IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли апокалиспецовете да кажат от кога се броят тия 6 месеца, та да знаеме кога да се избесиме.
    Life won't wait for you.

Коментар

• .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Lamer777
        ...Симптоматично е, че подобен феномен беше наблюдаван и в Аржентина, месеци преди да рухне валутния борд....
        cymru, разбери че в този форум всяко едно меродавно мнение се засипва с невъобразим спам !
        Незнам...платени клакьори ли са повечето...има някои с икономически познания...на пръв поглед свестни хора...
        Според мен целта е да задържат статуквото до изборите...въпреки че съм абсолютен противник на МВФ, СТО и начина им на заробване на държавиците като нашата вече съм 100 % сигурен че борда ще се задържи !
        Също така съм 100% сигурен че ще има девалвация на лева....до скоро си мислех че това ще се случи след изборите но вече не съм сигурен !
        Случвало се е вече в други държави под управлението на валутен борд...
        Тук колеги коментират кой ще има сметка от това...кой се е натоварил с кредити...
        ами изключвайки най големите кредитополучатели - с кредити над 100 000 000 лв.
        другите са баба ти...дядо ти майка ти ...баща ти...кой купил плазма, кой платил такса в университета..кой платил парно !
        Важното е какво да направят тези обикновенни хорица при предстоящата девалвация на лева !
        А това нито Искров...нито никой от престъпната коалиция не иска да стане обществено дознание....
        Не че много хора четат този форум, но нека всеки да си прави сметка...
        ако знаеш че след няколко месеца еврото ще е 4 лева...?
        К'во прайм ?
        Ако някой си мисли че ако се девалвира лева с 10-20-50% и от там вси4ко ще потрагне по мед и масло много греши. Едно такова девалвиране ще изгони вси4ки инвеститори от бг и ще създаде усещтане за несигурност че това може да се повтори и потрети. Би създало 100 пати повече негатови едно такова политическо решение отлкото позитиви.Дори и на тъпите политици им е ясно това.

Коментар

• .....

Коментар

• Първоначално изпратено от obi4am anita naneva
            Първоначално изпратено от Alee
            има и 8,75% на пазара на три месечните депозити
            на мен за вторите 3 месеца ще е 11%
            и кво точно те гнети ???
            малко ле са ти 11% ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• obi4am anita naneva

Търси начин да ги вложиш в друго да вършат някаква работа и да се увеличат , наистина не са много но не са и малко. Докато измислиш в какво си вземи лихвата от депозита - 130 е повече от нищо.
              D.Y.F-091066

Коментар

Първоначално изпратено от obi4am anita naneva
                на 9 март ми изтича депозита 3+3 в райфайзенбанк и тегля всичко изтичат ми първите 3 месеца и няма да го подновявам за другите 3
                дайте съвет какво да правя ако го оставя още 3 месеца ще взема 130 лева лихва за тях според мен не си заслужава риска
                уж говореше за милиони , построил жилищни блокове , къща в банкя , мерцедеси и какво ли не още , а сега се оказа , че си с 4 000 лева на депозит

уж знаеше всички мачове и си нямал пропуснат резултат , с Божков искаше среща , а сега какво да правя за тези 130 лв.

аз ще ти отговоря бре - ЕЛА ДА ТИ ДАМ 130 КИНТА И ПОВЕЧЕ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ И НЕ НИ ГУБИ ВРЕМЕТО

btw , колко време остана до самоубийството ти , заради несподелената ти любов анита нанева ?
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• .....

Коментар

• има и 8,75% на пазара на три месечните депозити
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Първоначално изпратено от obi4am anita naneva
                      на 9 март ми изтича депозита 3+3 в райфайзенбанк и тегля всичко изтичат ми първите 3 месеца и няма да го подновявам за другите 3
                      дайте съвет какво да правя ако го оставя още 3 месеца ще взема 130 лева лихва за тях според мен не си заслужава риска
                      вържи попа да е мирно селото. Майната им на 130 лева ..
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ......

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                          Първоначално изпратено от SSanon
                          Единствения начин ефективно да се обере народа е

Първо да фалират маса фирми, за предпочитане не на наши хора

Второ да се бутне борда за да може нашите хора да се възползват

Борда пречи на мафията да се развихри както трябва

скоро борд няма да има

класика
                          Ти си като АТИЛА ама със знак (-) минус :-)
                          Поне да каже кои са техните хора
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SSanon
                            Единствения начин ефективно да се обере народа е

Първо да фалират маса фирми, за предпочитане не на наши хора

Второ да се бутне борда за да може нашите хора да се възползват

Борда пречи на мафията да се развихри както трябва

скоро борд няма да има

класика
                            Ти си като АТИЛА ама със знак (-) минус :-)
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                              Първоначално изпратено от SSanon
                              Ако не бъде баннат този форумен участник

това говори за Инвестор.бг достатъчно добре

Така става по ясно кой кой е и кой какво прави
                              Свали гащите, надупи се, нагазаки ще те опъне и ще станеш "Многострадалната Геновева".
                              Бе ти голем ебач се извади ,ректалния бендър!!!
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• ...Симптоматично е, че подобен феномен беше наблюдаван и в Аржентина, месеци преди да рухне валутния борд....
                                cymru, разбери че в този форум всяко едно меродавно мнение се засипва с невъобразим спам !
                                Незнам...платени клакьори ли са повечето...има някои с икономически познания...на пръв поглед свестни хора...
                                Според мен целта е да задържат статуквото до изборите...въпреки че съм абсолютен противник на МВФ, СТО и начина им на заробване на държавиците като нашата вече съм 100 % сигурен че борда ще се задържи !
                                Също така съм 100% сигурен че ще има девалвация на лева....до скоро си мислех че това ще се случи след изборите но вече не съм сигурен !
                                Случвало се е вече в други държави под управлението на валутен борд...
                                Тук колеги коментират кой ще има сметка от това...кой се е натоварил с кредити...
                                ами изключвайки най големите кредитополучатели - с кредити над 100 000 000 лв.
                                другите са баба ти...дядо ти майка ти ...баща ти...кой купил плазма, кой платил такса в университета..кой платил парно !
                                Важното е какво да направят тези обикновенни хорица при предстоящата девалвация на лева !
                                А това нито Искров...нито никой от престъпната коалиция не иска да стане обществено дознание....
                                Не че много хора четат този форум, но нека всеки да си прави сметка...
                                ако знаеш че след няколко месеца еврото ще е 4 лева...?
                                К'во прайм ?

Коментар

Working...
                                X