IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти да не беше прикрепен към някое предприятие и да ти спряха далаверата. Разочарованието от новата власт не расте - напротив. Ако сега има избори ще спечелят с още повече тъй че не знам вие червените за кво се точите, или си мислите че хората са малоумни и не знаят заради кого сега са зле. За съжаление има все още в бг един процент 10 15% от хората дето си мечтаят за комунизъм - да мързелуват по цял ден и държавата да ги храни.

Първоначално изпратено от robert
    Pastir, много скоро думите на be_google, ще са страшно актуални!
    За съжаление разочарованието от новата власт расте.Управлението е сложна работа.Иска се целенасочена, дълга и упорита работа от професионалисти.
    Това ли наблюдава ме в момента?
    Една добра статия :
    http://glasove.com/article-4303.php

Коментар

• Първоначално изпратено от val2
      Дали е звезда или е комета !!!!

По ми прилича на комета
      Колега, ами и кометите са стабилни в своето съществуване, появяват се периодично и пак изчезват. Дано да не е метеорит, пресветне и вече го няма. Ама казано е: "Изгори за да светиш" Дано не звучи прекалено комунистически, че сега ще ме погнат
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Дали е звезда или е комета !!!!

По ми прилича на комета

Коментар

• С. Дянков: Виенската борса може да се заинтересова от БФБ
          13 Октомври 2009 | 10:30
          Българска фондова борса е твърде малка в момента, за да представлява интерес и от гледна точка на основния акционер - Министерството на финансите, така и от гледна точка на външни инвеститори. Първо трябва да се помисли как повече дружества да излязат на борсата. Това заяви в специално интервю за Profit.TV вицепремиерът и финансов министър на България Симеон Дянков.

"От няколко месеца насам имам идея големи предприятия, особено от сектора на енергетиката, да се листнат на борсата (миноритарни пакети, примерно по 15%) и това да се случи до шест месеца", каза Симеон Дянков. - "Подобна стъпка несъмнено ще предизвика интереса както на външни, така и на български инвеститори".

Той посочи, че НЕК е една от компаниите, която би се радвала на добър интерес, а също и Булгаргаз. От гледна точка за бъдещето на Български енергиен холдинг, вицепремиерът коментира, че идеята да се премахне БЕХ като холдингова структура е добра. „Тогава въпросът е каква ще бъде следващата структура. Но независимо от това каква ще е тя, някои от тези дружества ще могат да се качат на борсата по отделно. Те имат стабилни, предсказуеми финансови данни".

Първите стъпки за листването на тези компании вече са предприети. Водят се не само разговори, но и се подготвят необходимите документи. Трябва да падне и една част от законовите ограничения, които не позволяват листването на тези компании. Финансовият министър посочи, че това ще се случи до края на годината.

„Оттам нататък са важни проспектите, да се опишат по-добре финансовите резултати и разчети на дружествата и до колко те са стабилни. Защото това е най-важното на подобни миноритарни пакети. Не толкова какъв е балансът им в момента, а каква ще е бъдещата печалба и процентът от нея на тези предприятия".

Другата тема от интерес според Симеон Дянков е привличането на стратегически инвеститор в акционерната структура на Българска фондова борса. „Когато капиталовият ни пазар се разшири и оборотите нараснат, може вече да се помисли и за стратегически инвеститор на самата борса, който да закупи от МФ една голяма част от дела на министерството", обяви бъдещите планове за развитие на капиталовия ни пазар Симеон Дянков. "Целта ще е той да е развие пазара не само като българска борса, но като регионална. Според мен обаче, това няма да се случи през следващите месеци, а по-скоро след година-две", коментира още финансовият министър.

В миналото е имало подобен интерес, който дали заради кризата, дали заради това, че БФБ е „малка" е понамалял, коментира финансовият министър. „Но смятам, че един голям, регионален играч като Виенската борса ще се заинтересова към така преобразуваната софийска борса", предположи още вицепремиерът.

„В момента борсата работи с такива малки обороти, че реално тя не може да ни помогне особено при излизането ни от кризата. Така че първо трябва да влезнат нови компании, нови държавни дружества, след което може да се мисли за външен партньор", смята още Симеон Дянков.

