IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститорска среща

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За съжаление събота и неделя съм в Банско и няма да мога да ви разтървавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Кажете точна дата, за да звънна.

Не се притеснявайте. Ще може да ме биете всички. Ела си с костюм, можеш направо някой стол да ми разбиеш в главата.
      четвъртък е 11.12! ама нека да чуем дали и с другите е ОК!
      Тва пък със стола не се бях сетил, ама и ти хич не се дърпаш! :-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Кажете точна дата, за да звънна.

Не се притеснявайте. Ще може да ме биете всички. Ела си с костюм, можеш направо някой стол да ми разбиеш в главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
          там съм... В Тифани в Четвъртак на ретро???

Първоначално изпратено от fut
          Tiffany e ok
          Супер, а Никола преди или след срещата ще го бием, щото да знам с костюм ли да дойда ;-)
          Ама таз много интересна среща ще бъде - някъде долу чета, че Боби75 се притеснявал да не бъде опипван!
          Остава сега и девица да си намерим и купона ще е пълен!
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• там съм... В Тифани в Четвъртак на ретро???

Първоначално изпратено от fut
            Tiffany e ok
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Tiffany e ok
              Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                Къде ще е срещата и от колко часа???
                Ами това се опитваме да се уговорим. Давайте идеи за място, дата и час. Но като гледам колко глупости се изписаха до момента едва ли ще се съберем. Май ще си се съберем тесния кръг от хора само.

Коментар

• Къде ще е срещата и от колко часа???
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Супер. Тази среща изглежда, че ще е много интересна. Пловдивска мутра _1912_ (polki) и Митко - Профита (шофьор на рейс в щатите) ще ме бият. :shock: Както казваха Ъпсурт в една тяхна песен "Стига ме би не останаха бъбреци".

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      Първоначално изпратено от Negramoten
                      Първоначално изпратено от polki
                      неграмотний , макар в повечето пъти да сме на различно мнение с теб .................. ме кефиш .............. защото ти сече пипето
                      не ти ли затриха и това име?

съдбата на този ник е в ръцете на едно министерско прасе

... между бутчетата (а не "в ръцете"), май беше.... ))... (то и аз съм по-силен в анатомията, отколкото в зоологията, де... ... ). Не мисля, че в конкретният случай "прасе" е нарицателно. Щот - ако е "в ръцете" - то "прасе" си има вариант и в женски род... ))
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Този път ще се видим значи, Nikola. Ще те помоля само този път в очите да ми кажеш там ония работи за майка ми.

Поздрави
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          Първоначално изпратено от Nikola
                          Първоначално изпратено от bate Goiko
                          Ле-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
                          бате Гойко , ела , ще бъде интересно

ще има кратка шоу програма под наслов "Инвеститор плува по асвалт"
                          Ха-ха недей така с лошо, това са явно много млади момчета и не са им ясни някои работи
                          хехехехе

няма лошо

трябва да се научат да уважават старите хора - столетниците имам предвид

ще поканя и този път 4и4ката без пари4ките /дано дойде този път/ - ще стане богата шоу програма тогава
                          Голям комплесар си. Просто нямам думи. Пий си лекарствата и всичко ще бъде наред. Стискам палци. :wink:

Момчета давайте идеи кога и къде да бъде срещата. Преди коледа най-добре защото след това всеки ще щукне по почивки и няма да можем да се събереме. Давайте и предложения къде. Виждам, че ъпстеирс и тифани не ви се харесаха. Може и при Миро (нищо че е надул цените яко), обаче трябва да бъдем по-експедитивни.
                          предлагам да направим сбирката в луксозния апартамент на Николчо , за да мога да опра гръбчето си в чергата на стената
                          Аз живея в студентски град блок 10, 112 стая. Не знам за какво говориш. :shock:
                          значи мястото е готово

остава домакина да определи в кой ден ще е удобно
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• blah blah , аз все пак съм малко спекулант .... водиме се за по долна класа...

Участниците не трябва да са продали нито една акция в диапазона Софикс 1980 - 320. Wink .......

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              Ле-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
                              бате Гойко , ела , ще бъде интересно

ще има кратка шоу програма под наслов "Инвеститор плува по асвалт"
                              Ха-ха недей така с лошо, това са явно много млади момчета и не са им ясни някои работи
                              хехехехе

няма лошо

трябва да се научат да уважават старите хора - столетниците имам предвид

ще поканя и този път 4и4ката без пари4ките /дано дойде този път/ - ще стане богата шоу програма тогава
                              Голям комплесар си. Просто нямам думи. Пий си лекарствата и всичко ще бъде наред. Стискам палци. :wink:

Момчета давайте идеи кога и къде да бъде срещата. Преди коледа най-добре защото след това всеки ще щукне по почивки и няма да можем да се събереме. Давайте и предложения къде. Виждам, че ъпстеирс и тифани не ви се харесаха. Може и при Миро (нищо че е надул цените яко), обаче трябва да бъдем по-експедитивни.
                              предлагам да направим сбирката в луксозния апартамент на Николчо , за да мога да опра гръбчето си в чергата на стената
                              Аз живея в студентски град блок 10, 112 стая. Не знам за какво говориш. :shock:

Коментар

• ако е на 8-ми бройте и мен

Коментар

Working...
                                X