IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съкращения с 33% в армията. Браво Аню

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid
    - Нали, според една визия, проблемите се поддържат с цел чрез тях да се правят пари?
    е, нали затова крепяха АОК и бомбандираха Белград.

Коментар

• - Нали, според една визия, проблемите се поддържат с цел чрез тях да се правят пари?

Коментар

• накратко, зАеби ги тези дивотии: Опасното са рязаните карабини на юг и анези, дето се намърдаха в Косово , а сега - и в Македония.

10000000000х
        да защото Щатите ги крепят само
        за да създават проблеми на Европа.

Коментар

• Така да бъде, върна я. Само уточних.

Коментар

Колкото до външните заплахи, дори и да са потенциални, не са страшни.Това дали Сърбия е член на ЕС не е от значение. Страшни и опасни за националната ни сигурност са вътрешните заплахи произтичащи от корумпирано управление. Достатъчен ни е още един мандат като на предходното правителство.
            Май не правиш разлика между "страшен" и "опасен".
            Проява на хлапашко безхаберие е това.
            Защото, най-често, страшното не е опасно, и обратно. "Страшно" е емоционалната оценка, МНЕНИЕТО ТИ ЗА НЕЩО.
            "Опасно" е фактическото състояние, това, което убива.
            Хората виждат страшното и нехаят за опасното, вкл. и такива като теб.
            "страшното" плаши, опасното се случва и нанася истински щети.
            Примери ли искаш?
            - Дарт Вейдър - малариен комар.
            Терминаторът - Осама Б.Л.
            Голиат - Давид
            череп и кости - вирус на СПИН
            Дядо Торбалан - старческо слабоумие.
            ...
            Искаш ли други примери?
            ББ - няколко тихи арабски "студента", организирано качващи се в четири различни самолета с една задача и една цел , да ги разбият в конкретно здание.
            накратко, зАеби ги тези дивотии: Опасното са рязаните карабини на юг и анези, дето се намърдаха в Косово , а сега - и в Македония.
            А, да:
            Сегашното правителство наистина е опасно :-(
            Исках да върна темата. Колкото за опасностите пред България, тук не е място за тези коментари.

Коментар

• Колкото до външните заплахи, дори и да са потенциални, не са страшни.Това дали Сърбия е член на ЕС не е от значение. Страшни и опасни за националната ни сигурност са вътрешните заплахи произтичащи от корумпирано управление. Достатъчен ни е още един мандат като на предходното правителство.
              Май не правиш разлика между "страшен" и "опасен".
              Проява на хлапашко безхаберие е това.
              Защото, най-често, страшното не е опасно, и обратно. "Страшно" е емоционалната оценка, МНЕНИЕТО ТИ ЗА НЕЩО.
              "Опасно" е фактическото състояние, това, което убива.
              Хората виждат страшното и нехаят за опасното, вкл. и такива като теб.
              "страшното" плаши, опасното се случва и нанася истински щети.
              Примери ли искаш?
              - Дарт Вейдър - малариен комар.
              Терминаторът - Осама Б.Л.
              Голиат - Давид
              череп и кости - вирус на СПИН
              Дядо Торбалан - старческо слабоумие.
              ...
              Искаш ли други примери?
              ББ - няколко тихи арабски "студента", организирано качващи се в четири различни самолета с една задача и една цел , да ги разбият в конкретно здание.
              накратко, зАеби ги тези дивотии: Опасното са рязаните карабини на юг и анези, дето се намърдаха в Косово , а сега - и в Македония.
              А, да:
              Сегашното правителство наистина е опасно :-(

Коментар

- Дали ще се сети да те пита "какво е това БЮРМ"?
                квото и FYROM е те са кандидат член... които гледа cnbc последната година и нещопо са му промили мозъка с рекламата инвест ин македониа еу енд нато кандидеит... а и сърбите се готвят да си подават документите ще видим след 5 години кво ще е най вероятно само албания и косово няма да са членове.... как и да е

