какво ще кажете среща 28.11.2011 19:30 София център някой старши да предложи подходяща бирария
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвеститорска среща
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеА ма ний ще се срещаме ли сега или ще се заяждаме? Всички теми имат своя скрит смисъл, който не разбира какъв е, губи.
Какви пенсии бе брат.Ти трябва да викаш ура ако дойдеме пенсиите.Виж само какви убииствени теми има само в последно време.Кого бихте поканили на вечеря,печеливш бизнес,ранно пенсиониране.Хората са яхнали метлите и розовите облаци и нямат кинти за лекарства а на теб малц жито и др
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАми да, ако само сдухани пенсии ще се носят...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеШа трябва май да замениш количката с минерална водица а кафенцето с леблебиика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМи тогава може на кафенце, на кОличка, нали, на цаца...
Ай ся, ша са дърпамиЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от OTTOMAN GROUP Разгледай мнениеКога следваша срешта?
Иначе, наистина, не идва ли време ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеТо лошо няма ама това гара разпределителна много далече.Пък и инвеститирите още не са прибрали годишната печалба за да има за биричка
Ай ся, ша са дърпами
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТемата не се ли казваше "инвеститорска среща"? Да сте се замисляли по нея?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от IU2 Разгледай мнениеТърся инвеститор за нов печеливш ваканционен комплекс в Слънчев Бряг.Проектът е готов 4 къщи са на много добро място.Гарантирана печалба като се има предвид повишението на цените на имотите от началото на годината.
Потърсете ме на 0892774429/0877278417 или на имейл :iu2music@mail.bg
СПЕШНО !!!
Да ти имам "гаранциите", младеж. Искрено ти желая успех, прочее, но, вярваш ли, че отново ще се формира продължителен възходящ тренд, по-висок от инфлацията? Ами те свободните средства у публиката силно намаляват, дори и в Китай. Защо, според теб, хора със здрав икономически смисъл, които са виждали движения както нагоре /относително плавни/, така и надолу, по-резки, би трябвало да налеят при теб, а не в това, което е в моя подпис, при положение, че годишната норма на печалба в твоя случай е съвършено неопределима но, ограничена до няколко единични процента, докато при мен, спокойно може да надхвърли 50%? Питам, не разбирам - обясни ми, моля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение... И що тилифона ти дава заето?
Коментар
Коментар