IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съкращения с 33% в армията. Браво Аню

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage
    ми ти ако дължиш нещо на държавата ходи се издължаваи аз нишо не и дължа.... майната и на държава която подложи децата си на мизерия като 96 г ... тя не ни заслужава... а ти Императоре като имаш желание и го чустваш като дълг ходи да жертвуваш живота си за да браниш хотелите колите и курвите на нашия самопровъзгласил се елит и политици...

не казваи на тези дето нямат желание да ходят че им е дълг щото НЕ е .... последните дето си мислите че е дълг са тези дето са били пионерчета и консомолчета (помили са им мозъка от малки аз затова се опитвам да ги разбера те са жертви на комунистическата система )....

казах ви колко му през оная работа на моето поколение за дълга които по възрастните явно си мислят че имат... последния набор за софия от 4 ма повикани един явил се.,... ще трябва да напълните затворите с нас и да ни гоните по цяла европа за да ни задължите... а и тогава пак няма да ви върже
    Пич, на тебе мога да ти кажа само едно - фак оф и никога не се връщай в Бг - същество (не мога да те нарека човек), което псува майка си(Родината си), което се срамува от произхода си, което не разбира значението на думата саможертва, заслужава само едно - да ходи да го шибат в чужбина и да праща от там снимки на ферарито, което паркира, и на къщата, чийто кенефи чисти, като се хвали, че вече е толкова добре, че си ги закупил...
    И само още едно нещо, неуважаемий - живееш в Бг и искаш или не искаш, трябва да спазваш законите на страната, а Конституцията е най-висшият закон, там има един Чл. 59.
    (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.
    Надявам се да можеш да го разбереш, ако ли не - границите са отворени, светът те зове и никой няма да съжалява за липсата ти, защото единственото, което е по-лошо от липсата на персонал, е некачественият персонал - като икономист би следвало да ме разбереш - храниш го, поиш го и когато трябва да свърши нещо, той не го прави - ако не го храниш и поиш, поне ще си спестиш разходите и ще ги вложиш в нещо по-доходно.
    Сбогом, неуважаемо същество, светът те очаква със забелен к..., т.е. с разтворени обятия - Бг е малка и недостойна за твоя гений!!!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
      Първоначално изпратено от КомБат
      Нашата доктрина трябва да е изградена изцяло в подготовката на една супервъоръжена супер малка армия с максимално опростена командна структура. Приоритет за партизански бойни действия - мъжете да минават 3 месечно наборно обучение изцяло насочено към овладяване на бойни умения, жените 1 месечно като при тях се набляга на логистиката, медицинска помощ и т.н., като за жени. Армията не повече от 10 хиляди души, парадните части те да бъдат съкратени. Оръжия да се купуват само с оглед на такава доктрина. Историята е показала, че каквато и армия да имаме, нямаме ли кадърни и подготвени дипломати и политици, ще киснем под нечие владичестов както сме си киснели през по-голямата част от съществуването на държавата ни.

Руснаците като имаха и имат такава огромна армия какво направиха в Афганистан и Чечня, колко млади момчета там изядоха дървото. Като ги нападна Хитлер какво направиха с огромната си армия? Победиха като оставиха във всяко семейство по една жертва. Германците и японците поне си извлякоха поуки и разбраха,че само с дрънкане на оръжие не става. Американците и те ще го ядат заради апетитите на оръжейното и петролно лоби, тръгнали да дрънчат из целия свят и да "овладяват". Кво овладяха? Овладяха шефовете им фирмените поръчки.

И никакви по-специални привилегии за военните, трудът на един лекар и учител по-маловажен ли е?
      Комбата те нашите политици и военни едва ли знаят историята.Но има едни интересни факти.България е имала най големи успехи не когато е разчитала на силата и оръжието а на интелекта образованието и дипломацията.При Симеон и Иван Асен Втори са най големите успехи.И двамата не са водили кой знае какви войни но са имали интелект.Ако след Балканската война имаше умни политици в България днес щеше да имаме излаз на Бяло море.Да победиш Турция да завладееш цяла Тракия и заради едни негодни баири в Македония да ги загубиш да загубиш и Южна Добруджа.България никога няма да успее с войни.Пътя към успеха за България са ниски данъци образование здрави закони и ред.Силна съдебна система и налагане на закона.
      хайде, че съм на историческа вълна - Бг има излаз на Беломорието и след Балканските войни - то е загубено след Първата световна. Макар и да звучиш логично за голите баири на Македония, то тя винаги е възприемана като втората България, като Долната земя, а Добруджа, особено Южната и част, след Освобождението е населена предимно с резаци - всякаква измет от Кавказ + местни манафи, останали по тези земи за 500-те години, не случайно са я наричали Портата на народите и Мала Скития - сещай се защо , та от тея чукараци се е формирало поне 1/3-та от населението на София в онези времена (сори, но Софето е било по-близо на македонските бежанци, а не на тракийските-гадничко, но факт), та затова и интересите на макетата са били издигнати в култ - я си представи ББ да каже, че закрива полицията и от утре всички милиционери да си търсят нова работа - представи си какво ще стане, е, нещо подобно е било и през 1913 - макетата вече са утрепали един велик българин (Стамболов), само защото е набеден, че е действал против интересите на Бг в Македония, представиси какво му се е печало на гъзо на дедото Симо Кобурга, а
      П.С. А Асенчо Втория хич не ми го хвали - ебал де що има курви из Търново, че чак и вносна си докарал, поради което разваляме съюза с Унгария (много мощна държава тогава), щото на нашия му се е.ало и разкарал царицата-унгарка, а накрая като пукнал, оставил толкова много наследници, че те се избивали 15 години за трона, в следствие, на което държавата отслабнала и била пред тотален колапс.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
        Първоначално изпратено от Императорът
        Да бе - Симеон е воювал през цялото си управление.

