IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IU2 Разгледай мнение
    ... 4 къщи ....повишението на цените на имотите от началото на годината......
    Ако изчакаш 2 години ще можеш да построиш 8 къщи ...

ПС: И що тилифона ти дава заето?
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от IU2 Разгледай мнение
      Търся инвеститор за нов печеливш ваканционен комплекс в Слънчев Бряг.Проектът е готов 4 къщи са на много добро място.Гарантирана печалба като се има предвид повишението на цените на имотите от началото на годината.
      Потърсете ме на 0892774429/0877278417 или на имейл :iu2music@mail.bg
      СПЕШНО !!!
      Кой гарантира печалбата и какво е обезпечението на тези гаранции ? Иначе звучи примамливо, аз съм на мнение, че точно 4 къщи не му достигат на Слънчев бряг, за да се превъне в един от най-елитните курорти...

Коментар

• Търся инвеститор за нов печеливш ваканционен комплекс в Слънчев Бряг

Търся инвеститор за нов печеливш ваканционен комплекс в Слънчев Бряг.Проектът е готов 4 къщи са на много добро място.Гарантирана печалба като се има предвид повишението на цените на имотите от началото на годината.
        Потърсете ме на 0892774429/0877278417 или на имейл :iu2music@mail.bg
        СПЕШНО !!!
        Last edited by IU2; 06.08.2012, 15:14.

Коментар

• Черкезов е по геополитическите анализи, не по сметките

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Че къв е проблема вие с финансовите възможности и потребности да платите

КОЙ, Черкезона да плати .......

пп това си е нов къс виц..- " Черкезов плати сметката.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Колеги, давайте да се срещаме в София?
              Някой знае ли подходящо бизнес място в София, където да се съберем в неформална обстановка? Да не е скъпо, за да не ни излезне име на профани и егоисти, спрямо хората които ще дойдат, но няма да имат нашите финансови възможности и потребности?
              Че къв е проблема вие с финансовите възможности и потребности да платите

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Колеги, давайте да се срещаме в София?
                Някой знае ли подходящо бизнес място в София, където да се съберем в неформална обстановка? Да не е скъпо, за да не ни излезне име на профани и егоисти, спрямо хората които ще дойдат, но няма да имат нашите финансови възможности и потребности?
                В задния двор на клиниката но ще трябва да изчакаш,че сега е малко студено и на другите съм им спрял разходките

Коментар

• Колеги, давайте да се срещаме в София?
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• след Алекси Андонов и аз съм съгласен да дойда в тези дни...

Първоначално изпратено от fut
                    Първоначално изпратено от Mr.Profit
                    Искате ли да направим една среща след лекцията на Алекси Андонов или на другия ден (16-ти късно вечерта или 17-ти не толкова късно )?

Предполагам, че той ще каже интересни неща, които ще дадат една солидна основа, която пък ще е интересен повод за допълнителна дискусия. В крайна сметка предполагам, че всички ни интересува къде ще е дъното и как да го хванем за ушите

Лично аз имам няколко идеи в главата и ми е интересно да видя и сравня с други участници как те виждат и тълкуват това, което виждаме всички

Поздрави
                    very good ...kakvi sa pedlojenieta za prodaljenieto
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                      Искате ли да направим една среща след лекцията на Алекси Андонов или на другия ден (16-ти късно вечерта или 17-ти не толкова късно )?

Предполагам, че той ще каже интересни неща, които ще дадат една солидна основа, която пък ще е интересен повод за допълнителна дискусия. В крайна сметка предполагам, че всички ни интересува къде ще е дъното и как да го хванем за ушите

Лично аз имам няколко идеи в главата и ми е интересно да видя и сравня с други участници как те виждат и тълкуват това, което виждаме всички

Поздрави
                      very good ...kakvi sa pedlojenieta za prodaljenieto
                      Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• Искате ли да направим една среща след лекцията на Алекси Андонов или на другия ден (16-ти късно вечерта или 17-ти не толкова късно )?

Поздрави
                        Keep going ...

Коментар

• Да - кажете.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                            Първоначално изпратено от Императорът
                            Да, аз фотографин, философин, поет, писател, художник, играч - въобще човек на изкуството. :-)
                            и любител на хъхряците, понеже изкуството иска жертви
                            Императорът мрази хъхряци.
                            И утре кво-о, ърм?
                            Ърм е думата - днес (сряда) кой ще дойде със сигурност на Славяни към 19:00? Кажете за да не се рзкарваме всуе, ако сме само двамата с Импа! ;-)
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                              Първоначално изпратено от Императорът
                              Да, аз фотографин, философин, поет, писател, художник, играч - въобще човек на изкуството. :-)
                              и любител на хъхряците, понеже изкуството иска жертви
                              Императорът мрази хъхряци.
                              И утре кво-о, ърм?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://it.youtube.com/watch?v=e4xzwrcCW1g

Поздрав от мен, че явно няма да се видим по празниците

Коментар

Working...
                                X