IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не ми се отваряй,мухльо,от такива като теб с цял камион трябва да дойда да си прибера пачалбата от басовете! Само,че после изчезвате и никви ви няма за плащането! Сума ти басове съм вързал тука във форума,печеля ги и ника просто изчезва-така ще стана и с теб! А за 1000-та лева,по-скоро ти си с продънените джобове!

Коментар

• Re: Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Първоначално изпратено от zlata lamia
      До два месеца ще фалира Украйна,до шест месеца и България(ще падне валутния борд)! Ето как според мен са подредени страните от "нашта черга" според степента на застрашеност(от най-застрашените към по-устойчивите):
      Украйна,Унгария,Латвия,..........,Литва,Естония,Ру мъния,Русия,Полша,Чехия!

На мястото на многоточието се намира България,но която и от застрашените да гръмне(фалира),ние ще сме следващите! Унгария взе 25 милиарда,иска още 50,Украйна взе 16-трябват и още 100 милиарда,Румъния и тя моли за помощи-е той МВФ трябва да има поне 800-1000 милиарда евро за погасяване на пожара в Източна и Централна Европа! МВФ тези средства ги няма и региона ще бъде оставен на произвола на съдбата(ще се помага с вербални интервенции и суми по-малки от необходимото)! България просто е обречена на финансова и икономическа разруха![/b]
      Като си толкоз отворена Ламьо, искаш ли да се хванем на бас?

Аз ще ти дам 1000 лева ако на 1 септември 2009 г. е изпълнено едно от следните условия:
      1. Валутният борд е премахнат и НЕ СМЕ влезли в ERM II при курс 1.95583 +- 15%
      2. Валутният борд съществува, но с променен фиксиран курс.

Съответно, ти ще ми дадеш 1000 лева ако на 1 септември 2009 г. е изпълнено едно от следните условия:
      1. Валутният борд е премахнат, но СМЕ влезли в ERM II при курс 1.95583 +- 15%
      2. Валутният борд съществува с фиксиран курс 1.95583.

Ако си беден и нямаш 1000 лева да ми платиш, ще трябва всяка от трите ти тъпи глави да ми извърти по една свирка

Аман от отворковци!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Еми просто трябва да се изчака 6 месеца,за да се види дали е вярно моето твърдение,а на разпрания гъз(impact) мога да му порна и лайняната устичка,ако продължава да се отворя(поредния тъп модераторски ник)!

Коментар

Първоначално изпратено от Optic
          Първоначално изпратено от impact
          Ламята е права за Украйна, там до няколко седмици ще има срив на банковата система.
          Ламята просто е поредния педал който се прави на интересен по темата, при това некадърно
          Не е важно какъв е, а дали е вярно това, което казва.
          Основната му теза е насочена към фалит на БГ, че Украйна е пред фалит и малките деца знаят. Нищо сензационно не е това.

Едно предположение дори манупулативно може да е вярно само ако стане факт(фалит на БГ) иначе как ще определим кое е варно и кое не!

Коментар

Ламята е права за Украйна, там до няколко седмици ще има срив на банковата система.
            Ламята просто е поредния педал който се прави на интересен по темата, при това некадърно
            Предпочитам да обсъждам мнението на някой който знае как да говори за фалити убедително. Този определено няма какво интересно да ни каже така че по важното е какъв е.. поредния педал със смаджийска тема по празниците, нищо интересно

Коментар

• Impact,педал може да си ти и твойте приятели,мен няма да ме кичиш с тия епитети!Ако имаш да кажеш нещо по темата-говори,ако искаш да ми кажеш нещо лично и особено тва за педала,може да се видим някъде и да ми го кажеш в очите!