Маркетов - ако дядо ти беше на твоят акъл, сега нямаше да я има България, а сигур и като народ нямаше да ни има.
        Императора освен битката при Ахелой какви други големи битки и войни е водил
        бате Пешо, може ли пък така да се излагаш - да не си знаеш историята, на прима виста: 894 - нахлуване в Тракия, 895 - смазва, заедно с печенегите, маджарските племена и ги принужда да се заселят в така наречената Унгарска пуста (унгарците през 10 шек ще са Божият бич в Европа), 896 - смазва ромеите при Булгарофигон, 904 - нова кампания, 913-14 - нова кампания в Тракия, 917 - Ахелой и последващият разгром при Катасирти, същата година завладява и Сърбия, която винаги ни е била в гръб (според сърбежите сме избили цялото население на Събия, останали били само 50 семейства), 919, 920, 921, 922, 923, 924 - нови походи срещу Източната Римска Империя, 926 - хърватите ни опукват, но явно са толкова респектирани, че искат само възстановяване на предишните взаимоотношения, 927 - умира, подготвяйки поредния поход срещу Константинопол. Мнозина историци упрекват Симеон, че разорил държавата с войните си, а ти казваш, че бил миролюбив
        П.С. БДимитров например твърдеше, че България е била най-голяма при управлението на Самуил, а той е всичко друго, но не и миролюбив...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bushon
          Първоначално изпратено от Императорът

Маркетов - ако дядо ти беше на твоят акъл, сега нямаше да я има България, а сигур и като народ нямаше да ни има.
          Еми направи си машина на времето и се върни в средновековието да доказваш отдадеността си на червената идея и да изпълняваш военния си дълг към държавата. Баламурник.
          :lol:

Императора е родолюбец-патриот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
            ми ти ако дължиш нещо на държавата ходи се издължаваи аз нишо не и дължа.... майната и на държава която подложи децата си на мизерия като 96 г ... тя не ни заслужава... а ти Императоре като имаш желание и го чустваш като дълг ходи да жертвуваш живота си за да браниш хотелите колите и курвите на нашия самопровъзгласил се елит и политици...

не казваи на тези дето нямат желание да ходят че им е дълг щото НЕ е .... последните дето си мислите че е дълг са тези дето са били пионерчета и консомолчета (помили са им мозъка от малки аз затова се опитвам да ги разбера те са жертви на комунистическата система )....

казах ви колко му през оная работа на моето поколение за дълга които по възрастните явно си мислят че имат... последния набор за софия от 4 ма повикани един явил се.,... ще трябва да напълните затворите с нас и да ни гоните по цяла европа за да ни задължите... а и тогава пак няма да ви върже

пп А колко разбирам от стратегия и тактика и оръжия виж какво ти отговирх за Бомбата а ти кажи не съм ли прав и неразбирам ли

