IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlata lamia
    ....най-доходното било банков депозит хи-хи-хи! Ша крадът,нема майтап!
    Как пък не са питали теб??? :-))))))))) хахахахахахаха
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ....най-доходното било банков депозит хи-хи-хи! Ша крадът,нема майтап!

Коментар

• Tемата на Нова Тв-зарибяват балъците да не си теглят парите от пенсионни дружества,животозастраховки и банки! В момента продължават да Лъжат-явно ще крадът парите!

Коментар

• Данске банк пуска левови облигации
          в-к Стандарт

петък, 13 март 2009 Ню Йорк

Данске банк, която е в първата тройка на финансовите институции на Дания пуска емисия облигации в левове на стойност 70 млн. лв., съобщи Блумбърг. Първо са пуснати облигации за 43 млн. лева, но поради големия интерес са пуснати още 27 млн.
          Тези книжа са гарантирани от Датското правителство, с което практически на държавно ниво се признава, че няма риск за бизнеса в България и Дания вярва на лева. Емисията на Данске банк ще бъде реализирана на нашия пазар.
          Доходността по книжата е 10% и се очаква да бъде изкупена от български банки и пенсионни фондове.

В публикацията се напомня, че през последните 1-2 години Данске банк критикуваше лева и прогнозираше лошото му бъдеше и сега опровергава себе си. Многократно управителят на БНБ Иван Искров призоваваше да не се вярва на подобни критики.

АСН

Коментар

• Chew,
            Дай да разстреляме всеки евреин, турчин, циганин, негър, латинос, абориген, азиатец и да сме добре... Абе, хора, в криза защо все някой трябва да ни е виновен, вместо да мислим какви си ги дробим сами? Във властта хората сами си ги избираме. Сами си правим да ни смятат за овце, които за две кебапчета и сладки приказки са готови да дадат властта на който и да е. Скоро освен да тръгнат агитки в лайняно-кафяви униформи и да палят наред... Сидеров поне се вживява като фюрер...

Коментар

• След признанията за очаквано неизпълнение на приходната част на бюджет 2009 идва още една новина Станишев вече говори за цунами.

Коментар

• Петре, борсите не ме интересуват, та за акции, вальори не говоря никога. Някои други неща съм сигурен, че ги знам. Когато говоря за нещо, то гледам да е такова, което ми е минало през главата. За другото казвам "Не го знам.". Ако случайно е свързано с работата ми, то тогава казвам "Не съм го правил, дай ми време да видя как може да стане и дали мога да го направя.". Мисля, че съм се доказал, където трябва. Оценки от гледане в тавана не ме интересуват.

Коментар

• dreamer79 написа

Вчера идва едно момче,за интервю,че търсим хора.Колегата ми ги води и след малко ми го води и вика - Пепи виж го това момче.

И аз започнах да го разпитвам.Какво знае за капиталовите пазари? Той ми вика - всичко.От десет години бъцкам и съм страхотен.О.К.

И го питам аз за акции, а той вика ми - индекси.Добре викам аз, какво за тях, а той - само нагоре.Сега вика купувай.Веднага ми светна лампичката.

И минах към по-прости въпроси,като - какво е суап? Той мънкя,накрая ми каза,че бил забравил.О.К. викам аз.Аз какви опции има - той пак хън-мън.....незнае.Викам добре , кажи ми какво е ВАЛЬОР ? Отговора беше,че не си спомня,но със сигурност било някакъв ЖАРГОН !

И този човек портфейли прави,пари управлява ! Господ да му е на помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamer79
                    Първоначално изпратено от INSIDER-A
                    А дядо Коледа идва ли при теб в края на месец декември?
                    Зачекна ме дали имам бизнес, сега и за Дядо Коледа питаш... Тази година дойде един малък такъв. Много се накефих, че купих на сина си костюм на Дядо Коледа. Представи си колко е яко да те си имаш такова щестмесечно човече в коледната нощ. Уникално изживяване!
                    Иначе, в Дядо Коледа повече бих вярвал, отколкото на НСИ. Прекалено дълго съм работил нещо, което може да се каже, че е свързано със сетоводство- внедряване на счетоводен софтуер във фирми от малки бакалнички, водени в кантори, до ТЕЦ, ВУЗ, болници, общини, заводи и т.н. и консултиране за счетоводни отчети, начин на водене на отчетност... Та общо взето съм наясно що е черно счетоводство със съответната вътрешна информация, как се подават данни за статистиката, какво е то рушвет и как за дребни суми се прикриват огромни нарушения, а по едно време беше хит данъчен да ти уреди възстановяване на ДДС срещу процент от сумата като вид безлихвен кредит/т.е. ти си връщаш във времето данъка все едно продаваш стоката, която никога си нямал, но си получил преди това накуп 10-20000./ и т.н. Та опитът ми е достатъчен, за да знам какво е България и да не вярвам на нищо казано официално без много добре да го обмисля и сравня с индикациите, които виждам по моите си канали, останали от старата работа, мнения на чуждестранни експерти и т.н. За съжаление съм обременен с много информация за последните 10ина години от прехода ни. Това със сигурност прави мнението ми много различно от масовото. Примерно от едно СДС съм видял какво мислят извън приказките за пред електората хора в разни ръководства/На маса само как говореха.../ и т.н. Абе, още нямам 30, а със сигурност бая се обремених с информация. Все още си вярвам, че е полезна, но нещо така не ми върви много приказката с хора, които не са видели същото като мен.
                    Не си разбрал явно намека му, изобщо странна птица е Инсайдъра .И много насериозно си го задълбал.....

