Първоначално изпратено от Valuator
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Министър Трайчо с 90 000 лв (62%) загуба от БФБ
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от БатяМного е тъпо това което правите в тази тема. Трайчо бил загубил на БФБ и затова не ставал за министър. Баси простотията. Вярно че замрялата ни борса действа много зле на масата играчи - от скука мислят сякви глупости!
Вижда се че пича е инвестирал предимно през ИПО-та и държи акциите от доста време. Явно просто е дългосрочен, а не ежедневен трейдър. Човека вярва в БГ икономиката и си е направил една вноска за пенсия която сега му носи сериозна загуба, но след 15-20 г., кой знае...
Друго, я погледнете доходността която са му донесли "професионалистите" от Капман, долу-горе е като % с който и той сам се е нашил (при положение че ония са задължени да държат поне 10% кеш, а от него не се губи).
За мен е много по-важно да е честен и почтен и да работи за БГ икономиката, а не да е успешен борсов играч, нещо бъркате схемите!
1. Ти би ли поверил бизнеса си на Трайчо да го управлява?
2. Кое му е дългосрочното и вноската за пенсия на "инвестицията" в Химко?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanotoПървоначално изпратено от Батя...
Друго, я погледнете доходността която са му донесли "професионалистите" от Капман, долу-горе е като % с който и той сам се е нашил (при положение че ония са задължени да държат поне 10% кеш, а от него не се губи)....МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя...
Друго, я погледнете доходността която са му донесли "професионалистите" от Капман, долу-горе е като % с който и той сам се е нашил (при положение че ония са задължени да държат поне 10% кеш, а от него не се губи)....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяМного е тъпо това което правите в тази тема. Трайчо бил загубил на БФБ и затова не ставал за министър. Баси простотията. Вярно че замрялата ни борса действа много зле на масата играчи - от скука мислят сякви глупости!
Вижда се че пича е инвестирал предимно през ИПО-та и държи акциите от доста време. Явно просто е дългосрочен, а не ежедневен трейдър. Човека вярва в БГ икономиката и си е направил една вноска за пенсия която сега му носи сериозна загуба, но след 15-20 г., кой знае...
Друго, я погледнете доходността която са му донесли "професионалистите" от Капман, долу-горе е като % с който и той сам се е нашил (при положение че ония са задължени да държат поне 10% кеш, а от него не се губи).
За мен е много по-важно да е честен и почтен и да работи за БГ икономиката, а не да е успешен борсов играч, нещо бъркате схемите!Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Много е тъпо това което правите в тази тема. Трайчо бил загубил на БФБ и затова не ставал за министър. Баси простотията. Вярно че замрялата ни борса действа много зле на масата играчи - от скука мислят сякви глупости!
За мен е много по-важно да е честен и почтен и да работи за БГ икономиката, а не да е успешен борсов играч, нещо бъркате схемите!
Коментар
-
Условието, свързано с Унсс прави анкетата кенеф. Изпуснати са други основни варианти. Все едно да питаш: "с каква торба отиде в магазина, отговор - а) найлонова, б) картонена или книжна, в) текстилна, г) метална мрежа," а е изпуснат отговор: "д) без торба".
Без да съм фенка на Трайчо, анкетата има манипулативен ефект. Който не може да генерира анкети, по-добре да не го прави. Иначе (според личната ми преценка), близо половината акции в портфейла са смешнярски. Но каквито акции държиш, такъв е резултата.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93велчев е най-великия финансист , за себе си
я виж кви хотели построи брат му с комисиона от врътката
моите комисиони също отиват у брат ми, ама галфона никъв икономист не само бараки и курници некви строи
NYSERookie ,
яко питаме брат ти ... ще каже ,че са ти слаби комисионните..
евтино се продавам ;-)Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramТрайчо е пич. Не знам за какво сте го захапали човека. Аз си спомням колко доволен бях като си купих първите акции на БФБ
края на февруари 2008 : супер изгодни ПИБ на 10+ кинта = гоялм кеф
имах и еврохолд на само(!) 5.60
само факта, че влизах постепенно с кеша, а не издумках всичко ме спаси от положение по-лошо от Трайчовото и в крайна сметка след N осреднявания и късмет 02.2009 успях да сваля цените, че чак и пари да изкарам.
имам приятели завършили финанси и кадърни хора, които бяха супер щастливи как са записали акции на ипо на трейса.
така че, от това положение на цените е много лесно да се перчим да се присмиваме на човека. Нали не ни е наредил (надявам се и да не ни) както ни нареди Овчаров,Велчев та даже и титана на полит икономията Костов.
лека
Коментар
-
Погледнато реално, Трайчо наистина е министъра, който ми бе симпатичен.
Без да знам за борсовите му "успехи"...Сродните души се привличат.....казват хората...
Но Мечето е прав. Това , че сме купили на високо, не ни попречи да купим и на дъното и да виждаме "светлина в тунела"....
Дай боже да имаме повече инвеститори като него...
Коментар
-
Трайчо е пич. Не знам за какво сте го захапали човека. Аз си спомням колко доволен бях като си купих първите акции на БФБ
края на февруари 2008 : супер изгодни ПИБ на 10+ кинта = гоялм кеф
имах и еврохолд на само(!) 5.60
само факта, че влизах постепенно с кеша, а не издумках всичко ме спаси от положение по-лошо от Трайчовото и в крайна сметка след N осреднявания и късмет 02.2009 успях да сваля цените, че чак и пари да изкарам.
имам приятели завършили финанси и кадърни хора, които бяха супер щастливи как са записали акции на ипо на трейса.
така че, от това положение на цените е много лесно да се перчим да се присмиваме на човека. Нали не ни е наредил (надявам се и да не ни) както ни нареди Овчаров,Велчев та даже и титана на полит икономията Костов.
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар