IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Президентът на Венецуела Уго Чавес заяви, че с радост ще приеме руски бомбардировачи в страната, но отрече информацията, че Венецуела е предложила на Москва част от своята територия за изграждане на руска военна база."

Скоро и Островът на свободата ще приеме руски бомбардировачи. Хи,хи на 80км от Маями бийч.

Коментар

• Ще плачете за социализма, мишки нещастни. Тогава лихвата бе 1%.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
        Първоначално изпратено от krasii
        Нали в цяла европа лихвите са малки,защо им са на данске банке пари при лихва 10%
        , лихвите са ниски в Европа..., а на нас са ни големи... Е не точно лихвите и не сме ги изнесли, ама са големи.

Ако имаш идея кой дава на ниски лихви в момента, ще е добре да споделиш, че проявявам интерес.
        Прав си Prodigal!

целенасочено следя няколко френски и немски ипотечни кредита - ИМА покачване на лихвите с около 2,5-3,25%(поне по обявите), но как са се ОТНЕСЛИ със старите, заварени кредити - НЕ ЗНАМ. Това са лични работи и не съм питал никого, НО при ипотеки от 250-500К - сметни си макар и малко увеличение какво ЯКО ШИБАНЕ е за клиента! Виждал съм по билбордове и лихви от 4,5%, но има и едни малки букви като в България....

Няма ниски лихви!

Пуснете анкета с въпрос дали някой ще тегли нов кредит ...

Коментар

• Първоначално изпратено от krasii
          Нали в цяла европа лихвите са малки,защо им са на данске банке пари при лихва 10%
          Датската държава им помогна при лихва от 10 % ,а обикновено има и нещо друго освен лихвите.......

Коментар

• Първоначално изпратено от krasii
            , лихвите са ниски в Европа..., а на нас са ни големи... Е не точно лихвите и не сме ги изнесли, ама са големи.

Ако имаш идея кой дава на ниски лихви в момента, ще е добре да споделиш, че проявявам интерес.

Коментар

• Нали в цяла европа лихвите са малки,защо им са на данске банке пари при лихва 10%

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                Да,ти и от БФБ "направи" доста прилични пари,"инвестирайки" от СОФИКС 1950 до 250! И от КТБ,купена на 90 лева НАПРАВИ "ПРИЛИЧНА СУМА"! Да де- ти на загубите си им викаш печалби!Евала бе,"милионерче"!
                Хапеш ли си задника от яд? :-)
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Да,ти и от БФБ "направи" доста прилични пари,"инвестирайки" от СОФИКС 1950 до 250! И от КТБ,купена на 90 лева НАПРАВИ "ПРИЛИЧНА СУМА"! Да де- ти на загубите си им викаш печалби!Евала бе,"милионерче"!

Коментар

Да,зад борда съм-при чувалите с парите! Ти си стой на депозитче с "неприлично висока" лихва-ша "богатееш" яко!
                    Да бе ама докато ти от една година разправяш, че иде края на света аз направих от лихви доста прилична сума. Стой си при чувалите с парите и продължавай да "пророкуваш"
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Да,зад борда съм-при чувалите с парите! Ти си стой на депозитче с "неприлично висока" лихва-ша "богатееш" яко!

Коментар

Като падне борда,ще се ти се присмея на "силната ти страна"(умствения ти капацитет)!
                        Ти отдавна си паднал зад борда

Коментар

• Като падне борда,ще се ти се присмея на "силната ти страна"(умствения ти капацитет)!

Коментар

А де? Дай с добро.....да не вземам с лошо!
                            Ти си и без друго злата ламя :-))))))

Но умствения капацитет за съжаление не ти е от силните страни :-)

Коментар

• Така....сега да ви светна за Данске банк и техните левови облигации! Данске и датското правителство гарантират ЕДИНСТВЕНО И САМО ТОВА,че на падежа ще платят 77 милиона лева на държателите на облигациите(70 милиона главница+ 10 % лихва)!Да,70 милиона няма да гътнат борда,но това е ПЪРВАТА ДИРЕКТНА АТАКА СРЕЩУ ВАЛУТНИЯ БОРД! Ако сумата на емисиите облигации набъбне само до около 500 милиона лева,не евра-борда ще падне! Ще бъдат изтеглени 250 милиона евра кеш от страната,банките ще вдигнат лихвите,а правителството ще се принуди да печата пари за покриване на социални и бюджетни разходи(има основателни съмнения,че е започнала тази дейност вече)! Добре,но облигациите на Данске на кого ги пласират? На "наште" пенсионни и евентуално застрахователни дружества(жадни за висока доходност),а защо не и банки,начело на които са хора от добре познатата ни М.Велчева бригада! Тези хора ще се обосноват,че това е "супер инвестиция"(едва ли не ААА-хем "сигурна",хем "доходна"-10 % годишна лихва)! При падането на борда Данске ще си осигури огромни печалби(това няма да е единствена емисия левови облигации за 70 милиона,или ще бъде разширена поради "огромен" интерес,или ще има още емисии-ще следим мача),част от тези печалби ще се върнат като комисиони за хората(Велчевци),закупили облигациите с парите на всички БГ граждани и "единствените" прецакани ще са пак същите БГ граждани! Демек всички ще бъдем обрани,заради "сигурната" инвестиция на мениджъри от пенсионни и застрахователни дружества! Съветвам хората да се замислят дали да не си изтеглят парите от всички тези толкова "ратуващи за бъдещето ни" дружества!

Коментар

• А де? Дай с добро.....да не вземам с лошо!

Коментар

Working...
                                X