Първоначално изпратено от Монти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвеститорска среща
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от polkiнеграмотний , макар в повечето пъти да сме на различно мнение с теб .................. ме кефиш .............. защото ти сече пипето
съдбата на този ник е в ръцете на едно министерско прасеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
ще има кратка шоу програма под наслов "Инвеститор плува по асвалт"
няма лошо
трябва да се научат да уважават старите хора - столетниците имам предвид
ще поканя и този път 4и4ката без пари4ките /дано дойде този път/ - ще стане богата шоу програма тогава
Момчета давайте идеи кога и къде да бъде срещата. Преди коледа най-добре защото след това всеки ще щукне по почивки и няма да можем да се събереме. Давайте и предложения къде. Виждам, че ъпстеирс и тифани не ви се харесаха. Може и при Миро (нищо че е надул цените яко), обаче трябва да бъдем по-експедитивни.
както знаете - аз съм в пенсия и съм свободен
дали преди Коледа или след нея - няма значение
дори може и след НГ
часът и мястото на срещата са без значение за мене
предлагам да направим сбирката в луксозния апартамент на Николчо , за да мога да опра гръбчето си в чергата на стенатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Anton Chigurh
Няма критерии Монти вски който има желание е добре дошъл. И аз съм навит за 20/21. Казвайте само къде искате, за да мога реагирам адекватно и да запазвам места.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от psycoholicАмче аре да се преброим колко ще сме:
1. Оператора
2. psycoholic
3. Nikola
4. boshko
5. be_google
(ще е яко Импа да дойде да се преборят с Куроператора :-)
Няма да идвам аз !!!!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от NikolaМомчета давайте идеи кога и къде да бъде срещата. Преди коледа най-добре защото след това всеки ще щукне по почивки и няма да можем да се събереме. Давайте и предложения къде. Виждам, че ъпстеирс и тифани не ви се харесаха. Може и при Миро (нищо че е надул цените яко), обаче трябва да бъдем по-експедитивни.
Между другото като видях снимките се отказах да идвам няма да се съберем
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
няма лошо
ще поканя и този път 4и4ката без пари4ките /дано дойде този път/ - ще стане богата шоу програма тогава
Момчета давайте идеи кога и къде да бъде срещата. Преди коледа най-добре защото след това всеки ще щукне по почивки и няма да можем да се събереме. Давайте и предложения къде. Виждам, че ъпстеирс и тифани не ви се харесаха. Може и при Миро (нищо че е надул цените яко), обаче трябва да бъдем по-експедитивни.
napravi qa v Nai club (moje i noviq na Bansko , daje s prespivane moje )........
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от polkiнеграмотний , макар в повечето пъти да сме на различно мнение с теб .................. ме кефиш .............. защото ти сече пипето
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
няма лошо
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
ще плува един дето пуска хората в р.Марица да плуват зиматаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
няма лошо
ще поканя и този път 4и4ката без пари4ките /дано дойде този път/ - ще стане богата шоу програма тогаваfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
ще плува един дето пуска хората в р.Марица да плуват зимата
Коментар
Коментар