Дали пазарната ситуация и евентуални сътресения на пазара биха попречили на плановете на правителството за листване на енергийни дружества на борсата и включват ли плановете за развитие на БФБ сегашното ръководство на борсата, може да научите само в специалното интервю на Профит.тв с вицепремиера и финансов министър на България Симеон Дянков.

http://profit.bg/news.php?id=55578

Коментар

• Ей, хора, не закачайте Гугълчо! С кого ще се смеем в този форум. Приемете го като малко клоунче. И още нещо - Гугълчо е своеобразен лакмус - щом пише срещу някого или нещо, значи те са нормални и необходими.

Коментар

• гуглее много си зле бе, виж, че никой не те ще тук

Коментар

• Нямам никакво намерение да обсъждам личния ти живот и въобще не ме интересува с кого си лягаш и какво правите все пак добре направи като си призна че си педал.Хубаво е всички във форума да го знаят.И друго тук не е форум в прослава на крадливи комунисти а ти за съжаление нямаш дори ред написан срещу тях.Освен това си и доста продуктивен цвъкаш из форума комунистическа простотия като циганка малки мангалчета.Айде поспри се малко тук като гледам комунисти няма и няма защо да се мъчиш да ни убеждаваш в комунизъм.За България е най добре заедно с циганите да се самоубиете или да заминавате за Сибир

Коментар

• be_google ... какъв е смисъла да жалиш за един труп. имате живот още 8 - 12 г. преди дпс да почне да има двойно до тройно повече гласове от вас. тогава те ще ви държат на каишка. просто цялата ти кауза е пробита и мъртва. ако бяхте малко от малко читави щяхте ли да имате средна възраст на избирателите 65 г. ?! гледах ви презарежането. онзи дето го хванаха на сръбската граница беше най младия. колкото да се мъчиш времето върви срещу вас. това не е преди 1944 когато правехте атентати със заблудени хлапета. тогава сте били терористична партия с цели и идеи, жизнени сега едвам ходите. просто края е толкова близо, че ви остават най-много три избора за народно събрание.

дори старите ченгета някак да бутнете кабинета какво ще стане след като часовника отброи 12-тия час?!

а за бай асен... ами много олекна пич, много.

мисълта ми е, че и още хиляди мнения да напишеш просто няма смисъл/

Коментар

• бат Пешо ли си , кака петранке, не се прави на ощипана принцеса - какво те бърка кой съм? или какъв? :-) нали не съм министър на финансите???
                    интимния ми живот не подлежи на обсъждане! намери и дали някой от моите 5000 поста е такъв интимен?! Ами - няма! :-)

Вижте отново заглавието и се ориентирайте, ако няма какво да кажете не спамете с неприлични и/или просташки подмятания - темата не е еротична или социалистическа! не ме интересуват румен, петкан, драган.... а дянков и пагубното му дори малоумно поведение за България...

за по разсеяните колеги, заглавието на темата е следното:

Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена

Първоначално изпратено от Бате Пешо
                    Гугъл ли си гугутка ли си незнам но да не излезеш Азер Меликов или някой друг педал от хомодружинката на Съргея.Ти познаваш ли добре дедо Симо ментата Мангала Доган Румчо от село Коиловци и Р.Овч.Овш.Да споменавам ли други още дето гея ги прикриваше само и само заради болната амбиция на един луд комсомолец да е премиер.Тези хора не се спират пред нищо готови са дори да затрият държавата за няколко долара или евро.Гадния долен мръсен дълъг инкасатор и боклук дето сега се прави на светец и дето едни приятели му дали джипа.Ама той нали е депутат какви джипове и защо на мен и приятелите ми никой не ми дава такива джипове.Тези ли ще ми защитаваш.Ти просто си един от тях или жалките мижитурки дето се въртят около тях за да им подхвърлят някоя троха

Коментар

• Гугъл ли си гугутка ли си незнам но да не излезеш Азер Меликов или някой друг педал от хомодружинката на Съргея.Ти познаваш ли добре дедо Симо ментата Мангала Доган Румчо от село Коиловци и Р.Овч.Овш.Да споменавам ли други още дето гея ги прикриваше само и само заради болната амбиция на един луд комсомолец да е премиер.Тези хора не се спират пред нищо готови са дори да затрият държавата за няколко долара или евро.Гадния долен мръсен дълъг инкасатор и боклук дето сега се прави на светец и дето едни приятели му дали джипа.Ама той нали е депутат какви джипове и защо на мен и приятелите ми никой не ми дава такива джипове.Тези ли ще ми защитаваш.Ти просто си един от тях или жалките мижитурки дето се въртят около тях за да им подхвърлят някоя троха

