Може ли апокалиспецовете да кажат от кога се броят тия 6 месеца, та да знаеме кога да се избесиме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lamer777...Симптоматично е, че подобен феномен беше наблюдаван и в Аржентина, месеци преди да рухне валутния борд....
Незнам...платени клакьори ли са повечето...има някои с икономически познания...на пръв поглед свестни хора...
Според мен целта е да задържат статуквото до изборите...въпреки че съм абсолютен противник на МВФ, СТО и начина им на заробване на държавиците като нашата вече съм 100 % сигурен че борда ще се задържи !
Също така съм 100% сигурен че ще има девалвация на лева....до скоро си мислех че това ще се случи след изборите но вече не съм сигурен !
Случвало се е вече в други държави под управлението на валутен борд...
Тук колеги коментират кой ще има сметка от това...кой се е натоварил с кредити...
ами изключвайки най големите кредитополучатели - с кредити над 100 000 000 лв.
другите са баба ти...дядо ти майка ти ...баща ти...кой купил плазма, кой платил такса в университета..кой платил парно !
Важното е какво да направят тези обикновенни хорица при предстоящата девалвация на лева !
А това нито Искров...нито никой от престъпната коалиция не иска да стане обществено дознание....
Не че много хора четат този форум, но нека всеки да си прави сметка...
ако знаеш че след няколко месеца еврото ще е 4 лева...?
К'во прайм ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obi4am anita nanevaПървоначално изпратено от Aleeима и 8,75% на пазара на три месечните депозити
малко ле са ти 11% ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от obi4am anita nanevaПървоначално изпратено от obi4am anita nanevaна 9 март ми изтича депозита 3+3 в райфайзенбанк и тегля всичко изтичат ми първите 3 месеца и няма да го подновявам за другите 3
уж знаеше всички мачове и си нямал пропуснат резултат , с Божков искаше среща , а сега какво да правя за тези 130 лв.
аз ще ти отговоря бре - ЕЛА ДА ТИ ДАМ 130 КИНТА И ПОВЕЧЕ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ И НЕ НИ ГУБИ ВРЕМЕТО
btw , колко време остана до самоубийството ти , заради несподелената ти любов анита нанева ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от obi4am anita nanevaПървоначално изпратено от obi4am anita nanevaна 9 март ми изтича депозита 3+3 в райфайзенбанк и тегля всичко изтичат ми първите 3 месеца и няма да го подновявам за другите 3http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от SSanonЕдинствения начин ефективно да се обере народа е
Първо да фалират маса фирми, за предпочитане не на наши хора
Второ да се бутне борда за да може нашите хора да се възползват
Борда пречи на мафията да се развихри както трябва
скоро борд няма да има
класикаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SSanonЕдинствения начин ефективно да се обере народа е
Първо да фалират маса фирми, за предпочитане не на наши хора
Второ да се бутне борда за да може нашите хора да се възползват
Борда пречи на мафията да се развихри както трябва
скоро борд няма да има
класикаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от SSanonАко не бъде баннат този форумен участник
това говори за Инвестор.бг достатъчно добре
Така става по ясно кой кой е и кой какво правиЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
...Симптоматично е, че подобен феномен беше наблюдаван и в Аржентина, месеци преди да рухне валутния борд....
Незнам...платени клакьори ли са повечето...има някои с икономически познания...на пръв поглед свестни хора...
Според мен целта е да задържат статуквото до изборите...въпреки че съм абсолютен противник на МВФ, СТО и начина им на заробване на държавиците като нашата вече съм 100 % сигурен че борда ще се задържи !
Също така съм 100% сигурен че ще има девалвация на лева....до скоро си мислех че това ще се случи след изборите но вече не съм сигурен !
Случвало се е вече в други държави под управлението на валутен борд...
Тук колеги коментират кой ще има сметка от това...кой се е натоварил с кредити...
ами изключвайки най големите кредитополучатели - с кредити над 100 000 000 лв.
другите са баба ти...дядо ти майка ти ...баща ти...кой купил плазма, кой платил такса в университета..кой платил парно !
Важното е какво да направят тези обикновенни хорица при предстоящата девалвация на лева !
А това нито Искров...нито никой от престъпната коалиция не иска да стане обществено дознание....
Не че много хора четат този форум, но нека всеки да си прави сметка...
ако знаеш че след няколко месеца еврото ще е 4 лева...?
К'во прайм ?
Коментар
Коментар