IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Узаконената кражба от Сребърния фонд

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
    бате не ти се разбира а и се съмнявам като гледам че схващаш закмо става въпрос
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ХОРА КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ПО ДАДЕНА ОБЛАСТ ДА НЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ - ти нещо финансисш ли си къв си че даваш акъли не ми е ясно ???
    Финаншиш е ... звъннах и си уреден , само ми дай адреса си и какво ти е изписал психиатъра ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнение
      Ти защо се изказваш по въпроси, по които не си вещ? Някога отварял ли си сайта на КФН, смятал ли си данните от статистиката, която те представят да видиш резултатите от дейността на ППФ и УПФ? Има само една дума - плачевни.

Аз съм всичко друго, но е и избирател на ГЕРБ - ама за това решение с ППФ пълни аплодисменти заслужават. Жалко, че спряха доникъде, а сега ще гласуват подлизурски промени в КСО в частта за ДЗПО. Айде всичката мара втасала за "частните" партиди седнал да реве.Опитай се да се разпоредиш с "частната" си партида, или сметни колко си внесъл и колко "имаш" натрупани?

А че Дянков извива ръцете на тези, които ти управляват "частната" ти партида и те са поред на килимчето всяка седмица да купуват ДЦК....това не е ли скрита национализация? Значи първата ти пенсия зависи от фискалната позиция на държавата, сега и втората ти пенсия все по-силно ще зависи от това. Демек солидарност от всякъде. Всички сме солидарни по всички линии с фискалната позиция на държавата и няма отърване. Само дето в ДЗПО си плащаш и таксите на едни частни дружества, за да си чакаш пак парите от държавата. Тъкмо през 2006 година ДЗПО се отърваха от български ДЦК с новия КСО и сега пак отново, тоя път задкулисно, не със закон ги задължават - щото европейско законодателство имат. С моркова и пръта работят - я не купуваш ДЦК, я клъц таксите, които събираш. Я купуваш ДЦК, пък ние ще разсрочим намалението на таксите в десет години и няма да е толкова много.

Айде почети и се пообразовай малко.
      бате не ти се разбира а и се съмнявам като гледам че схващаш закмо става въпрос
      КРАЙНО ВРЕМЕ Е ХОРА КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ПО ДАДЕНА ОБЛАСТ ДА НЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ - ти нещо финансисш ли си къв си че даваш акъли не ми е ясно ???

Коментар

НЕ ИСКАм да ПлАЩАм разходките на бОЙКО - рАЗбОЙКО по най-скъпите хотели и далечни държави както и експериментите на ДОКАЗАН БЕЗДАРНИК като Дянков

ЖАлКО ЗА бЪлГАрИЯ!!!
        е няма втори като теб ..мисля че си по усърден дори от Станишев и компания

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Не е така Юда. Проблемът е в това, че ГЕРБ национализираха ППФ и личните партиди на хората в него. И въпреки решението на конституционният съд, тези 200 милиона лева не са върнати там от където бяха заграбени. Същото се случва и сега.
          Има 3 стълба на пенсионната система. И само 1-вият е солидарен. Останалите 2 са с лични партиди. Но когато мутрата Борисов е наредил на Идиота Дянков да национализират тези средства, нормалните хора казват БАСТА - пълнете си ги сами.
          И за това сивата икономика е 70% в БГ. Но какво да ти обяснявам, като знам, че нито ще ме разбереш, нито ще си направиш труда да асимилираш това.
          Ти защо се изказваш по въпроси, по които не си вещ? Някога отварял ли си сайта на КФН, смятал ли си данните от статистиката, която те представят да видиш резултатите от дейността на ППФ и УПФ? Има само една дума - плачевни.

Аз съм всичко друго, но е и избирател на ГЕРБ - ама за това решение с ППФ пълни аплодисменти заслужават. Жалко, че спряха доникъде, а сега ще гласуват подлизурски промени в КСО в частта за ДЗПО. Айде всичката мара втасала за "частните" партиди седнал да реве.Опитай се да се разпоредиш с "частната" си партида, или сметни колко си внесъл и колко "имаш" натрупани?

