IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaloian
    Първоначално изпратено от netware5
    Първоначално изпратено от oldy
    Netware, убеден ли си, че консенсус на всички политически сили е достатъчно условие за стабилен борд?!
    Да, убеден съм! Защото единственото нещо, което може да гътне борда е политическо решение. Приказките, че щял да се срути от само себе си под натиска на кризата, са несъстоятелни. И достатъчно умни хора го обясняваха в различни статии, но апокалиптиците предпочитат да си повтарят своето.
    това е все едно да твърдиш че с политическо решение може от утре да се спре световната икономическа криза. ако беше политическа криза - да. борда носи стабилност, но това че някой иска той да не пада не е достатъчно условие да не падне. а това че "достатъчно умни хора" са обяснвали нещо е равно на миналогодишните прогнози на Лемън Брадърс за светло бъдеще следващите 100 години - днес ги има утре ги няма
    Искаш ли и ти да се хванеш на бас с мен при същите условия като с Ламята?
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Първоначално изпратено от oldy
      Netware, убеден ли си, че консенсус на всички политически сили е достатъчно условие за стабилен борд?!
      Да, убеден съм! Защото единственото нещо, което може да гътне борда е политическо решение. Приказките, че щял да се срути от само себе си под натиска на кризата, са несъстоятелни. И достатъчно умни хора го обясняваха в различни статии, но апокалиптиците предпочитат да си повтарят своето.
      това е все едно да твърдиш че с политическо решение може от утре да се спре световната икономическа криза. ако беше политическа криза - да. борда носи стабилност, но това че някой иска той да не пада не е достатъчно условие да не падне. а това че "достатъчно умни хора" са обяснвали нещо е равно на миналогодишните прогнози на Лемън Брадърс за светло бъдеще следващите 100 години - днес ги има утре ги няма

Коментар

• Ей авери!Борда е единственото нещо,което ни крепи в момента!
        Ай стига го бутайте вече!
        Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Гледайте сега - борда няма да падне .... лесно , и България (правителството) няма да фалира.

Обаче ще фалират доста други субекти (тия с големите краткосрочни дългове във валута) , и оттук вече ще дойде опасността за борда. Еле пък ако държавата (правителството) се втурне да ги спасява с парите на данъкоплатците.

Изобщо ще бъде мътна и кървава следващата една година. Също така мисля, че в ЕРМ2 няма да влезем (няма да ни пуснат в еврозоната) при настоящия курс.

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar)
              Ламята нещо не му отърва и подви опашка. Това е впечатлението, с което би останал един страничен и безпристрастен наблюдател.
              Така е, Лямата, като всяка шушумига, като стане сериозно положението, започна да се измъква, да променя условия, да пишe на лични и др. Като се наложи да поеме отговорност за изръсените глупости...
              Браво Netware5

Коментар

• oldy

А кое е достатъчното условие тогава ?
                D.Y.F-091066

Коментар

• Netware, убеден ли си, че консенсус на всички политически сили е достатъчно условие за стабилен борд?!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                    Първоначално изпратено от Каммен
                    netware 5 би ли споделил откъде тази увереност в светлото бъдеще на борда?
                    - в исторически план има ли случай ДЪЛГОСРОЧНО да е довел до положителни резултати или ние ще откриваме "топлата вода" - споделих по долу, че е изиграл положителната си роля в началните години и сега много повече пречи на бизнеса/експорта/, отколкото помага.
                    Защо банките по един начин олихвяват лева и по друг евро?
                    Защо няма наплив при тези лихвени проценти за депозити на пари отвън ако всичко е толкова стабилно?
                    Въпросите, които поставяш са дъвкани и предъвквани в многобройните теми за борда. Не ме карай да ги дъвча отново в събота следобед. Само едно ще ти кажа:

Всичките недостатъци на борда се компенсират от главното му предимство - стабилност, стабилност и пак стабилност. За страна като нашата, където народът яко се е опарил от хиперинфлация, това е от огромно значение. Именно затова ВСИЧКИ политически сили заявиха, че бордът е неприкосновен. Такова чудо май се случва за първи път в България - даже за НАТО и ЕС няма пълен консенсус! Затова казвам, че бордът е свещената крава на прехода и никой няма да посмее да го пипне до влизането ни в ERM II.
                    ок, дръж си кинтите в левове и свиркай
                    жив и здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                      netware 5 би ли споделил откъде тази увереност в светлото бъдеще на борда?
                      - в исторически план има ли случай ДЪЛГОСРОЧНО да е довел до положителни резултати или ние ще откриваме "топлата вода" - споделих по долу, че е изиграл положителната си роля в началните години и сега много повече пречи на бизнеса/експорта/, отколкото помага.
                      Защо няма наплив при тези лихвени проценти за депозити на пари отвън ако всичко е толкова стабилно?
                      Въпросите, които поставяш са дъвкани и предъвквани в многобройните теми за борда. Не ме карай да ги дъвча отново в събота следобед. Само едно ще ти кажа:

Всичките недостатъци на борда се компенсират от главното му предимство - стабилност, стабилност и пак стабилност. За страна като нашата, където народът яко се е опарил от хиперинфлация, това е от огромно значение. Именно затова ВСИЧКИ политически сили заявиха, че бордът е неприкосновен. Такова чудо май се случва за първи път в България - даже за НАТО и ЕС няма пълен консенсус! Затова казвам, че бордът е свещената крава на прехода и никой няма да посмее да го пипне до влизането ни в ERM II.

Коментар

• netware 5 би ли споделил откъде тази увереност в светлото бъдеще на борда?

Коментар

• Ламята нещо не му отърва и подви опашка. Това е впечатлението, с което би останал един страничен и безпристрастен наблюдател.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                            Казах вече,че ако не падне борда(съотноишението евро/лев) до 1.11.2009 ще ти платя 1000 лева!
                            Бих предпочел да потвърдиш посочените от мен условия, а именно:

Аз, Netware5 се хващам със zlata lamia на бас при следните условия:

Аз ще дам на Ламята 1000 лева ако на 1 ноември 2009 г. е изпълнено едно от следните условия:
                            1. Валутният борд е премахнат и НЕ СМЕ влезли в ERM II при курс 1.95583 +- 15%
                            2. Валутният борд съществува, но с променен фиксиран курс.

Съответно, Ламята ще ми даде 1000 лева ако на 1 ноември 2009 г. е изпълнено едно от следните условия:
                            1. Валутният борд е премахнат, но СМЕ влезли в ERM II при курс 1.95583 +- 15%
                            2. Валутният борд съществува с фиксиран курс 1.95583.

Първоначално изпратено от zlata lamia
                            Излизам! Пиши ми на лични за допълнителните договорки!
                            Няма да ти пиша на лични, защото басът е публичен и всички трябва да видят условията. Предлагам изпълнението да стане по следния начин:

Срещаме се някъде, където има интернет и компютър. Няма проблеми и да е в моя офис. Загубилият дава парите на спечелилия и двамата се логват във форума и пускат по един постинг от сорта
                            Аз, ..... дадох на ..... 1000 лева. Аз .... получих от ...... 1000 лева.

Коментар

• Излизам! Пиши ми на лични за допълнителните договорки!

Коментар

• Казах вече,че ако не падне борда(съотноишението евро/лев) до 1.11.2009 ще ти платя 1000 лева!

Коментар

Working...
                                X