За съжаление събота и неделя съм в Банско и няма да мога да ви разтървавам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвеститорска среща
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NikolaКажете точна дата, за да звънна.
Не се притеснявайте. Ще може да ме биете всички. Ела си с костюм, можеш направо някой стол да ми разбиеш в главата.
Тва пък със стола не се бях сетил, ама и ти хич не се дърпаш! :-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Anton Chigurh
Кажете точна дата, за да звънна.
Не се притеснявайте. Ще може да ме биете всички. Ела си с костюм, можеш направо някой стол да ми разбиеш в главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemataтам съм... В Тифани в Четвъртак на ретро???
Първоначално изпратено от futTiffany e ok
Ама таз много интересна среща ще бъде - някъде долу чета, че Боби75 се притеснявал да не бъде опипван!
Остава сега и девица да си намерим и купона ще е пълен!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ShemataКъде ще е срещата и от колко часа???
Коментар
-
Anton Chigurh
Супер. Тази среща изглежда, че ще е много интересна. Пловдивска мутра _1912_ (polki) и Митко - Профита (шофьор на рейс в щатите) ще ме бият. :shock: Както казваха Ъпсурт в една тяхна песен "Стига ме би не останаха бъбреци".
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от polkiнеграмотний , макар в повечето пъти да сме на различно мнение с теб .................. ме кефиш .............. защото ти сече пипето
съдбата на този ник е в ръцете на едно министерско прасе
... между бутчетата (а не "в ръцете"), май беше.... ))... (то и аз съм по-силен в анатомията, отколкото в зоологията, де... ... ). Не мисля, че в конкретният случай "прасе" е нарицателно. Щот - ако е "в ръцете" - то "прасе" си има вариант и в женски род... ))"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
ще има кратка шоу програма под наслов "Инвеститор плува по асвалт"
няма лошо
трябва да се научат да уважават старите хора - столетниците имам предвид
ще поканя и този път 4и4ката без пари4ките /дано дойде този път/ - ще стане богата шоу програма тогава
Момчета давайте идеи кога и къде да бъде срещата. Преди коледа най-добре защото след това всеки ще щукне по почивки и няма да можем да се събереме. Давайте и предложения къде. Виждам, че ъпстеирс и тифани не ви се харесаха. Може и при Миро (нищо че е надул цените яко), обаче трябва да бъдем по-експедитивни.
остава домакина да определи в кой ден ще е удобноfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЛе-ле изплашихте ме с тия анцузи и пистолети аз няма да идвам
ще има кратка шоу програма под наслов "Инвеститор плува по асвалт"
няма лошо
трябва да се научат да уважават старите хора - столетниците имам предвид
ще поканя и този път 4и4ката без пари4ките /дано дойде този път/ - ще стане богата шоу програма тогава
Момчета давайте идеи кога и къде да бъде срещата. Преди коледа най-добре защото след това всеки ще щукне по почивки и няма да можем да се събереме. Давайте и предложения къде. Виждам, че ъпстеирс и тифани не ви се харесаха. Може и при Миро (нищо че е надул цените яко), обаче трябва да бъдем по-експедитивни.
Коментар
-
Пухче
ако е на 8-ми бройте и мен
Коментар
Коментар