А че Дянков извива ръцете на тези, които ти управляват "частната" ти партида и те са поред на килимчето всяка седмица да купуват ДЦК....това не е ли скрита национализация? Значи първата ти пенсия зависи от фискалната позиция на държавата, сега и втората ти пенсия все по-силно ще зависи от това. Демек солидарност от всякъде. Всички сме солидарни по всички линии с фискалната позиция на държавата и няма отърване. Само дето в ДЗПО си плащаш и таксите на едни частни дружества, за да си чакаш пак парите от държавата. Тъкмо през 2006 година ДЗПО се отърваха от български ДЦК с новия КСО и сега пак отново, тоя път задкулисно, не със закон ги задължават - щото европейско законодателство имат. С моркова и пръта работят - я не купуваш ДЦК, я клъц таксите, които събираш. Я купуваш ДЦК, пък ние ще разсрочим намалението на таксите в десет години и няма да е толкова много.

Айде почети и се пообразовай малко.

Коментар

• Операцията „ШОК И ТРЕПЕТ” по всички направления продължава до пълен завършек …на нацията. Бжежински ще бъде доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Трейдъров - как да върнат тия откраднати 200 000 000, като ги дадоха на мангалите още другият месец? Да накарат Хъхрю да повърне изпитата ракия ли?

И после от наш`та компания ме вербуват да продавам на хората и пенсионни фондове... е да, ама мене ме е срам. ДПФ може, де...
              НЕ ИСКАм да ПлАЩАм разходките на бОЙКО - рАЗбОЙКО по най-скъпите хотели и далечни държави както и експериментите на ДОКАЗАН БЕЗДАРНИК като Дянков

ЖАлКО ЗА бЪлГАрИЯ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                И после от наш`та компания ме вербуват да продавам на хората и пенсионни фондове... е да, ама мене ме е срам. ДПФ може, де...
                Как няма да те е срам. Все едно да им кажеш, купете си портфейл от Химснаб, Велграф, Галата и куп други недомислия. Ти би ли си купил акции на тези компании, че да ги предлагаш на хората?

Коментар

• Трейдъров - как да върнат тия откраднати 200 000 000, като ги дадоха на мангалите още другият месец? Да накарат Хъхрю да повърне изпитата ракия ли?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Борисов е там за за краде като луд
                    Дянков е там за да направи така че да стнем отново клинети на световната финасова мафия МВФ - СБ

при това положение кой е луд да седи в тази държава????
                    оппа... хапчетата пак свършиха..Пич дай ми някакъв адрес и кажи какви хапчета пиеш..Обещавам ти лично да издействам от партийната субсидия да си доживот обезпечен с нужните илачи... просълзявам се като виждам как се мъчиш

Коментар

• [QUOTE=ACTA;1059224075]Не е така Юда. Проблемът е в това, че ГЕРБ национализираха ППФ и личните партиди на хората в него. И въпреки решението на конституционният съд, тези 200 милиона лева не са върнати там от където бяха заграбени. Същото се случва и сега.
                      Има 3 стълба на пенсионната система. И само 1-вият е солидарен. Останалите 2 са с лични партиди. Но когато мутрата Борисов е наредил на Идиота Дянков да национализират тези средства, нормалните хора казват БАСТА - пълнете си ги сами.
                      /QUOTE]

Борисов е там за за краде като луд
                      Дянков е там за да направи така че да станем отново клиненти на световната финасова мафия МВФ - СБ

при това положение кой е луд да седи в тази държава????
                      Last edited by all_trader2; 28.02.2012, 14:08.

Коментар

Не е така Юда. Проблемът е в това, че ГЕРБ национализираха ППФ и личните партиди на хората в него. И въпреки решението на конституционният съд, тези 200 милиона лева не са върнати там от където бяха заграбени. Същото се случва и сега.
                        И за това сивата икономика е 70% в БГ. Но какво да ти обяснявам, като знам, че нито ще ме разбереш, нито ще си направиш труда да асимилираш това.
                        не те разбирам нещо...говорим за НОИ ..какво общо има НОИ с нещата които си написал.....

