Първоначално изпратено от zlata lamia
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!
Collapse
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaЩом два месеца ти са проблема,бахти басаджията-запетайките ще ми търси, а не основната мисъл!
Аз, Netware5 се хващам със zlata lamia на бас при следните условия:
Аз ще дам на Ламята 1000 лева ако на 1 ноември 2009 г. е изпълнено едно от следните условия:
1. Валутният борд е премахнат и НЕ СМЕ влезли в ERM II при курс 1.95583 +- 15%
2. Валутният борд съществува, но с променен фиксиран курс.
Съответно, Ламята ще ми даде 1000 лева ако на 1 ноември 2009 г. е изпълнено едно от следните условия:
1. Валутният борд е премахнат, но СМЕ влезли в ERM II при курс 1.95583 +- 15%
2. Валутният борд съществува с фиксиран курс 1.95583.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от zlata lamiaДобре,хващам бас за 1000 лева,но за дата 1.11.2009-просто да се подсигуря,че комунистите вадят жокери и от ръкавите! Навит?
Коментар
-
Че на Тимошенко ще и се наложи в най-скоро време пак да прави минети на Путин се знае отдавна. Ясно е като бял ден, че този път няма да мине само със свирки а ще има и здрав секс. Анален при това и без никакви лубриканти. После Укарайна кротко ще се върне в лоното на Русия, на Юшченко щв му резнат топките и на власт в Украйна ще дойде проруската партия на Янукович.
ПП. Ламята е говедо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от zlata lamiaДобре,хващам бас за 1000 лева,но за дата 1.11.2009-просто да се подсигуря,че комунистите вадят жокери и от ръкавите! Навит?"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaДобре,хващам бас за 1000 лева,но за дата 1.11.2009-просто да се подсигуря,че комунистите вадят жокери и от ръкавите! Навит?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaНе ми се отваряй,мухльо,от такива като теб с цял камион трябва да дойда да си прибера пачалбата от басовете! Само,че после изчезвате и никви ви няма за плащането! Сума ти басове съм вързал тука във форума,печеля ги и ника просто изчезва-така ще стана и с теб! А за 1000-та лева,по-скоро ти си с продънените джобове!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар