И какво правим - в сряда сборище ще сторим ли, ърм?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвеститорска среща
Collapse
X
-
pastir
Първоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от ИмператорътКво сега - две алтернативни един вид сборища ли, ърм?
Аз ви бях обещал, че не ща да ви гледам докато софикс не стане 2000, ама от мен да мине, ще дойда заради пицките! ;-) Пък и 2 дена имаме още ;-)
Хаха, кое фирмено парти, бе братчед? Да не е едно от 21:30 на една банка . Че и аз ще съм на него DDDDDDDDDDDDD.
Тая банка я уважавам за много неща, ама за руската водка на корем по партитата най-много . Миналата година партито и беше на 4-и километър (в Партицентъра, не в лудницата ). Една от младите банкерки нешу се опитва да ме забива оти съм младо,право и убаво момче, ама яз се бех отрезал като прасе и и казах да не ме занимава с глупости .
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от ИмператорътКво сега - две алтернативни един вид сборища ли, ърм?
Аз ви бях обещал, че не ща да ви гледам докато софикс не стане 2000, ама от мен да мине, ще дойда заради пицките! ;-) Пък и 2 дена имаме още ;-)Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътКво сега - две алтернативни един вид сборища ли, ърм?
Аз ви бях обещал, че не ща да ви гледам докато софикс не стане 2000, ама от мен да мине, ще дойда заради пицките! ;-) Пък и 2 дена имаме още ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от PastirПървоначално изпратено от ИмператорътСрещичка един вид искате, ърм? Ми аре в сряда в Славяни, какво ще речете, ърм? :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от ИмператорътСрещичка един вид искате, ърм? Ми аре в сряда в Славяни, какво ще речете, ърм? :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от be_googleКак прекарахте празника?
...пияници - цял ден проспахте ей
Едвам си тръгнах.
ей пиян народ , с пияни инвеститори утре зелено ли ще е, или чЪрвено?
Коментар
Коментар