И аз да те питам как го разбираш това "ГЕРБ заграби" 200 млн. лева от личните партиди".... Ти знаеш ли колко е сумата изобщо в личните партиди... освен това какво ти дреме на шапката за чужди пари ..Ти нали не участваш в пенсионната система... би трябвало да си индиферентен...или те боли ,че други откраднаха ,а ти не можа... ех маа му петърчо..
                        Какво става със светещите връзки за обувки и цветните китайски килоти... купуват ли хората...

Коментар

Значи - първо си отговаряш на въпроса защо имаме 70% сива икономика? После и на въпроса - кой е виновен за това (създал предпоставките).

Що се отнася до осигуровките, аз не плащам никакви. Аритметиката ми е проста. За 40г. по 100лв. месечно ако заделям, като(ако) се пенсионирам ще имам скътани 48000лв. Мога да си ги харча така както намеря за добре. А не с тези мои пари да се стимулира "интегрирането" на циганите.

.
                          парите от осигуровки не отиват за циганетата - да не збравяме как Дянков приватизира парите от здравни вноски преди година за да ги окраде и да си запълни бюджетните дупки - аз също не пллащам осигуровки
                          защо да го правя като ИДИОТИТЕ ОТГОРЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА МЕ КРАДАТ БЕЗОГЛЕДНО???

Коментар

Що се отнася до осигуровките, аз не плащам никакви. Аритметиката ми е проста. За 40г. по 100лв. месечно ако заделям, като(ако) се пенсионирам ще имам скътани 48000лв. Мога да си ги харча така както намеря за добре. А не с тези мои пари да се стимулира "интегрирането" на циганите.

А перспективата в БГ да работя 40г. за да ми хвърлят после мизерна пенсия от 250лв. на месец, мен лично нИ мЪ грабва!

.
                            я да обърнем сметката отзад напред ти казваш 40 г*100 лв/месец = 48 000 лева ... така .. Да приемем ,че ще живееш 15 г. след пенсия ... какво идва на месец ....267 лева... е питам аз ти колко искаш да ти "хвърля" държавата ... 2500 лева на месец ли ?
                            а това че не те устройва си е твой личен избор ... но сегашните пенсионери не трябва да се сърдят и да си се радват на живота и оставащите дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              точно така Геко...не НОИ е пирамида ..а големия брой тарикати , катили , далавераджии , които не мислят за ближния си ( т.е. за неговия родител , близък и приятел - ПЕНСИОНЕР ) ..... така че ако трябва вкупум да се сърдим на някого това не е ной , това не е държавния бюджет ..това са всички онези които ежедневно викат " Че какво ми е дала държавата ,че аз да и давам".... Но така е по нашите ширини...
                              Така че моите уважения Мариане , НО НОИ НЕ Е ПИРАМИДА по смисъла който ти влагаш.....

някой от тук пишещите направил ли си е една елементарна сметка колко пари отделя месечно за пенсионната система...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Ето, точно тук е ключа Марияне. Навън лихвите по бенчмарковите му емисии в момента ще са с по около 2% повече (не ми се занимава да смятам конкретни матуритети), но това се отрича яростно от някои "марксисти" във форума. И то с 2% само засега, а положението май почва да става все по-натегнато. А ти знаеш какви стават лихвите за някой на който му е тежко .
                                както казах по долу нивото ти на компетентност по този въпрос е отчайващо ниско .. та просто не виждам къде мога да се закача ,че да поспоря с тебе....
                                по смешно твърдение от това ,че дянков изтегля "агресивно" ликвидност от банките не бях чувал скоро... Те банките се натискат да му дават , той бил агресивен.. я си обърнете мисленето пичове... имаме 3,3 пъти презаписване все пак и 1,8 втория път .. кой е на зор според вас... На кого да си дават бълг. банки ресурса...На червени сгащници ли ... или на алл_ тредовци ?

Коментар

Working...
                                X