Първоначално изпратено от polki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвеститорска среща
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
ще има кратка шоу програма под наслов "Инвеститор плува по асвалт"
ще плува един дето пуска хората в р.Марица да плуват зиматаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_googleПървоначално изпратено от NikolaТрябваше да ме попиташ, дали можеш да му пускаш снимка в нета.... много си зле сега всички ще знаят, че дебелака по средата.
а "комунисти" може ли да дойдат ... без притеснение за живота и здравето, например???
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
ще има кратка шоу програма под наслов "Инвеститор плува по асвалт"
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiТц
в същата мизерна квартирка на масата бяхте разхвърляли едни петарки и газовия пистолет отгоре
явно общуващия с планетата КУР пази реликвата
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiТц
в същата мизерна квартирка на масата бяхте разхвърляли едни петарки и газовия пистолет отгоре
явно общуващия с планетата КУР пази реликватаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiТц
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от NikolaДа аз ще принтна guest list-а за да няма засечки, но ти си носи твоя пистолет все пак си бивша барета с афинитет към ЯКО leveraged buy-outs и няма дати направят проблем за оръжието.
Помниш ли тази снимка от преди година на теб и Пепа Секса (изпълнителката на "Евтини мераци" и звезда на АРА) преди още да стане известна?
После ходихме в Син Сити и ти си дойде така по анцуга. Още ли го пазиш, btw?
това прасе с тази циганка сме ги обсъждали вече
пусни и онази снимка с пачките по 5 лева дето бяхте разпръснали
иначе чергата на стената ме кефи доста, виждал съм го на старите руски филми
За тва ли става въпрос?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от NikolaДа аз ще принтна guest list-а за да няма засечки, но ти си носи твоя пистолет все пак си бивша барета с афинитет към ЯКО leveraged buy-outs и няма дати направят проблем за оръжието.
Помниш ли тази снимка от преди година на теб и Пепа Секса (изпълнителката на "Евтини мераци" и звезда на АРА) преди още да стане известна?
После ходихме в Син Сити и ти си дойде така по анцуга. Още ли го пазиш, btw?
това прасе с тази циганка сме ги обсъждали вече
пусни и онази снимка с пачките по 5 лева дето бяхте разпръснали
иначе чергата на стената ме кефи доста, виждал съм го на старите руски филмиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Пухче
последно..кога и къде?
Коментар
Коментар