IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlata lamia
    Да,навит съм! Ако искаш да спечелиш и повече можем да се хванем и на другия предложен от теб бас на 10000 евро,че до влизането на България в ЕРМ,курсът няма да се променя-нали това твърдеше!
    Както вече казах за повече от 1000 лева нещата стават сложни, защото не те познавам лично и ти нямам доверие. Не го приемай лично. Моля те да цитираш предишния ми пост и да потвърдиш, че приемаш условията. След това ще ти предложа и как да се изплати баса и как да уведомим форума, че басът е изпълнен.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• netware5, безсмислено е да се басираш с този без гаранции, но ти си знаеш..Ще спечелиш а той няма да плати защото е ...При всеки облог има риск дори и да е пренебрежимо малък и ти като почтен човек ще го поемеш срещу нищо.

Коментар

• Нищо няма да променям-шест месеца е по-вероятния срок за срив на борда!

Коментар

• Мисля че е е редно ламята да прояви принципност и да промени заглавието на темата си, щом ще се хващате за 8 месеца.

Коментар

• Да,навит съм! Ако искаш да спечелиш и повече можем да се хванем и на другия предложен от теб бас на 10000 евро,че до влизането на България в ЕРМ,курсът няма да се променя-нали това твърдеше!

Коментар

Щом два месеца ти са проблема,бахти басаджията-запетайките ще ми търси, а не основната мисъл!
              Добре де Ламьо, от мен да мине - ще преживея финтовете ти по тъч линията

Аз, Netware5 се хващам със zlata lamia на бас при следните условия:

Аз ще дам на Ламята 1000 лева ако на 1 ноември 2009 г. е изпълнено едно от следните условия:
              1. Валутният борд е премахнат и НЕ СМЕ влезли в ERM II при курс 1.95583 +- 15%
              2. Валутният борд съществува, но с променен фиксиран курс.

Съответно, Ламята ще ми даде 1000 лева ако на 1 ноември 2009 г. е изпълнено едно от следните условия:
              1. Валутният борд е премахнат, но СМЕ влезли в ERM II при курс 1.95583 +- 15%
              2. Валутният борд съществува с фиксиран курс 1.95583.
              Навита ли си Ламьо?

Коментар

• Ясно-тука само мендили сте се събрали,ама скоро ще ревете яко,засрани комунисти и педали!

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                  Първоначално изпратено от netware5
                  Първоначално изпратено от zlata lamia
                  Добре,хващам бас за 1000 лева,но за дата 1.11.2009-просто да се подсигуря,че комунистите вадят жокери и от ръкавите! Навит?
                  Нали бяха 6 месеца бе ламьо? Що така изведнъж бегаш по тъча? Аз нямам проблеми да се хвана и за 1 ноември, ама не ми харесва как бягаш като станат нещата сериозни...
                  По-добре недей, до ноември може да девалвираме лева.
                  Нищо няма да девалвираме. Освен ако курвите не гласуват до една за пожарникаря и ни спретнат курвенски номер на изборите.

Коментар

• Че на Тимошенко ще и се наложи в най-скоро време пак да прави минети на Путин се знае отдавна. Ясно е като бял ден, че този път няма да мине само със свирки а ще има и здрав секс. Анален при това и без никакви лубриканти. После Укарайна кротко ще се върне в лоното на Русия, на Юшченко щв му резнат топките и на власт в Украйна ще дойде проруската партия на Янукович.

ПП. Ламята е говедо.

Коментар

• Щом два месеца ти са проблема,бахти басаджията-запетайките ще ми търси, а не основната мисъл!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                        Първоначално изпратено от zlata lamia
                        Добре,хващам бас за 1000 лева,но за дата 1.11.2009-просто да се подсигуря,че комунистите вадят жокери и от ръкавите! Навит?
                        Нали бяха 6 месеца бе ламьо? Що така изведнъж бегаш по тъча? Аз нямам проблеми да се хвана и за 1 ноември, ама не ми харесва как бягаш като станат нещата сериозни...
                        По-добре недей, до ноември може да девалвираме лева.
                        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Коментар

• Добре,хващам бас за 1000 лева,но за дата 1.11.2009-просто да се подсигуря,че комунистите вадят жокери и от ръкавите! Навит?

Коментар

• Ламьо.ламьоооооооо ако беше тук отдавна щеше да знаеш че само Саабчето на мрежата струва колкото долнобробната пещера откъдето си излязъл ама той е достатъчно фин и възпитан човек да ти го каже.

Коментар

Не ми се отваряй,мухльо,от такива като теб с цял камион трябва да дойда да си прибера пачалбата от басовете! Само,че после изчезвате и никви ви няма за плащането! Сума ти басове съм вързал тука във форума,печеля ги и ника просто изчезва-така ще стана и с теб! А за 1000-та лева,по-скоро ти си с продънените джобове!
                                Мухльо си ти, щото бягаш от баса с тъпи оправдания. Ако искаш и на 10 000, но тогава ще трябва да ходим при нотариус и да ти искам банкова гаранция. Щот за до 1000 лева все пак разчитам на думата ти, но за повече ..... тц! Неплатежоспособен ми се виждаш .....

Коментар

Working...
                                X