факта е че законите ни трябваше да отговарят на техните за да ни приемат и ако някои противоречеше беше променен дори и конституцията ни беше променена за да съотвества... а ако се наложи пак ще бъде променена за да отговаря на тази на ес... освен ако не сме решили да напускаме съюза... сега ако решим да си направим закон които съответсва с нашата конституция но противоречи на закони на ЕС ще бъдем санкционирани... така че кое е върховното законодателство господа граждани на ЕС ... маи ви е трудно итегрирането...
                mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                  Първоначално изпратено от marketleverage
                  Първоначално изпратено от Грую Груев
                  И само още едно нещо, неуважаемий - живееш в Бг и искаш или не искаш, трябва да спазваш законите на страната, а Конституцията е най-висшият закон, там има един Чл. 59.
                  (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин.
                  Това е писано в друго време при други обстоятелсва и явно трябва да се промени на:

Защитата на югоизточните територии на ЕС е дълг и чест за професионалната армия на България...

а както знаем господа граждани на ЕС и законите на ЕС са над националните закони.... и затова е хубаво и този член да се синхронизира освен ако нямате желание да вадите държавата от съюза де... или ако все още не успявате да се интегрирате като европеици...
                  Последно за тази вечер:
                  Чл. 5.
                  (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.
                  (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
                  (3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.
                  (4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.

Превеждам на нормален език - никой закон (бил той наш или чужд) не може да противоречи на Конституцията на РБългария, ако случайно се ратифицира чужд закон,който в някой от текстовете си противоречи на Конституцията на РБългария, то той ще бъде отменен от Конс. съд като противоконституционен - капиш? Това беше безплатна лекция, защото си българин и е редно да познаваш законите в страната си.
                  П.С. Ако трябва да пазим само югоизточната граница, то би ли ми казал кога Сърбия и БЮРМ влязоха в ЕС?

Темата беше за съкращенията в администрацията.
                  Колкото до външните заплахи, дори и да са потенциални, не са страшни.Това дали Сърбия е член на ЕС не е от значение. Страшни и опасни за националната ни сигурност са вътрешните заплахи произтичащи от корумпирано управление. Достатъчен ни е още един мандат като на предходното правителство.

Коментар

• - Дали ще се сети да те пита "какво е това БЮРМ"?

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                      Първоначално изпратено от Грую Груев
                      И само още едно нещо, неуважаемий - живееш в Бг и искаш или не искаш, трябва да спазваш законите на страната, а Конституцията е най-висшият закон, там има един Чл. 59.
                      Това е писано в друго време при други обстоятелсва и явно трябва да се промени на:

Защитата на югоизточните територии на ЕС е дълг и чест за професионалната армия на България...

а както знаем господа граждани на ЕС и законите на ЕС са над националните закони.... и затова е хубаво и този член да се синхронизира освен ако нямате желание да вадите държавата от съюза де... или ако все още не успявате да се интегрирате като европеици...
                      Последно за тази вечер:
                      Чл. 5.
                      (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.
                      (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
                      (3) Никой не може да бъде осъден за действие или бездействие, което не е било обявено от закона за престъпление към момента на извършването му.
                      (4) Международните договори, ратифицирани по конституционен ред, обнародвани и влезли в сила за Република България, са част от вътрешното право на страната. Те имат предимство пред тези норми на вътрешното законодателство, които им противоречат.

