IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Да, аз фотографин, философин, поет, писател, художник, играч - въобще човек на изкуството. :-)
    и любител на хъхряците, понеже изкуството иска жертви

Коментар

• Да, аз фотографин, философин, поет, писател, художник, играч - въобще човек на изкуството. :-)
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре,

ти и фотограф ли си???

Първоначално изпратено от Императорът
        ....
        Ми аз четвъртък и без това съм там - на фотографическото сборище. Ако щете - с нас омешайте се... :-)
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
          Не ставаше ли въпрос за четвъртък? Ако е за сряда, трима може да отпаднат. Или ще дойдат, когато останалите инвеститори са вече под масите..
          Ми аз четвъртък и без това съм там - на фотографическото сборище. Ако щете - с нас омешайте се... :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
            И кво сега става - поне едно каре хора няма ли да се съберем.

Това ли е страноприемницата:
            http://www.zavedeniata.com/index.php...&cat=6&pub=584

Пастире, явно не сме на едно парти, но можеш да ме препоръчаш на твойта фенка "банкерката" , че ме заинтригува.
            Иначе за всичко има инфо в нета фнимавай

Коледно парти на Уникредит Булбанк
            13 Декември 2007
            Парти Център 4км

Коледно парти на Банка ДСК
            20 Декември 2007
            Парти център 4km

Като анализираме и инфото за водката съм почти сигурен относно принадлежността ти към една от двете.
            Не отивам там по принадлежност, а като почетен гост.

П.П. Ако ми анализираш и постовете со сигурност ще разбереш за коя банка става въпрос.

Иначе що е заблудено млади банкерки на тееея партита, ама тоя път съм с жената :|.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              То ако приложиме разширително тълкуване след 4-ти км. следва ....... Камбаните

a sled Kambanite , sledva Orlandovci

Коментар

• То ако приложиме разширително тълкуване след 4-ти км. следва ....... Камбаните
                Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                  Излиза че всички коледни партита на банките ще са в 4-ти км.Толкова ли са зле нещата
                  Не, не - това са миналогодишните партита - по-повод закачката на Пастиря ги издирих. Ама в това за четвърти километър може да има нещо вярно щото после яко я закъсахме в 2008 -то лето.

proveri tazi kade shte sa da se orientirame , na kade otivat neshtata

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Излиза че всички коледни партита на банките ще са в 4-ти км.Толкова ли са зле нещата
                    Не, не - това са миналогодишните партита - по-повод закачката на Пастиря ги издирих. Ама в това за четвърти километър може да има нещо вярно щото после яко я закъсахме в 2008 -то лето.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

И кво сега става - поне едно каре хора няма ли да се съберем.

Пастире, явно не сме на едно парти, но можеш да ме препоръчаш на твойта фенка "банкерката" , че ме заинтригува.

13 Декември 2007
                      Парти Център 4км

20 Декември 2007
                      Парти център 4km

Като анализираме и инфото за водката съм почти сигурен относно принадлежността ти към една от двете.
                      Ами вместо да се чудите кого да биете ,вземете направете срещата и вие на 13 декември в същия Парти център и спретенете един търкал на тия от Булбанк тяхната верица ,разказаха ни играта тая година

Коментар

• Излиза че всички коледни партита на банките ще са в 4-ти км.Толкова ли са зле нещата
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Аз в сряда точно не мога, но за останалите дни съм на линия, ако се организира нещо.

Коментар

• И кво сега става - поне едно каре хора няма ли да се съберем.

13 Декември 2007
                            Парти Център 4км

20 Декември 2007
                            Парти център 4km

Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Не ставаше ли въпрос за четвъртък? Ако е за сряда, трима може да отпаднат. Или ще дойдат, когато останалите инвеститори са вече под масите..

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                                Първоначално изпратено от Императорът
                                Кво сега - две алтернативни един вид сборища ли, ърм?
                                Абе, Голямата Тутня, егаси -> направо в сряда в 19:30 в Славяни, да праснем по една пицка (има и пици) и 2 бирки ;-) И да се видим, нема да се бием и ще е кротко!
                                Аз ви бях обещал, че не ща да ви гледам докато софикс не стане 2000, ама от мен да мине, ще дойда заради пицките! ;-) Пък и 2 дена имаме още ;-)
                                Абе ти ги гледай ама с отвръщение
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X