IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво ще кажете среща 28.11.2011 19:30 София център някой старши да предложи подходяща бирария

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
      А ма ний ще се срещаме ли сега или ще се заяждаме? Всички теми имат своя скрит смисъл, който не разбира какъв е, губи.
      Определено си прав.
      Какви пенсии бе брат.Ти трябва да викаш ура ако дойдеме пенсиите.Виж само какви убииствени теми има само в последно време.Кого бихте поканили на вечеря,печеливш бизнес,ранно пенсиониране.Хората са яхнали метлите и розовите облаци и нямат кинти за лекарства а на теб малц жито и др
      От малцови деривати не разбирам /не пия/, жито ям само при особени случаи /дани са по-редки/ обаче, ще взема да си купя една метла за яханье, да ме носи на розов облак.

Коментар

• А ма ний ще се срещаме ли сега или ще се заяждаме? Всички теми имат своя скрит смисъл, който не разбира какъв е, губи.
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Ами да, ако само сдухани пенсии ще се носят...
          Какви пенсии бе брат.Ти трябва да викаш ура ако дойдеме пенсиите.Виж само какви убииствени теми има само в последно време.Кого бихте поканили на вечеря,печеливш бизнес,ранно пенсиониране.Хората са яхнали метлите и розовите облаци и нямат кинти за лекарства а на теб малц жито и др
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
            Ша трябва май да замениш количката с минерална водица а кафенцето с леблебиика
            Ами да, ако само сдухани пенсии ще се носят...

Коментар

Ми тогава може на кафенце, на кОличка, нали, на цаца...
              Ай ся, ша са дърпами
              Ша трябва май да замениш количката с минерална водица а кафенцето с леблебиика
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Явно, банан вече паднал и неговото заето да го дъвче. Дали банан не е кожен?

По темата: Какво стана, отказа ли се братството?

Коментар

• Айде, Твойто, къде загубило? Или чака банан да падне?

Коментар

• Първоначално изпратено от OTTOMAN GROUP Разгледай мнение
                    Кога следваша срешта?
                    Мойто не знае. Това само тема от форум.

Иначе, наистина, не идва ли време ?

Коментар

• Кога следваша срешта?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                        То лошо няма ама това гара разпределителна много далече.Пък и инвеститирите още не са прибрали годишната печалба за да има за биричка
                        Ми тогава може на кафенце, на кОличка, нали, на цаца...
                        Ай ся, ша са дърпами

Коментар

Темата не се ли казваше "инвеститорска среща"? Да сте се замисляли по нея?
                          То лошо няма ама това гара разпределителна много далече.Пък и инвеститирите още не са прибрали годишната печалба за да има за биричка

Коментар

• Темата не се ли казваше "инвеститорска среща"? Да сте се замисляли по нея?

Коментар

• Първоначално изпратено от IU2 Разгледай мнение
                              Търся инвеститор за нов печеливш ваканционен комплекс в Слънчев Бряг.Проектът е готов 4 къщи са на много добро място.Гарантирана печалба като се има предвид повишението на цените на имотите от началото на годината.
                              Потърсете ме на 0892774429/0877278417 или на имейл :iu2music@mail.bg
                              СПЕШНО !!!
                              Забележително чувство за хумор. Аплодисменти.
                              Да ти имам "гаранциите", младеж. Искрено ти желая успех, прочее, но, вярваш ли, че отново ще се формира продължителен възходящ тренд, по-висок от инфлацията? Ами те свободните средства у публиката силно намаляват, дори и в Китай. Защо, според теб, хора със здрав икономически смисъл, които са виждали движения както нагоре /относително плавни/, така и надолу, по-резки, би трябвало да налеят при теб, а не в това, което е в моя подпис, при положение, че годишната норма на печалба в твоя случай е съвършено неопределима но, ограничена до няколко единични процента, докато при мен, спокойно може да надхвърли 50%? Питам, не разбирам - обясни ми, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                ... И що тилифона ти дава заето?
                                Еми щото много кандидат-инвеститори напират да му звънят

Коментар

Working...
                                X