Умочко, точно за това говорех в моя пост от вчера.Вие младите нямата чуство за принадлежност към общество.Всички сте "шефчета" и всеки си е самостоятелна "държава"
            Не държавата направи простотиите през последните 20 години,а политиците които бяха на власт през този период.Само че те за мен не са държавата.Ако ти си решил да им я подаряваш,събирай багажа и "пътя".Държавата сме всички ние обикновенните хора, които са пчеличките в кошера наречен България и колкото по-бързо си я извоюваме от търтеите,толкова повече "медец" ще остава за нас.Но това с такива индивидуалисти като теб, които сте абсолютно мнозинсто в наборите след 75-та просто няма как да се случи.
            И за комсомолци и пионери не ми говори щото няма как да ги знаеш тези работи.
            Аз специално комсомолец не съм бил поради лошо поведение и неблагонадежден произход.
            И дано инетелкта който претендираш,че имаш ти помогне да проумееш че бедата не се състои в числеността на нашата армия,а в това как тя е структурирана и нейния кадрови потенциал.Хилядолетията са доказали многократно че който не храни собствена армия,храни чужда такава.
            Аз специциално съм да бъде съкратена много яко държавната администрация и милицията,а армията ни да бъде преструктурирана и да бъдат завишени критериите към нейните служители.От 10-ти Ноември 1989-та точно армията е тази която беше съкратена най-много докато държавната администрация и милиционерите се увеличиха и то май в пъти.
            Твърдо съм против да храня търтеи с големи потребности като тези от администрацията и милицията,но винаги съм готов да издържам една боеспособна армия,така че България да я има и за внуците и правнуците ми,а и за техните деца.
            Остави го. На мястото, където при нормалните хора има сърце и душа, на този е празно.
            Щото ти и твойто поколение сте нормални, пълни със сърце и душа, за това сега живеем в една чудесна държава. Как не ви е срам въобще да си отваряте устата на такива теми? А, да, имали сте сърце и душа. Обаче прошка не се иска по тоя начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Еми направи си машина на времето и се върни в средновековието да доказваш отдадеността си на червената идея и да изпълняваш военния си дълг към държавата. Баламурник.

Коментар

• ми ти ако дължиш нещо на държавата ходи се издължаваи аз нишо не и дължа.... майната и на държава която подложи децата си на мизерия като 96 г ... тя не ни заслужава... а ти Императоре като имаш желание и го чустваш като дълг ходи да жертвуваш живота си за да браниш хотелите колите и курвите на нашия самопровъзгласил се елит и политици...

пп А колко разбирам от стратегия и тактика и оръжия виж какво ти отговирх за Бомбата а ти кажи не съм ли прав и неразбирам ли

Умочко, точно за това говорех в моя пост от вчера.Вие младите нямата чуство за принадлежност към общество.Всички сте "шефчета" и всеки си е самостоятелна "държава"
                Не държавата направи простотиите през последните 20 години,а политиците които бяха на власт през този период.Само че те за мен не са държавата.Ако ти си решил да им я подаряваш,събирай багажа и "пътя".Държавата сме всички ние обикновенните хора, които са пчеличките в кошера наречен България и колкото по-бързо си я извоюваме от търтеите,толкова повече "медец" ще остава за нас.Но това с такива индивидуалисти като теб, които сте абсолютно мнозинсто в наборите след 75-та просто няма как да се случи.
                Аз специално комсомолец не съм бил поради лошо поведение и неблагонадежден произход.
                И дано инетелкта който претендираш,че имаш ти помогне да проумееш че бедата не се състои в числеността на нашата армия,а в това как тя е структурирана и нейния кадрови потенциал.Хилядолетията са доказали многократно че който не храни собствена армия,храни чужда такава.
                Аз специциално съм да бъде съкратена много яко държавната администрация и милицията,а армията ни да бъде преструктурирана и да бъдат завишени критериите към нейните служители.От 10-ти Ноември 1989-та точно армията е тази която беше съкратена най-много докато държавната администрация и милиционерите се увеличиха и то май в пъти.
                Твърдо съм против да храня търтеи с големи потребности като тези от администрацията и милицията,но винаги съм готов да издържам една боеспособна армия,така че България да я има и за внуците и правнуците ми,а и за техните деца.
                Остави го. На мястото, където при нормалните хора има сърце и душа, на този е празно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Императора освен битката при Ахелой какви други големи битки и войни е водил

Коментар

• ми ти ако дължиш нещо на държавата ходи се издължаваи аз нишо не и дължа.... майната и на държава която подложи децата си на мизерия като 96 г ... тя не ни заслужава... а ти Императоре като имаш желание и го чустваш като дълг ходи да жертвуваш живота си за да браниш хотелите колите и курвите на нашия самопровъзгласил се елит и политици...

Коментар

• Да бе - Симеон е воювал през цялото си управление.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от КомБат
                        Нашата доктрина трябва да е изградена изцяло в подготовката на една супервъоръжена супер малка армия с максимално опростена командна структура. Приоритет за партизански бойни действия - мъжете да минават 3 месечно наборно обучение изцяло насочено към овладяване на бойни умения, жените 1 месечно като при тях се набляга на логистиката, медицинска помощ и т.н., като за жени. Армията не повече от 10 хиляди души, парадните части те да бъдат съкратени. Оръжия да се купуват само с оглед на такава доктрина. Историята е показала, че каквато и армия да имаме, нямаме ли кадърни и подготвени дипломати и политици, ще киснем под нечие владичестов както сме си киснели през по-голямата част от съществуването на държавата ни.

