Re: за Нане..
100x
Първоначално изпратено от prodigal
Направо радват част от нашите „журналисти”... Как пък не обявиха за тухлени маниаци тези министри които са инвестирали многократно по-големи суми в недвижима собственост по време на бума и не им сметнаха хартиената загуба.
За дребните душици, които злорадстват по форумите какво да коментирам... Щом това че някой (и по-точно цял министър) е инвестирал в родни дружества на по-високи нива от сегашните ги прави щастливи или им помага да се самодоказват, ми хубаво
То ако е за въпрос и ПФ и ДФ така са го играли, така че дами и господа, по-умни сте от стотици професионалисти не само от един министър, споко 
Иначе от самото начало ми изглеждаше свестен Трайков, сега ме кефи повече де
Много по-голямо доверие имам към управляващи които са инвестирали на БФБ. За мен показва че са широко скроени, имат визия за бъдещето и най-вече вярват развитието на България.
Всеки може да инвестира на чуждо име в неизвестно дружество, което да просперира по време на управлението му, а печалбата да буха в недвижима собственост, на депозити и т.н. пак на чуждо име по света и у нас, доказан факт.
Както и да е, пожелавам му много успехи както министър и в частност с инвестициите на борсата.
П.П. убеден съм че този портфейл ще е печеливш по-скоро отколкото някои очакват, пък и дано осреднява по малко.
П.П.П. спестете си нелепия коментар за 250лв. вложени в Химко
За дребните душици, които злорадстват по форумите какво да коментирам... Щом това че някой (и по-точно цял министър) е инвестирал в родни дружества на по-високи нива от сегашните ги прави щастливи или им помага да се самодоказват, ми хубаво

Иначе от самото начало ми изглеждаше свестен Трайков, сега ме кефи повече де

Всеки може да инвестира на чуждо име в неизвестно дружество, което да просперира по време на управлението му, а печалбата да буха в недвижима собственост, на депозити и т.н. пак на чуждо име по света и у нас, доказан факт.
Както и да е, пожелавам му много успехи както министър и в частност с инвестициите на борсата.
П.П. убеден съм че този портфейл ще е печеливш по-скоро отколкото някои очакват, пък и дано осреднява по малко.

П.П.П. спестете си нелепия коментар за 250лв. вложени в Химко

100x
Коментар