IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .

И аз съм с вас само ако:
    - голяма ракия е най-най много 1,5-2 лева
    това е много пара вече
    - да няма вход
    - фейс контрол че то половината няма да ни пуснат.
    - да може да се стигне с рейс или трамвай.
    - да е топло
    и поне един мажоритар да дойде да плати сметката.
    хаха
    Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
      Точно си мислех, дали пък не е бил прав онзи пич дето даде следното определение
      Tipichniat investitor na BFB slusha chalga, ima teniski na Versace, poseshtava Nai i Sin City, kara jeep (obiknovenno Toyota Land Cruiser, Range Rover i Mercedes ML), ima debel zlaten lanec i izrusena selska pruchka oblechena ot gore do dolu v leopardova shtampa za gadje.
      Това за имотния балон нарочно ли е пропуснато?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Не мога повече! Предaвам се!
        ХААХХАХАХАХАА

Малко се поувлекохме с Оператора. Нито той е барета нито аз съм министерски син. Нито ще има охрани и пистолети. Давайте идеи къде да се съберем и кога, за да действам с резервацията защото ще има много коледни партита и не знам дали ще има места.
        Всяко едно с изключение на "Графа" и "Карамба".

Коментар

• Точно си мислех, дали пък не е бил прав онзи пич дето даде следното определение
          Tipichniat investitor na BFB slusha chalga, ima teniski na Versace, poseshtava Nai i Sin City, kara jeep (obiknovenno Toyota Land Cruiser, Range Rover i Mercedes ML), ima debel zlaten lanec i izrusena selska pruchka oblechena ot gore do dolu v leopardova shtampa za gadje.

Коментар

• Не мога повече! Предaвам се!
            ХААХХАХАХАХАА

Малко се поувлекохме с Оператора. Нито той е барета нито аз съм министерски син. Нито ще има охрани и пистолети. Давайте идеи къде да се съберем и кога, за да действам с резервацията защото ще има много коледни партита и не знам дали ще има места.

Коментар

За съжаление го продупчиха при една престрелка в Стара Загора. За мое щастие, обаче нашия добър приятел Валери Божинов ми подари анцунг на Puma на нациналния отбор по Футбол. Сега с него си ходя в БИАД.
              Пази се бе, човек.
              Нещо с Трейса ли си мътил, че са те стреляли по Стара Загора?
              Тая тениска на SHS freedom movement дето ти я бях подарил като ходих в Македония още ли я пазиш? Да не са я надупчили и нея?
              Иначе на мен (по-скоро на колата ми) ето какво се случи на последното ОСА на Зървени храни. Според мен е бил Хрибол или поне неговата бригада!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                Първоначално изпратено от Nikola
                Да аз ще принтна guest list-а за да няма засечки, но ти си носи твоя пистолет все пак си бивша барета с афинитет към ЯКО leveraged buy-outs и няма дати направят проблем за оръжието.
                Ех, какви времена бяха когато взимах левъридж от банката на бате Младен.

Помниш ли тази снимка от преди година на теб и Пепа Секса (изпълнителката на "Евтини мераци" и звезда на АРА) преди още да стане известна?
                После ходихме в Син Сити и ти си дойде така по анцуга. Още ли го пазиш, btw?

За съжаление го продупчиха при една престрелка в Стара Загора. За мое щастие, обаче нашия добър приятел Валери Божинов ми подари анцунг на Puma на нациналния отбор по Футбол. Сега с него си ходя в БИАД.

Коментар

Да аз ще принтна guest list-а за да няма засечки, но ти си носи твоя пистолет все пак си бивша барета с афинитет към ЯКО leveraged buy-outs и няма дати направят проблем за оръжието.
                  Ех, какви времена бяха когато взимах левъридж от банката на бате Младен.

Помниш ли тази снимка от преди година на теб и Пепа Секса (изпълнителката на "Евтини мераци" и звезда на АРА) преди още да стане известна?
                  После ходихме в Син Сити и ти си дойде така по анцуга. Още ли го пазиш, btw?

Коментар

Първоначално изпратено от coolice
                    EquityPrivate ти пищова не го ли държиш в жабката при пачките Оная идея направо ме разби...
                    "Идея"? Те така стават нещата пред Син Сити. Нали не си мислиш, че Андреа ходи с Кубрат Пулев защото е много красив, примерно?
                    Миналият път като ходих там, Кубрат помля гаджето на Малина пред VIP входа заради някаква глупост.
                    Моля всички други инвеститори, които ще носят оръжие със себе си, да съобщят сега тук във форума. Охраната на Никола няма да допуска въоръжени да приближават масата, освен ако не сте обявили, че ще идвате въоръжен.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                      EquityPrivate ти пищова не го ли държиш в жабката при пачките Оная идея направо ме разби...
                      "Идея"? Те така стават нещата пред Син Сити. Нали не си мислиш, че Андреа ходи с Кубрат Пулев защото е много красив, примерно?
                      Миналият път като ходих там, Кубрат помля гаджето на Малина пред VIP входа заради някаква глупост.
                      Моля всички други инвеститори, които ще носят оръжие със себе си, да съобщят сега тук във форума. Охраната на Никола няма да допуска въоръжени да приближават масата, освен ако не сте обявили, че ще идвате въоръжен.

Коментар

• За коя дата си говорите по принцип да знам дали ще съм в България

Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                          Амче аре да се преброим колко ще сме:

1. Оператора
                          2. psycoholic
                          3. Nikola
                          4. boshko
                          5. be_google

(ще е яко Импа да дойде да се преборят с Куроператора :-)
                          И аз се броя:

6. Наско11

Само датата да уточните, че да не се застъпи с нещо друго
                          Мненията ми не са препоръка за взимане на инвестиционно решение

И още нещо:
                          човешката глупост е

Коментар

Първоначално изпратено от EquityPrivate
                            Казвайте къде и за кога да запазвам места. Аз предлагам в Тифани или Ъпстеирс.
                            В Ъпстеърс застреляха преди години един друг голям инвеститор - Димата Руснака, затова нека да е в Тифани.
                            Спокойно. Аз като министерски син ще бъда с две G класи охрана. Няма да се притесняваш .
                            Той и Димата е бил с две "кубчета" с охрана, ама снайпериста не е пропуснал.
                            Не бъркай фитнес маняци с обучени хора от УБО-то.

Коментар

Първоначално изпратено от EquityPrivate
                              Казвайте къде и за кога да запазвам места. Аз предлагам в Тифани или Ъпстеирс.
                              В Ъпстеърс застреляха преди години един друг голям инвеститор - Димата Руснака, затова нека да е в Тифани.
                              Спокойно. Аз като министерски син ще бъда с две G класи охрана. Няма да се притесняваш .
                              Той и Димата е бил с две "кубчета" с охрана, ама снайпериста не е пропуснал.

Коментар

• Само, ако може заглавието да бъде "инвеститорска", а не инвеститорска. Благодаря.

Коментар

Working...
                                X