Руснаците като имаха и имат такава огромна армия какво направиха в Афганистан и Чечня, колко млади момчета там изядоха дървото. Като ги нападна Хитлер какво направиха с огромната си армия? Победиха като оставиха във всяко семейство по една жертва. Германците и японците поне си извлякоха поуки и разбраха,че само с дрънкане на оръжие не става. Американците и те ще го ядат заради апетитите на оръжейното и петролно лоби, тръгнали да дрънчат из целия свят и да "овладяват". Кво овладяха? Овладяха шефовете им фирмените поръчки.

И никакви по-специални привилегии за военните, трудът на един лекар и учител по-маловажен ли е?
                        Комбата те нашите политици и военни едва ли знаят историята.Но има едни интересни факти.България е имала най големи успехи не когато е разчитала на силата и оръжието а на интелекта образованието и дипломацията.При Симеон и Иван Асен Втори са най големите успехи.И двамата не са водили кой знае какви войни но са имали интелект.Ако след Балканската война имаше умни политици в България днес щеше да имаме излаз на Бяло море.Да победиш Турция да завладееш цяла Тракия и заради едни негодни баири в Македония да ги загубиш да загубиш и Южна Добруджа.България никога няма да успее с войни.Пътя към успеха за България са ниски данъци образование здрави закони и ред.Силна съдебна система и налагане на закона.

Коментар

Първоначално изпратено от marketleverage
                          като имаш бомба трябва да имаш и носител иначе все тая че я имаш... единственията избор е да си я взривиш на твоя териотрия като нямаш ефикасен носител и да е на таино място което противника няма да може да удари с превантивен удар за да предотврати да ползваш супер оръжието си... един вид мимума е да са е на подвоници които нон стоп плуват на секретни мисии и не трябва да е една а да са много за да могат да преодолеят ПРО на противника....
                          пп а шмаизера е много антика
                          mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                            само махни 3 те месеца задължителна наборна служба и ще се съглася щото аз и за три месеца не бих отишъл и по сокро ще откажа да се закълна пред знамето и ще се скатая в чужбина отколкото да ме закарате насила там... границите са отворени... кльон няма ако се налга по ексремно излизане... българите сме граждани на ес и не съм само аз дето си ги мисля тези неща пуснете едно проучване сред младите дето искате да ги пратите и ще видите настроиката им да теглят една маина на държавата...

които иска тои да ходи да служи.... а не някакви кухи леики да решават даи да пратим младите да служат за ги юркаме.. авантата свърши...

пп И децата си не бих пратил да служат по скоро ще ги скатая по някакви частни колежи в чужбина и ще им кажа да не се прибират тук отколкото да ги пратя да ми ги юркат малоумниците....
                            Военната служба и военното обучение е въпрос на дълг, туфлек такъв, а не на кеф !!!
                            Ако ни нападнат сърбите, такива като тебе ще ги ползваме за живи камикадзета, заредени с динамит и с дистанционно взривяване или за пушачно месо и живи щитове, щото за друго не стават - шмайзер да ти даде човек, може да се саморазстреляш без да искаш !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• само махни 3 те месеца задължителна наборна служба и ще се съглася щото аз и за три месеца не бих отишъл и по сокро ще откажа да се закълна пред знамето и ще се скатая в чужбина отколкото да ме закарате насила там... границите са отворени... кльон няма ако се налга по ексремно излизане... българите сме граждани на ес и не съм само аз дето си ги мисля тези неща пуснете едно проучване сред младите дето искате да ги пратите ТЕ да служат и ще видите настроиката им да теглят една маина на държавата...

които иска ТОИ да ходи да служи.... а не някакви кухи леики да решават даи да пратим младите да служат за ги юркаме.. авантата свърши...

пп И децата си не бих пратил да служат по скоро ще ги скатая по някакви частни колежи в чужбина и ще им кажа да не се прибират тук отколкото да ги пратя да ми ги юркат малоумниците....

ппп А ако се оплаквате че няма кадри за армията в италия са му измислили цаката за да постъпиш наработа в полицията и пожарната преди това трябва да изкараш един срок в армията
                              mWPCloud.com

Коментар

• Нашата доктрина трябва да е изградена изцяло в подготовката на една супервъоръжена супер малка армия с максимално опростена командна структура. Приоритет за партизански бойни действия - мъжете да минават 3 месечно наборно обучение изцяло насочено към овладяване на бойни умения, жените 1 месечно като при тях се набляга на логистиката, медицинска помощ и т.н., като за жени. Армията не повече от 10 хиляди души, парадните части те да бъдат съкратени. Оръжия да се купуват само с оглед на такава доктрина. Историята е показала, че каквато и армия да имаме, нямаме ли кадърни и подготвени дипломати и политици, ще киснем под нечие владичестов както сме си киснели през по-голямата част от съществуването на държавата ни.

Коментар

Working...
                                X