IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tandem
    Масата е изнервена от постоянните нагли и системни подкани от Песимистите да си продаваме акциите .Никой няма ПРАВО да подканя за това -всеки сам трябва да си осмисли това решение .

Това че мойте колеги Оптимисти често се насърчават с това УП не е подкана за покупки а надежда че корекцията е близо до края си .Аз затова винаги казвам като завърша в някоя тема че не препоръка за ПОКУПКА и продажаба.

ПП И не съм видял нито един Оптимист да разпрострянява слухове както Лидерите на Песимистите (за което използвам случая да им тегля една пут.... май...)

И изопщо кой Ви дава право постоянно да давате оценки не ми е ясно много много

Недейте насажда напрежение и без в това сложно време .

+1 тандем-че

на Пеньо съм му казвал няколко пъти , че дори когато е на 100% в акции и е направил репо на репото , тогава пак няма да е един от нас ОПТИМИСТИТЕ
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
      Не знам..според мен масата сте прекалено изнервени и сте го обърнали на детска градина този форум Борсата не е игра на оптимизъм и песимизъм ..и е меко казано тъпо да се разделяте на лагери.Тя истината винаги е една - тази,която пазарът показва т.е. за момента песимизъм.Всичко останало - от цитиране на статии от интернет в подкрепа на БФБ,че през непрестанното обявяване на новите п/е коефиценти и т.н. е търсене под вола на теле и е грешно според мен
      не случайно ти казах ако ти се рови - макар, че за мен е безсмислено мероприятие да видиш първите му постове - за благодарността към 1 пост който му е дал силата да продаде всичко някъде през Януари, както и целта да пише Апокалипсиси, за да купи по-надолу - пак повтарям - това беше за първите 3 месеца, за постовете след това нямам никакви претенции.
      за ПЕ-тата, крителин, поне аз не спирам да ги повтарям заради една статия на Мариян Йорданов пусната преди 2 седмици, която беше цитирана и в други медии, която беше като капак на вербалната подкрепа от всякакви ИП, КФН и т.н., която най-важното беше основана на неверни данни и къде случайно, къде не БФБ падна за 2 седмици с над 23%.
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

_1912_ аз не защитавам никой,а казвам отстрани как изглеждат нещата.Ако ползвам твоята логика,то тогава 99% от оптимистите са манипулатори,защото в момента,в който DJIA се качи с 1% обявяват край на кризата и започват да се ръсят прогнози колко розово е всичко.
        ЕТО ,за това говоря кретени " оптимисти "! Моите УВАЖЕНИЯ ,към kritelin ,но вседствие на неговият пост ,Аз няма какво да му отговоря УМНО !Това уважаеми пияндури се вижда ,вижда и после се изконсумира от негово величество редовият четател !
        П.П. явно инстинкта ВИ за самосъхранение е нулев ! УВИ !
        П.П.Просто предлагам да си отворите нова тема : " ЯКО ПРЕЦАКАНИ ,НО ЗЛОБНИ ПРИ ТОВА "

Коментар

• Масата е изнервена от постоянните нагли и системни подкани от Песимистите да си продаваме акциите .Никой няма ПРАВО да подканя за това -всеки сам трябва да си осмисли това решение .

Това че мойте колеги Оптимисти често се насърчават с това УП не е подкана за покупки а надежда че корекцията е близо до края си .Аз затова винаги казвам като завърша в някоя тема че не препоръка за ПОКУПКА и продажаба.

ПП И не съм видял нито един Оптимист да разпрострянява слухове както Лидерите на Песимистите (за което използвам случая да им тегля една пут.... май...)

И изопщо кой Ви дава право постоянно да давате оценки не ми е ясно много много

Недейте насажда напрежение и без в това сложно време .

Коментар

Не знам..според мен масата сте прекалено изнервени и сте го обърнали на детска градина този форум Борсата не е игра на оптимизъм и песимизъм ..и е меко казано тъпо да се разделяте на лагери.Тя истината винаги е една - тази,която пазарът показва т.е. за момента песимизъм.Всичко останало - от цитиране на статии от интернет в подкрепа на БФБ,че през непрестанното обявяване на новите п/е коефиценти и т.н. е търсене под вола на теле и е грешно според мен
            съгласен с тебе , само трябва да правиш разлика между борса и форум

това което става на борсата често пъти няма нищо общо с постовете във форума

аз лично само се забавлявам във форума , това , че някой приема форума за чиста монета или за еквивалент на борсата , си е негов проблем

Коментар

• Не знам..според мен масата сте прекалено изнервени и сте го обърнали на детска градина този форум Борсата не е игра на оптимизъм и песимизъм ..и е меко казано тъпо да се разделяте на лагери.Тя истината винаги е една - тази,която пазарът показва т.е. за момента песимизъм.Всичко останало - от цитиране на статии от интернет в подкрепа на БФБ,че през непрестанното обявяване на новите п/е коефиценти и т.н. е търсене под вола на теле и е грешно според мен