Коментар

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Коментар

• от Станишката все по-малко зависи/същото и от бат Бойко/ - както и да го увъртат въпрос на време е

Коментар

До два месеца ще фалира Украйна,до шест месеца и България(ще падне валутния борд)! Ето как според мен са подредени страните от "нашта черга" според степента на застрашеност(от най-застрашените към по-устойчивите):

На мястото на многоточието се намира България,но която и от застрашените да гръмне(фалира),ние ще сме следващите! Унгария взе 25 милиарда,иска още 50,Украйна взе 16-трябват и още 100 милиарда,Румъния и тя моли за помощи-е той МВФ трябва да има поне 800-1000 милиарда евро за погасяване на пожара в Източна и Централна Европа! МВФ тези средства ги няма и региона ще бъде оставен на произвола на съдбата(ще се помага с вербални интервенции и суми по-малки от необходимото)! България просто е обречена на финансова и икономическа разруха![/b]
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                        Опонентите на ламята да се поразровят в интернет и да прочетат какво е станало в Аржентина с валутният борд преди 7год и като е толкова хубаво защо другите не са се вързали или пак сме най-умните?
                        Моето мнение е, че в периода след хиперинфлацията 1996-7г вал борд изигра своята положителна роля, но в последните години е изкл пагубен за бг износа - само се по огледайте какви бг стоки има по магазините, а още повече,след като всички заобикалящи ни страни девалвираха валутите си.
                        Единствената възможност да се запази борда е драстично намаляване на възнагражденията в държавния сектор, частния сам ще се погриже, ако иска да уцелее.
                        Много вярно казано! Само дето Стани Шеф няма да го направи.
                        После..после е ясно - бюджетен дефицит.. проба за продажба на държавни
                        облигации..МВФ.. опашки пред банките...

Коментар

• какво за М.Велчев... та човека намали държавният дълг,я виж колко е бил тогава и сега...И каква доходност има еврооблигациите ......
                          невежо...

Коментар

• Опонентите на ламята да се поразровят в интернет и да прочетат какво е станало в Аржентина с валутният борд преди 7год и като е толкова хубаво защо другите не са се вързали или пак сме най-умните?
                            Моето мнение е, че в периода след хиперинфлацията 1996-7г вал борд изигра своята положителна роля, но в последните години е изкл пагубен за бг износа - само се по огледайте какви бг стоки има по магазините, а още повече,след като всички заобикалящи ни страни девалвираха валутите си.
                            Единствената възможност да се запази борда е драстично намаляване на възнагражденията в държавния сектор, частния сам ще се погриже, ако иска да уцелее.

Коментар

и ти страдаш от нещо, ама от какво не знам?!

да не би да си отчаян вносител на некви чуждоземни щуротии, дето изобщо няма да имат пазар 2-3 години ... само гледай какво ще остане от "дупката" в дефицита - ще остане само идеята за дупка - вноса на някои "неща" не само ще намалее, ами ще СПРЕ!!!
                              А като пуснат китайците завода за джипове и ванове в Ловеч дори ще станем износители на коли .... а иначе ще сеете "ШОК и УЖАС" докато не се приеме закон за този вид манипулации

Коментар

• А защо промяната на курса на обмяна считате за лошо нещо? Защо за вас не е много по лошо големите лихви ж БГ - по депозити и крадити? За мен точно големите лихви са много по лошо нещо от промяната на курса.
                                Защо ли ? Защото тия високи нива на лихви ги имаме от край време - от поне 2000г - т.е. 9г да градим накриво една кула, и в един момент е нормално тя да падне, осъзнайте го това!

Вчера гледах краставиците - от 3.70 до 4лв в магазина. Хех...ми че в Дания, в центъра на Копенхаген, ги продават по 5 крони парчето. т.е. килото излиза 4лв. Портокалите са по евтини...а Дания е най-скъпата страна в Европа - датаните ходят пазаруват в Германия.

Ако не се промени обменния курс цените тук ще са високи, защото родното производство ще е задушено.

Според мен 1997г направиха грешката че девалвираха лева, а сега, 2009г, ще направят грешката че НЯМА да девалвират лева!

Коментар

Working...
                                X