, които носят полза на хората, а не например "токсични деривати". И затова не ми пука, какво говорят полуидиоти като Йосиф и Роджърс, които ме плюят, защото си мислят, че съм против ГЕРБ например. А аз съм против нищонеправенето. Нито имам кредит, нито ми трябва такъв, банката не ми пречи с нищо. Дразнят ме само хора, на които да им дадеш чук, пирон и тиква - не могат да забият пирона в тиквата. Иначе са пред клавиатурата. Поне да вникват в написаното от мен. Ама не. Чукча писател, чукча не читател.
                        Пак ви казвам. Изяжте и изпийте всичко, което изкарате. Казва ви го човек, произвеждащ ПРЕДМЕТИ от 1991 година, все още печелещ от това, но вече прозрял уловката. А тя е - ние ще даваме акъл, ние сме теоретиците - вие бачкайте, произвеждайте. Не се ловете на това.

Хайде да си сменим тъщите.
                        Мойта гледа цветя в апартамента. Много са хубави.
                        Ама не стават за салата...

Коментар

• Ровър радвам се че хората взели кормилото на живота в свои ръце се оказаха повече.Радвам се че има много хора които не се предава а се борят с трудностите без да мрънкат и без да искат да се разпореждат с парите и живота на другите.А с тея мрънкащите и недоволните не виждам какво друго можем да правим освен да се забавляваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Напръскай си патката сладур.Срещу трипер
                            Хахаха...
                            Щях да му го кажа, ама викам да не се обиди.

Ама в интерес на истината ми се върти нещо в акъла, че баба ми слагаше по едно-две кристалчета във водата на малките пиленца. Ама не съм сигурен.

Коментар

• Абе вие къде живеете? За биволско сърце и за червени домати говорите, като за Акад и Шумер. Че аз никога не съм спирал да се храня с тях и себеподобните им. Тази година гледах два вида домати, краставици, пипер, тикви, салати, марули, лук, чесън.... Даже исках да разкопая и райграса пред къщата, ама жената не позволи. А при тъщата на село не мога да изброя какво се гледа. Друго ми идва наум - самият факт, че в тази тема за банките говорим за подобни неща, означава, че нещо ни липсва в нашия съвременен живот. А това е възможността да направим ( произведем) нещо, което може да се види и пипне с ръка, и ползата от него е несъмнена. Затова ви говори Бате Пешо, затова ви говоря и аз . Защото аз всеки ден произвеждам ПРЕДМЕТИ, които носят полза на хората, а не например "токсични деривати". И затова не ми пука, какво говорят полуидиоти като Йосиф и Роджърс, които ме плюят, защото си мислят, че съм против ГЕРБ например. А аз съм против нищонеправенето. Нито имам кредит, нито ми трябва такъв, банката не ми пречи с нищо. Дразнят ме само хора, на които да им дадеш чук, пирон и тиква - не могат да забият пирона в тиквата. Иначе са пред клавиатурата. Поне да вникват в написаното от мен. Ама не. Чукча писател, чукча не читател.
                              Пак ви казвам. Изяжте и изпийте всичко, което изкарате. Казва ви го човек, произвеждащ ПРЕДМЕТИ от 1991 година, все още печелещ от това, но вече прозрял уловката. А тя е - ние ще даваме акъл, ние сме теоретиците - вие бачкайте, произвеждайте. Не се ловете на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                                П.П. кажете какъв е този родопски кашкавал моля, че аз в последно време съм се спрял на мажаров краве сирене и кашкавал - най са ми вкусни и миришат на мляко, ама сиренето е 11лв а кашкавала е 19лв и ми се свива срцето като ги давам.... лудница стана
                                Мажаров нещо изхитрява напоследък. Аз я карам на Фреско ма то още по скъпо

Коментар

Working...
                                X