Превеждам на нормален език - никой закон (бил той наш или чужд) не може да противоречи на Конституцията на РБългария, ако случайно се ратифицира чужд закон,който в някой от текстовете си противоречи на Конституцията на РБългария, то той ще бъде отменен от Конс. съд като противоконституционен - капиш? Това беше безплатна лекция, защото си българин и е редно да познаваш законите в страната си.
                      П.С. Ако трябва да пазим само югоизточната граница, то би ли ми казал кога Сърбия и БЮРМ влязоха в ЕС?
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Bushon
                        Затова ли още от сега ревете, че на един работещ се падат два и малко пенсионери и социално слаби, и псувате емигрантите, щото хич не ви трябват тея невъзвръщенци? На вас ...патриотите, с чест и дойстойнство, дето си криете доходите, правите кви ли не схеми да бягате от данъците, не си плащате осигуровки, нито на служителите си, ако имате такива и т.н. и т.н. Тепърва има да се пенявите.
                        тва не го знам дали е към мен (ако не е - не го чети), но ако е - ненавиждам хора, които псуват кочината, но не правят нищо за нея, а мислят само за собствения си гъз, без извинения. Неведнъж съм казвал, че можеш да критикуваш нещо, само ако ти си допринесъл с нещо за това нещо и то те е излъгало:
                        - аз критикувам ББ, защото съм гласувал за него и имам моралното право на това, а не съм се скрил някъде и без да гласувам само да си псувам за спорта
                        - осигурявам се на макса, макар да мога да не го правя, не съм скрил и една стотинка данък и имам моралното право да критикувам системата, защото аз я издържам
                        - ималсъм възможност да емигрирам неведнъз, но никога не съм го направил, защото първата ми мисъл винаги е била - а кой ще остане тук да подреди държавата - мангустите и пенсионерите ли?
                        Ей, затова супер много се дразня, когато някакви пикльовци, дето чистят кенефите на Запад, ми реват каква кочина е Бг и как те щели да се върнат като се оправи Бг, щото сега било кочина и те не искали да се хабят заради тази кочина - ами кой да я оправи тази кочина бе, умници? И като си я оправим сами - вие закакво ще сте ни, за да лапкате пак наготови ли - щото моето си е мое, а чуждото, пак е мое? Ако искате да помогнете с нещо = моля, всяка помощ е добре дошла, ако не искате - стойте си в луксозния кенеф не Запад и не псувайте родната кочинка, щото точно в тази кочинка сте се родили и вие и няма как в тази кочина да се разждат свине, а само вие да сте чисти и неопетнени като херувимчета!!!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев

mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Bushon
                            Първоначално изпратено от Pyramid
                            ми ти ако дължиш нещо на държавата ходи се издължаваи аз нишо не и дължа.... майната и на държава която подложи децата си на мизерия като 96 г ... тя не ни заслужава... а ти Императоре като имаш желание и го чустваш като дълг ходи да жертвуваш живота си за да браниш хотелите колите и курвите на нашия самопровъзгласил се елит и политици...

не казваи на тези дето нямат желание да ходят че им е дълг щото НЕ е .... последните дето си мислите че е дълг са тези дето са били пионерчета и консомолчета (помили са им мозъка от малки аз затова се опитвам да ги разбера те са жертви на комунистическата система )....

казах ви колко му през оная работа на моето поколение за дълга които по възрастните явно си мислят че имат... последния набор за софия от 4 ма повикани един явил се.,... ще трябва да напълните затворите с нас и да ни гоните по цяла европа за да ни задължите... а и тогава пак няма да ви върже

пп А колко разбирам от стратегия и тактика и оръжия виж какво ти отговирх за Бомбата а ти кажи не съм ли прав и неразбирам ли

Умочко, точно за това говорех в моя пост от вчера.Вие младите нямата чуство за принадлежност към общество.Всички сте "шефчета" и всеки си е самостоятелна "държава"
                            Не държавата направи простотиите през последните 20 години,а политиците които бяха на власт през този период.Само че те за мен не са държавата.Ако ти си решил да им я подаряваш,събирай багажа и "пътя".Държавата сме всички ние обикновенните хора, които са пчеличките в кошера наречен България и колкото по-бързо си я извоюваме от търтеите,толкова повече "медец" ще остава за нас.Но това с такива индивидуалисти като теб, които сте абсолютно мнозинсто в наборите след 75-та просто няма как да се случи.
                            И за комсомолци и пионери не ми говори щото няма как да ги знаеш тези работи.
                            Аз специално комсомолец не съм бил поради лошо поведение и неблагонадежден произход.
                            И дано инетелкта който претендираш,че имаш ти помогне да проумееш че бедата не се състои в числеността на нашата армия,а в това как тя е структурирана и нейния кадрови потенциал.Хилядолетията са доказали многократно че който не храни собствена армия,храни чужда такава.
                            Аз специциално съм да бъде съкратена много яко държавната администрация и милицията,а армията ни да бъде преструктурирана и да бъдат завишени критериите към нейните служители.От 10-ти Ноември 1989-та точно армията е тази която беше съкратена най-много докато държавната администрация и милиционерите се увеличиха и то май в пъти.
                            Твърдо съм против да храня търтеи с големи потребности като тези от администрацията и милицията,но винаги съм готов да издържам една боеспособна армия,така че България да я има и за внуците и правнуците ми,а и за техните деца.
                            Остави го. На мястото, където при нормалните хора има сърце и душа, на този е празно.
                            Щото ти и твойто поколение сте нормални, пълни със сърце и душа, за това сега живеем в една чудесна държава. Как не ви е срам въобще да си отваряте устата на такива теми? А, да, имали сте сърце и душа. Обаче прошка не се иска по тоя начин.
                            Може да ти се стори странно, но...ние сме от едно и също поколение. Просто, аз съм малко по-голям от теб. И не ви искам прошка. Особено на вас с маркета. Забрави. Не сте вие двамцата, от които да я искам. Ще ме извиняваш, малкия. ;-)