Коментар

_1912_ аз не защитавам никой,а казвам отстрани как изглеждат нещата.Ако ползвам твоята логика,то тогава 99% от оптимистите са манипулатори,защото в момента,в който DJIA се качи с 1% обявяват край на кризата и започват да се ръсят прогнози колко розово е всичко.
                да , на практика си прав

доста хора реват колко е зле , използват червена американска сесия , купуват , след два-три дни /като мине сетълмента/ правят описаното от тебе

само една забележка - това не са истински оптимисти , просто извличат изгода , като разбира се не ги обвинявам хората , след като са намерили този начин за печелене на борсата - това си е тактика , но те не са оптимисти

Коментар

• Като гледам какви простотии се леят във форума след тази среща, стигам до извода, че правилно съм постъпил, че не отидох.

Каква драстична разлика само от спокойните и напоителни сборища, организирани редовно от Императорът или hah..... И на следващия ден няма порой от помия и злобни подмятания във форума....
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• _1912_ аз не защитавам никой,а казвам отстрани как изглеждат нещата.Ако ползвам твоята логика,то тогава 99% от оптимистите са манипулатори,защото в момента,в който DJIA се качи с 1% обявяват край на кризата и започват да се ръсят прогнози колко розово е всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                      Първоначално изпратено от kritelin
                      От наблюденията ми споменЬ или както се пише там беше един от малкото трезво мислещи последните 3-4 месеца.
                      А психологията на оптимистите така се е изкривила,че наричат "манипулатор" всеки,който казваше последните месеци истината за Софикс.
                      не е лошо да хвърлиш по едно око на първите му постове през март, април и май - там има големи признания - иначе за последните 3 месеца - аз лично нямам претенции - макар, че странно защо изведнъж от 2 седмици насам спря да ни информира всяка сутрин колко кърваво червени са индексите.
                      +1 Kif

нищо неочаквано в поведението на Пеньо - принципа е "купи и се покри"

няма изгода вече да се опитва да манипулира пазара надолу с кърваво червени постое

очаквам да започне да пише с другия си ник в посока нагоре
                      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

kritelin-e , "манипулатор" е всеки който за лична изгода се опитва на внyши на тълпата определено поведение - напр. Пеньо и 4и4ка без пари4ка

kritelin-e , защо никой не казва , че "Jay Gould" е манипулатор

kritelin-e , можеш ли да направиш разликата между Пеньо и Jay Gould ?????????

Коментар

От наблюденията ми споменЬ или както се пише там беше един от малкото трезво мислещи последните 3-4 месеца.
                        А психологията на оптимистите така се е изкривила,че наричат "манипулатор" всеки,който казваше последните месеци истината за Софикс.
                        не е лошо да хвърлиш по едно око на първите му постове през март, април и май - там има големи признания - иначе за последните 3 месеца - аз лично нямам претенции - макар, че странно защо изведнъж от 2 седмици насам спря да ни информира всяка сутрин колко кърваво червени са индексите.
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                          Първоначално изпратено от Tradanza
                          Първоначално изпратено от _1912_
                          Tradanza , снимки ще се публикуват в публичното пространство само със съгласието на сниманите
                          Е вие като масони Да не би да сте определили дъното на БФБ

просто няколко снимки като спомен от загубения бас и толкова

иначе мога да те успокоя , че нямаше нито един напил се , никой не повиши тон , никой не се скара с друг - абе с една дума - СКУКА

Тей като та слушам бая сте си скучали как няма един бой да направите направо незнам Та само едно не ми е ясно - за какво беше облога ?

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                            Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                            Току-що гледах случката със загубения бас на Митко Цонев (говорителя), дето надяна една отровнозелена жилетка и излезе на кръстовището да продава вестници. Да, ама него го дадоха по телевизора ;-). А загубения бас на 1912 - не, макар и да си беше достоен за филмиране направо.

зарзаватче , остави сега моя бас , а си припомни баса на Митко Цонев и Слави Трифонов
                            облога който предложи Слави беше , че ако Цонев си обръсне мустака , в "шоуто на слави" повече няма да осмиват царя
                            Цонев си обръсна мустака , а Слави продължи да се гаври с царя /не че царя не си го заслужава, но някой не си удържа на мъжката си дума /
                            браво за мъжкия и достоен жест на "1912"!
                            доста време не бях виждал на живо Човек, който да си държи на думата - освен тези, с които се познавам отдавна и смятам за такива!
                            присъединявам се към доволните от срещата и се надявам да направим и други такива - незавидимо дали СОФИКС-а ще 1000, 1500 или 2000
                            успехи на всички!!! много, много здраве и цифри в сметките

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                              Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                              Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                              Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                              Първоначално изпратено от _1912_
                              КомплексЪ беше ли на срещата.
                              Какви са ви впечатленията от това заралийско момче - познавач.
                              Пеньо си купи акции и от ника му остана само споменЪ
                              Беше много прозрачен и елементарен.
                              А на срещата беше ли?
                              На 17.09.08г. в Оптимизъм на БФБ, Люк Скайуокър написа:

Утре спадът на БФБ може би няма да е толкова голям, колкото си мислят някои "големи специалисти" в този форум.
                              Всичко е въпрос на психика и като гледам апокалиптосите са най-зле психически
                              .