Коментар

• Появи се една справка, която била поръчана от Цвятко Цветков, подготвена от от бившия служител на МВР Пламен Папалезов и предназначена за Сергей Станишев. Справката на практика допълва и разгръща скандалните случаи, заради които се наложи Румен Петков да се раздели с поста си на вътрешен министър.
                        От нейното съдържание става видно, че:
                        - Вътрешният министър е отговорен за прикриването на престъпни схеми от винпром “Пещера”, най-големия производител на алкохол в България, за източване на ДДС и неплащане на акцизи: чрез внесени от Турция фалшиви бандероли – като според справката загубите за държавата от тази дейност се измерват с огромната сума от 1 200 000 000 лв. Винпромът е плащал на главния секретар на МВР Валентин Петров по 25 000 лева месечно, а на самия вътрешен министър е предоставил голяма сума като спонсорски акт – по-голямата част от която той задържал за себе си.
                        - Румен Петков е имал четири задгранични срещи с Младен Михалев – Маджо, и е провалил планираната операция за неговия арест от сектор “Убийства” на СДВР през 2006 г.
                        - Провалил е разработка срещу Красимир Метанов и други лица, свързани с Маргините, за контрабанден трафик на гориво и пране на пари. След провала началникът на отдел “Вътрешна сигурност” Диян Ненов и кръг от оперативни работници решават да приложат “байпас” – сиреч да заобиколят Валентинт Петров и Румен Петков, продължавайки разработката със санкцията на главния секретар на МВР ИЛия Илиев – и провеждат успешно операция, при която са установени фирмите на Метанов, направен е обиск и е иззета информация за източване на ДДС: в резултат на което – след доклад лично до Румен Петков, Диян Ненов е заплашен заради проявеното своеволие, а Илия Илиев е освободен.
                        - На среща в ресторант “Монтерей” Любен Гоцев остро и грубо е укорявал Иван Драшков и Румен Петков (“безпаментно пиян” – както е характеризирано състоянието на вътрешния министър при този разговор в справката), че не са направили нужното, за да назначат неговия човек Веселин Марков като шеф на Дирекцията за финансови престъпления – което според него би бил най-сигурния нечин за постигане на “контрол върху фирмите”.
                        - По инициатива на Румен Петков в ГДБОП е формирано нерегламентирано звено за проследяване и издирване, като за целта се прехвърлени оперативни работници от ДОИ-МВР. Звеното се е занимавало с издирване на информация за лица и фирми, свързани с Бойко Борисов – и с други задачи от подобен порядък.

Ето това са тези които ни "управляваха" украдаха ето това са хората на бг_гугала, а може би той е един от тях. Няма да се учудя ако това е Татяна или един от руменчовците. Ха Ха Ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                          Аз, къде гледам да не се заяждам с никой, публично се обявявам за премахването на лицето be_google от форума на инвестор.

Тоя човек е ебати чумата.
                          Pastir, много скоро думите на be_google, ще са страшно актуални!
                          За съжаление разочарованието от новата власт расте.Управлението е сложна работа.Иска се целенасочена, дълга и упорита работа от професионалисти.
                          Това ли наблюдава ме в момента?
                          Една добра статия :
                          http://glasove.com/article-4303.php

Коментар

• е, поне знаем вече кой е специЯлиста по чумата ... :-)
                            по тука по кво ли няма знаещи?! Радвам се, че и по тези редки болести има кой да ме упъти в инвестора :-)

Първоначално изпратено от Pastir
                            Аз, къде гледам да не се заяждам с никой, публично се обявявам за премахването на лицето be_google от форума на инвестор.

Коментар

• Аз, къде гледам да не се заяждам с никой, публично се обявявам за премахването на лицето be_google от форума на инвестор.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                                Защото Държавата БЪЛГАРИЯ притежава огромни и неподозирано ценни ресурси (като водата, чието време скоро ще дойде, заради необратимите в близките 100 години климатични промени), включително подземните богатства, Държавата притежава и управлява (неефиктивно разбира се!) над 70%% от цялата територия на България, притежава цялото морско и Дунавско крайбрежие, Държавата притежава АЕЦ (втория АЕЦ е готов за открадване), Булгаргаз, Държавата притежава лостовете за управление и т.н.
                                Леле мале! Само това ли остана след Станишев!? Водата, климата, подземните богатства, територията (слава Богу!), крайбрежната ивица? Всичко друго ли окрадоха?
                                Що ни принизяваш до мекотели с този си пост?
                                Не ти прави чест с 5-те ти дипломи.

Коментар

Working...
                                X