Коментар

Зачекна ме дали имам бизнес, сега и за Дядо Коледа питаш... Тази година дойде един малък такъв. Много се накефих, че купих на сина си костюм на Дядо Коледа. Представи си колко е яко да те си имаш такова щестмесечно човече в коледната нощ. Уникално изживяване!
                      Иначе, в Дядо Коледа повече бих вярвал, отколкото на НСИ. Прекалено дълго съм работил нещо, което може да се каже, че е свързано със сетоводство- внедряване на счетоводен софтуер във фирми от малки бакалнички, водени в кантори, до ТЕЦ, ВУЗ, болници, общини, заводи и т.н. и консултиране за счетоводни отчети, начин на водене на отчетност... Та общо взето съм наясно що е черно счетоводство със съответната вътрешна информация, как се подават данни за статистиката, какво е то рушвет и как за дребни суми се прикриват огромни нарушения, а по едно време беше хит данъчен да ти уреди възстановяване на ДДС срещу процент от сумата като вид безлихвен кредит/т.е. ти си връщаш във времето данъка все едно продаваш стоката, която никога си нямал, но си получил преди това накуп 10-20000./ и т.н. Та опитът ми е достатъчен, за да знам какво е България и да не вярвам на нищо казано официално без много добре да го обмисля и сравня с индикациите, които виждам по моите си канали, останали от старата работа, мнения на чуждестранни експерти и т.н. За съжаление съм обременен с много информация за последните 10ина години от прехода ни. Това със сигурност прави мнението ми много различно от масовото. Примерно от едно СДС съм видял какво мислят извън приказките за пред електората хора в разни ръководства/На маса само как говореха.../ и т.н. Абе, още нямам 30, а със сигурност бая се обремених с информация. Все още си вярвам, че е полезна, но нещо така не ми върви много приказката с хора, които не са видели същото като мен.
                      А колко още има да видиш...
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

Остарял си преждевременно. Радвай се на живота и децата,иначе на 40 ще станеш циник и ВЪОБЩЕ няма да ти пука за другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A

Коментар

• Не Дядо Коледа идва при Станишев и Масларова, за да им подари по-послушна статистика.

Първоначално изпратено от dreamer79
                            Ето я темата: http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=12712&r=7. Иначе визирам следния коментар
                            Не знам дали само аз забелязвам какво се случва в сайта на НСИ. Заради бизнес плана и разни други отчети и разчети ми се налага да ползвам данните за месечната инфлация. Всеки месец чинно си ги вадя, използвам и прилагам където е нужно. До края на четвъртото тримесечие нищо необичайно.Изведнъж излизат годишните данни по месеци и какво да видя !?! Великите БГ статистици понамалили данните за летните месеци и нагласили цифрите. Няма лъжа, няма измама. По този повод имахме и спешна оперативка... Какви финанси, какви пет лева, какви бизнес прогнози.... Тази година се чудя какво ли ще им дойде на ум. Може и сайт да нямат.

Коментар

• Първоначално изпратено от експерт-строител
                              Ура! Падаме в бездната с по-ниска скорост. Това е защото сме с гащи парашутки. Супер! Ще счупим няколко кокала по-малко
                              ей миндил, чужда ***** кокали няма

Коментар

Ето я темата: http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=12712&r=7. Иначе визирам следния коментар
                                Не знам дали само аз забелязвам какво се случва в сайта на НСИ. Заради бизнес плана и разни други отчети и разчети ми се налага да ползвам данните за месечната инфлация. Всеки месец чинно си ги вадя, използвам и прилагам където е нужно. До края на четвъртото тримесечие нищо необичайно.Изведнъж излизат годишните данни по месеци и какво да видя !?! Великите БГ статистици понамалили данните за летните месеци и нагласили цифрите. Няма лъжа, няма измама. По този повод имахме и спешна оперативка... Какви финанси, какви пет лева, какви бизнес прогнози.... Тази година се чудя какво ли ще им дойде на ум. Може и сайт да нямат.
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X