IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И какво правим - в сряда сборище ще сторим ли, ърм?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
      Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от Императорът
      Кво сега - две алтернативни един вид сборища ли, ърм?
      Абе, Голямата Тутня, егаси -> направо в сряда в 19:30 в Славяни, да праснем по една пицка (има и пици) и 2 бирки ;-) И да се видим, нема да се бием и ще е кротко!
      Аз ви бях обещал, че не ща да ви гледам докато софикс не стане 2000, ама от мен да мине, ще дойда заради пицките! ;-) Пък и 2 дена имаме още ;-)
      Ако е в сряда и аз ще мога да ви огрея за 2 часа преди фирменото парти. Ама кажете сега среда или четверг.

Хаха, кое фирмено парти, бе братчед? Да не е едно от 21:30 на една банка . Че и аз ще съм на него DDDDDDDDDDDDD.

Тая банка я уважавам за много неща, ама за руската водка на корем по партитата най-много . Миналата година партито и беше на 4-и километър (в Партицентъра, не в лудницата ). Една от младите банкерки нешу се опитва да ме забива оти съм младо,право и убаво момче, ама яз се бех отрезал като прасе и и казах да не ме занимава с глупости .

Коментар

• Ми аре - сряда вечер в Славяните... Даже нека е 19 часът, че повече време да имаме да си поркаме и да плюскаме и да си лафим... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
          Абе, Голямата Тутня, егаси -> направо в сряда в 19:30 в Славяни, да праснем по една пицка (има и пици) и 2 бирки ;-) И да се видим, нема да се бием и ще е кротко!
          Аз ви бях обещал, че не ща да ви гледам докато софикс не стане 2000, ама от мен да мине, ще дойда заради пицките! ;-) Пък и 2 дена имаме още ;-)
          Ако е в сряда и аз ще мога да ви огрея за 2 часа преди фирменото парти. Ама кажете сега среда или четверг.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• ...майтапя само!Не съм те чувал отдавна...
              自由西藏

Коментар

• Аз не много по поркането - туканка в софия ако пийна повече от три бири и мозъкът ме боли - гнъсен въздух, кислород няма да. :-(

Коментар

• ...Надуши пиячката па се появи...
                  自由西藏

Коментар

• Кво сега - две алтернативни един вид сборища ли, ърм?

Коментар

• 1. Оператора
                      2. psycoholic
                      3. Nikola
                      4. boshko
                      5. be_google
                      6. Зарзаватчийски глас + 2

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                        Срещичка един вид искате, ърм? Ми аре в сряда в Славяни, какво ще речете, ърм? :-)
                        Яз съм навит, некакси по-цивилизован организатор ми се струваш от другите момчета.
                        Да - аз съм готин - ама що интерес няма, ърм?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Срещичка един вид искате, ърм? Ми аре в сряда в Славяни, какво ще речете, ърм? :-)
                          Яз съм навит, некакси по-цивилизован организатор ми се струваш от другите момчета.

Коментар

• Срещичка един вид искате, ърм? Ми аре в сряда в Славяни, какво ще речете, ърм? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                              Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                              Първоначално изпратено от be_google
                              Как прекарахте празника?
                              ...пияници - цял ден проспахте ей
                              Аз го прекарах в Биад.
                              Едвам си тръгнах.
                              Другите са още там...
                              ей пиян народ , с пияни инвеститори утре зелено ли ще е, или чЪрвено?
                              Зелено, зелено...

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                                Първоначално изпратено от be_google
                                Как прекарахте празника?
                                ...пияници - цял ден проспахте ей
                                Аз го прекарах в Биад.
                                Едвам си тръгнах.
                                Другите са още там...
                                ей пиян народ , с пияни инвеститори утре зелено ли ще е, или чЪрвено?

Коментар

Working...
                                X