Коментар

• Затова ли още от сега ревете, че на един работещ се падат два и малко пенсионери и социално слаби, и псувате емигрантите, щото хич не ви трябват тея невъзвръщенци? На вас ...патриотите, с чест и дойстойнство, дето си криете доходите, правите кви ли не схеми да бягате от данъците, не си плащате осигуровки, нито на служителите си, ако имате такива и т.н. и т.н. Тепърва има да се пенявите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kobako66
                                ми ти ако дължиш нещо на държавата ходи се издължаваи аз нишо не и дължа.... майната и на държава която подложи децата си на мизерия като 96 г ... тя не ни заслужава... а ти Императоре като имаш желание и го чустваш като дълг ходи да жертвуваш живота си за да браниш хотелите колите и курвите на нашия самопровъзгласил се елит и политици...

не казваи на тези дето нямат желание да ходят че им е дълг щото НЕ е .... последните дето си мислите че е дълг са тези дето са били пионерчета и консомолчета (помили са им мозъка от малки аз затова се опитвам да ги разбера те са жертви на комунистическата система )....

казах ви колко му през оная работа на моето поколение за дълга които по възрастните явно си мислят че имат... последния набор за софия от 4 ма повикани един явил се.,... ще трябва да напълните затворите с нас и да ни гоните по цяла европа за да ни задължите... а и тогава пак няма да ви върже

пп А колко разбирам от стратегия и тактика и оръжия виж какво ти отговирх за Бомбата а ти кажи не съм ли прав и неразбирам ли

Умочко, точно за това говорех в моя пост от вчера.Вие младите нямата чуство за принадлежност към общество.Всички сте "шефчета" и всеки си е самостоятелна "държава"
                                Не държавата направи простотиите през последните 20 години,а политиците които бяха на власт през този период.Само че те за мен не са държавата.Ако ти си решил да им я подаряваш,събирай багажа и "пътя".Държавата сме всички ние обикновенните хора, които са пчеличките в кошера наречен България и колкото по-бързо си я извоюваме от търтеите,толкова повече "медец" ще остава за нас.Но това с такива индивидуалисти като теб, които сте абсолютно мнозинсто в наборите след 75-та просто няма как да се случи.
                                И за комсомолци и пионери не ми говори щото няма как да ги знаеш тези работи.
                                Аз специално комсомолец не съм бил поради лошо поведение и неблагонадежден произход.
                                И дано инетелкта който претендираш,че имаш ти помогне да проумееш че бедата не се състои в числеността на нашата армия,а в това как тя е структурирана и нейния кадрови потенциал.Хилядолетията са доказали многократно че който не храни собствена армия,храни чужда такава.
                                Аз специциално съм да бъде съкратена много яко държавната администрация и милицията,а армията ни да бъде преструктурирана и да бъдат завишени критериите към нейните служители.От 10-ти Ноември 1989-та точно армията е тази която беше съкратена най-много докато държавната администрация и милиционерите се увеличиха и то май в пъти.
                                Твърдо съм против да храня търтеи с големи потребности като тези от администрацията и милицията,но винаги съм готов да издържам една боеспособна армия,така че България да я има и за внуците и правнуците ми,а и за техните деца.

Абсолютно си прав ! Помня че от 89 г все я съкращават тая армичка.Па не се ли свърши най-накрая или си оставят резерв като дойде ред да правят уж реформи да има откъде да режат лъжливите политици.Всеки път си измиват ръцете с армията.Ок аз не служа в армията ама стига са ни лъскали мозъците по телевизията и радиото с великите им реформи.Па за милицията немам думи.Като знам какви глъмпери и профани има там да ма извиняват ама от там май трябва да се почне да се реформира държавата.

Коментар

Working...
                                X