Първоначално изпратено от zlata lamia
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaБате Пешо,ти казваш,че до края на годината обезценка на лева няма да има!Аз казвам,че ще има-носи 50000 евро,да те водя при нотариус и да оформим баса(сделката)!
Коментар
-
тези ще управят всичко и всички :
Защо България не е подала справка в Евростат за броя на заетите служители в системата на МВР - защото сме полицейска държава!!!
Защо след като сме полицейска държава ,не се преборихме с престъпността - защото престъпността е приоритет на Държавното управление!!!
Гласувайте този тип управление да продължи да съществува на предстоящите избори - Волен Сидеров,Бойко Борисов,Георги Първанов,Иван Костов,Сергей Станишев,Ахмед Доган,Симеон Сакобурготски - има ли поне един да няма досие като сътрудник на ДС от тях?!!!Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Ей, какви ли не хора лобират за девалвация на лева. Само не и фирмите, които изнасят стока за ЕС и би трябвало да са най-заинтересовани. Чета разни отчети и доклади на мениджмънта и никъде не виждам да пише, че лева е надценен и това им пречи. Напротив - на много места се споменава като благоприятен за бизнеса фактор твърдия курс към еврото, който прави бизнеса предвидим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stdmvКолеги, знам че в България, който е учтив, се счита за педераст или в най-добрия случай за лигав и че за най-прав се счита този, който крещи най-силно...
... Но ако ми позволите учтиво да предложа: когато оставим личните нападки, всеки чувства, че мнението му се уважава и има желание да обсъжда. Това е от полза и за дискусията и за всички, които я четат и пишат.
Коментар
Коментар