СпоменЪ отговори:
                              люк, атила, осъзнайте се бре хора. понякога наистина е по-добре човек да замълчи. ти като "джадай" така ли не усещаш когато силата не е с теб?
                              за да добиете най-бегла представа какви сте вие в нашите очи, само си представи един хипотетичен вариант, при който дъното е достигнато някога си и някъде си и пазара видно е обърнал тренда и достига 900-1000-1100-1300-1500-1700, а ние "апокалиптиците" през това време месеци наред пишим по форума: ама това е временно, ей сега отново ще тръгнем надолу. утре сме даун. ще паднем отново до 700-800.......... представяш ли си люк, какви откачалки ще бъдем във вашите очи?
                              На другия ден борсата се срина с -5,825% и СОФИКСЪТ стана 839,350. Осемнадесет дена по-късно, демек за утре, понеделник, СОФИКСЪТ е
                              751,670.

КОМЕНТАР: Ама такъв си позьор, ама такъв си мазник, че просто еша си нямаш! Явно въпросният СПОМЕНЪ до такава степен е набил обръчите на твоите фанатазии, до такава степен е приземил твоите мечти, че наистина ти е внушил КОМПЛЕКСЪ за цял живот.
                              ПП. Както и да е, смятам, че такива като теб не би трябвало да комплексират останалите оптимисти. /та аз след някой ден ще стана окончателно 100% оптимист/ Е, как да тръгна на война с такъв лаик зад гърба си? Гледай си джедайските филми, мазни се на лични съобщения, и за Бога недей да усмиваш чрез своите изявления ОПТИМИСТИТЕ! Просто те не го заслужават! Някои от тях търпят колосални загуби и не е честно спрямо тях да слушаме идиотските ти разсъждения за спадове и възходи. Същото се отнася и за другите полуграмотни лузъри, имащи подобен на твоя интелект и висота на изказа./ Tenks или може би thank you или се в г...а!/

ПП. Колкото до СПОМЕНЪ, моето мнение за него е закодирано в самия негов ник:
                              СПОМЕНЪ, да той наистина остави дълбок спомен във форума на БФБ. За едни той ще остане полезен и печеливш споменЪ, за други пък кошмарен такъв! /как не му повярвах на този гей, на този Пеньо и т.н. Ако бях му повярвал, кеширал и купил отново акции в началото на октомври 2008г., то бих придобил 50% повече бройки акции, ще си казват джедаите и английските филолози./
                              Останете си със здраве и успех в начинанията ви! И друг път преди да квалифицирате умни, макар и млади профита, си задавайте въпроса- Имаме ли право?
                              Много си се надъхал, но какво от това.
                              Казаното от теб за ЛС са пълни глупости, защото аз ЛС не пиша по своя инициатива. Имам единствено 2 отговора на зададени въпроси.
                              Мечтите ми не могат да бъдат приземени най-малкото от такива като вас с КомплексЪ. Грешката ти е голяма.
                              Манипулатор никога не съм бил и не съм искал да бъда за разлика от теб.
                              Чичка, незнам аз какво съм писа, но от всичките твои писания нищо не се разбира, което не ти пречи, като гледам, да се имаш за някакъв псевдоспасител на масите.
                              Твоето мнение никога не ме е интересувало и продължава да не ме интересува.
                              Успехи ти желая.
                              Без да се сърдиш ,но с изключение на клишето " успех ти желая " всичко друго си е чиста проба БРЪТВЕЖ ! За съжаление ,дори не е и пиянски такъв . Послушай ме ,престани ,макар и временно с изявите си във форума ! Ще бъде от полза на всички !

Последното ти волеизявление беше доста глупаво. Даже смешно.
                              Погледни всичко, което си писал досега и кажи не са ли това истински брътвежи.
                              Купища от думи събрани на едно без ясна мисъл.
                              Аз съм истински оптимист и това ти е ясно, нали.
                              Без коментар.
                              Така вече е добре. Коментарите ти наистина са излишни.

Коментар

• Трабантче, още чакам отговора ти.
                                НО явно си в чорапогащник.

Коментар

Working...
                                X