Re: Грую Груев
темата изби на лични нападки, но какво да правиш - в твоя стил: суперумчо, аз никога не съм се хвалил, че съм хващал дъна и върхове и дори и някога да съм постигал подобен резултат, то това е било случайно, за разлика от теб, който се хвалеше, че си хванал дъното на Дау и че си купил злато на дъното на корекцията от миналата година.Не съм аз с идеята да се сложело 300 евро/квадрат такса за ново страителство, та да можело дасе продаде старото?!?! А още по-малко съм Асан 12345 и никога не съм дръзвал да се сравнявам с Бъфет или Сорос, макар да не вярвам в гурута.
Ако имаш да кажеш нещо съществено или да отговориш на някой от зададените въпроси, или пък да ме обориш някъде - давай, ще се радвам, по възможност да е с ясна мисъл, че твоята доста се губи на моменти. Ако пък идеята ти е да изпраскаш ежедневния си флууд някъде - моля, нека не е в тази тема.
Първоначално изпратено от supertrader
Ако имаш да кажеш нещо съществено или да отговориш на някой от зададените въпроси, или пък да ме обориш някъде - давай, ще се радвам, по възможност да е с ясна мисъл, че твоята доста се губи на моменти. Ако пък идеята ти е да изпраскаш ежедневния си флууд някъде - моля, нека не е в тази тема.
Коментар