Първоначално изпратено от zlata lamia
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stdmvТова за 460-те % беше шега, предполагам....
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от zlata lamiaНе може КТБ като капитализация да е равна на общо 6-7 дружества от СОФИКС,и в Елдорадо е нямало толкова злато(хубаво,че са "врътките" на ФИНА")! Повтарям-най-жалката и най-балонизираната акция! На селянина кво да отговоря-той като няма нищо си мисли,че и другите са жалки бараби като него-много си зле бате и такъв че си умреш!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от zlata lamiaЩе драпат със зъби и нокти,по-малко от четири месеца им остават-най трудните в мандата им(а се бях навил да гласувам за тях,ако пуснат Козлодуй-предоверих им се)!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от zlata lamiaНе може КТБ като капитализация да е равна на общо 6-7 дружества от СОФИКС,и в Елдорадо е нямало толкова злато(хубаво,че са "врътките" на ФИНА")! Повтарям-най-жалката и най-балонизираната акция! На селянина кво да отговоря-той като няма нищо си мисли,че и другите са жалки бараби като него-много си зле бате и такъв че си умреш!Life won't wait for you.
Коментар
-
Това за 460-те % беше шега, предполагам....
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от zlata lamiaНе може КТБ като капитализация да е равна на общо 6-7 дружества от СОФИКС,и в Елдорадо е нямало толкова злато(хубаво,че са "врътките" на ФИНА")! Повтарям-най-жалката и най-балонизираната акция! На селянина кво да отговоря-той като няма нищо си мисли,че и другите са жалки бараби като него-много си зле бате и такъв че си умреш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaНе може КТБ като капитализация да е равна на общо 6-7 дружества от СОФИКС,и в Елдорадо е нямало толкова злато(хубаво,че са "врътките" на ФИНА")! Повтарям-най-жалката и най-балонизираната акция! На селянина кво да отговоря-той като няма нищо си мисли,че и другите са жалки бараби като него-много си зле бате и такъв че си умреш!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Re: aбе отворковци
Не съм съгласен. За мене разликата между Жан Виденов и Станишев се дължи само на валутния борд. Ако и него го нямаше, не мога да ни мисля.
Първоначално изпратено от SPEKOПървоначално изпратено от tarantulaщом една кореа девалвира вона с 46 процента за да оцелее износа ,сетете се бг кво я 4ака.а тва е индустрия 100 пъти по мощна от бг .идея си нямате до есен колко милиарда евро ще отлети от бг
Вместо да нанесат тежък удър на корпорациите и да ги принудят да инвестират тук в производсво, като продадат скъпи активи в чужбина, само и само да си вземат парите обратно, НИЕ ПРАВИМ ГЛУПОСТИ!
Вместо да има девалвация от 1е=4лв и с това да се приключи!
Те ще направят така, че 1е= 10лв!После 15 лв, после 20 лв.......
Коментар
-
Колеги, знам че в България, който е учтив, се счита за педераст или в най-добрия случай за лигав и че за най-прав се счита този, който крещи най-силно...
... Но ако ми позволите учтиво да предложа: когато оставим личните нападки, всеки чувства, че мнението му се уважава и има желание да обсъжда. Това е от полза и за дискусията и за всички, които я четат и пишат.
Коментар
-
Не може КТБ като капитализация да е равна на общо 6-7 дружества от СОФИКС,и в Елдорадо е нямало толкова злато(хубаво,че са "врътките" на ФИНА")! Повтарям-най-жалката и най-балонизираната акция! На селянина кво да отговоря-той като няма нищо си мисли,че и другите са жалки бараби като него-много си зле бате и такъв че си умреш!
Коментар
-
Re: aбе отворковци
Първоначално изпратено от tarantulaщом една кореа девалвира вона с 46 процента за да оцелее износа ,сетете се бг кво я 4ака.а тва е индустрия 100 пъти по мощна от бг .идея си нямате до есен колко милиарда евро ще отлети от бг
Вместо да нанесат тежък удър на корпорациите и да ги принудят да инвестират тук в производсво, като продадат скъпи активи в чужбина, само и само да си вземат парите обратно, НИЕ ПРАВИМ ГЛУПОСТИ!
Вместо да има девалвация от 1е=4лв и с това да се приключи!
Те ще направят така, че 1е= 10лв!После 15 лв, после 20 лв.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaЩе драпат със зъби и нокти,по-малко от четири месеца им остават-най трудните в мандата им(а се бях навил да гласувам за тях,ако пуснат Козлодуй-предоверих им се)!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaШибаняците от Инвестор БГ пак започват да "засират" темата! Какво трябваше да се направи в България,за да се избегне не,а да се премине по-леко през кризата:
1.Да не се харчи излъшека за икомомически неефективни действия и ефекти към "наши фирми"-откровена кражба на пари
2.Да се вдигне ДДС в началото на 2007,с цел да се акумулират средства срещу кризата! Да се вдигне сега-ще има обратен ефект!
3.Да се пуснат блоковете на АЕЦ Козлодуй-обещано,но НЕИЗПЪЛНЕНО!
4.Да се вземат компенсации за газовата криза-обещано,но НЕИЗПЪЛНЕНО!
5.Да се поиска помощ от МВФ най-късно до ноември 2008 в размер минумум на 5 милиарда евро(нашто правителство не иска помощ,щот сме биле стабилни),въпреки че почти всички от ЦИЕ поискаха и получиха такава!
Само с вербални интервенции и увещания за стабилност,господа комунисти икономика не се поддържа! С вербални интервенции може да се удържи натиска,но за кратко! Когато разберат,че не разполагате с нищо друго,ще съсипят и борда,и държавата! Дали ще издържите до изборите-въпросът е все по-актуален! Да видим какво ще направят работниците от Кремиковци,ако сега не Ви изнудят за пари,след изборите ще са на улицата-гладни и жадни от провежданата десетилетия политика на далавери в комбината за сметка на всички данъкоплатци! При още една вълна на обезценка на валутите от ЦИЕ,натискът върху лева става огромен!
Сега селяните от Инвестора ще ме засипят с "аргументи"-Вие сте,господа другари!
Коментар
Коментар