IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlata lamia
    Съгласен съм,Гари,твърдият курс беше нещо добро и хубаво за бизнеса,но вече не е и ще го затрие,защото курс 1 евро=1,95583 лева е нереален и пагубен за бизнеса в момента!
    За бизнеса не е пагубен курса а мързела бездарието неефективността енергоемкостта бентлитата и курвите

Коментар

• Когато си готов с парите,бате Пешо веднага ми се обади-пиши на лични(водя те при нотариус,одобрен и от двамата и склювваме договора)!

Коментар

Поне за мен бездействието за цял мандат е равнозначно на национално предателство!
        За правителството си е действие : лява ръка - десен джоб. Народа .... бали сме го...

Коментар

• Съгласен съм,Гари,твърдият курс беше нещо добро и хубаво за бизнеса,но вече не е и ще го затрие,защото курс 1 евро=1,95583 лева е нереален и пагубен за бизнеса в момента!

Коментар

Бате Пешо,ти казваш,че до края на годината обезценка на лева няма да има!Аз казвам,че ще има-носи 50000 евро,да те водя при нотариус и да оформим баса(сделката)!
            Виждам че за 460%не пишеш.Съгласен носи и ти и казвай кога и къде.За да е ясно баса е че курса на лева до края на годината ще бъде променен без да сме влезли в ЕРМ2 и вследствие на това борда си е заминал.

Коментар

• тези ще управят всичко и всички :

Защо България не е подала справка в Евростат за броя на заетите служители в системата на МВР - защото сме полицейска държава!!!
              Защо след като сме полицейска държава ,не се преборихме с престъпността - защото престъпността е приоритет на Държавното управление!!!
              Гласувайте този тип управление да продължи да съществува на предстоящите избори - Волен Сидеров,Бойко Борисов,Георги Първанов,Иван Костов,Сергей Станишев,Ахмед Доган,Симеон Сакобурготски - има ли поне един да няма досие като сътрудник на ДС от тях?!!!
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Бате Пешо,ти казваш,че до края на годината обезценка на лева няма да има!Аз казвам,че ще има-носи 50000 евро,да те водя при нотариус и да оформим баса(сделката)!

Коментар

• Ей, какви ли не хора лобират за девалвация на лева. Само не и фирмите, които изнасят стока за ЕС и би трябвало да са най-заинтересовани. Чета разни отчети и доклади на мениджмънта и никъде не виждам да пише, че лева е надценен и това им пречи. Напротив - на много места се споменава като благоприятен за бизнеса фактор твърдия курс към еврото, който прави бизнеса предвидим.

Коментар

• Само ще кажа,че това което съм предсказвал е ставало винаги,а оптимистите с наврени в задника глави за проблемите,винаги са лъгали и подвеждали хората с манипулативни твърдения,разбивани от реалността на пух и прах(така ще стане и с борда,и пет ДАНСА да имаме борда пак ще падне)!

Коментар

За лева девалвацията ще е поне 460%!
                      Искаш ли бас по 50000 евро че това няма да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
                        Колеги, знам че в България, който е учтив, се счита за педераст или в най-добрия случай за лигав и че за най-прав се счита този, който крещи най-силно...

... Но ако ми позволите учтиво да предложа: когато оставим личните нападки, всеки чувства, че мнението му се уважава и има желание да обсъжда. Това е от полза и за дискусията и за всички, които я четат и пишат.
                        Напълно съм съгласен с теб когато това са аргументирани и смислени мнения подкрепени със статистика и разсъждение по нея.Когато някой вещае апокалипсиси защото работодателя му е някакъв партиен лидер и му е поръчал да плаши хората ще продължа да бъда груб даже ще ставам и вулгарен.Тук много хора вещаят апокалипсис без да казват кое ще го предизвика но никой не говори как ще живее във времето ако това наистина се случи.Много празни глави идея си нямат какво говорят просто са махленски клюкарки и ей така си пишат глупости.Това са истински безотговорни глупаци лошото е че когато бройката им се увеличи наистина могат да предизвикат голям проблем.Ако хората уплашени тръгнат да си теглят спестяванията ще фалират банките а оттам и икономиката.Ще спре тока водата бензина болниците нищо няма да работи.В магазините няма да има нищо или пък няма да го продават срещу левове.Особено нагъл е златната ламя.Ръси простотии ама не залага пари срещу предсказанията си.Такива трябва да се озаптяват навреме.Според мен ДАНС трябва такива овреме да ги окошарва и то по закон за защита на държавата.

Коментар

• Говорим за едно и също нещо ама смятаме различно:
                          1 евро = 2лева,80%обезценка
                          1 евро = 3,60 лева

Коментар

• Не. Прав е.
                            1 BGN = 0.5 EUR.

Обезценка 5 пъти, то 1 BGN = 0.1 EUR. (или 1 EUR = 10 BGN)

(0.1-0.5)/0.5 = -0.8 (80% намаление)

Хайде стига препирни. Да обсъждаме по същество.

Първоначално изпратено от zlata lamia
                            Ти не си добре,ако се обезцени с 80% ще е близо 3,60 лева за евро!

Коментар

Ти не си добре,ако се обезцени с 80% ще е близо 3,60 лева за евро!
                              1 лв. = 0,51 евро

при 80% девалвация 1 лв. = 0,102 евро

Какво не разбираш?
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ти не си добре,ако се обезцени с 80% ще е близо 3,60 лева за евро!

Коментар

Working...
                                X