IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Първоначално изпратено от kritelin
    tandem аз не окачествявам никого.Мога да ти кажа само,че ако си беше отворил очите широко и беше видял реалността сега може би щеше да си в кеш и да се оглеждаш кога да започнеш да си изграждаш ново портфолио

Не знам дали си учил икономика,но не може да смяташ само -27% ..трябва да сметнеш и фактът,че времето е пари и докато капиталът ти е бил замразен ти имаш пропуснати ползи.Ако хванеш дискаунта за България това ти начислява автоматично още 12-13% ..и вече говорим за 40%.Кажи ми сега ти заслужаваше ли си ?

Deep Purple - When a blind man Cries

http://www.youtube.com/watch?v=YAZyj...eature=related
    Е обърна и ти покрай мен внимание на истинската музика

Дееп Пурпле са вярно намбър 1 ама като пускаш песен с определена тематика поне пусни най добрата а тя според мен е тази
    http://www.youtube.com/watch?v=tsyz8loYzsg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
      ТАКА Е !!!! Винаги си бил такъв . Просто имах в придвид да не се подаваш / ако може ,де /, на голямото плюене ,което започва срещу мен . УСПЕХ!!!!!
      Аз не го следя много-много това плюене, но все си мисля, че страстите започнаха да се успокояват. Супер оптимистите изгърмяха, умерените оптимисти са на акции, умерените песимисти също и останаха само супер песимистите да са лоши. И на това ще му дойде края - дали защото ще изчезнат умерените оптимисти или крайните песимисти.
      Разбираш ме какво имам предвид.

Коментар

• Хора вие не сменяте ли вертикални щрангове като мен, много сте спамили из форума днес......
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
          Сега всички студенти не можем да бъдем отличници на випуска

Но лично аз си поставих задача след като не съм успял да изляза близо до върха (отляво ли отдясно ли )до ВРЕМЕТО когато стигнем дъното на корекцията ,да го използвам за самоусъвършенстване .Мисля че това време го оползотворих правилно .Затова да ти кажа някой път времето не е това което беше
          Напротив - времето винаги е и ще бъде едно и също.То просто има много димензии
          Виждам,че в една от тях явно си на правилния път.

Коментар

Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
            Първоначално изпратено от anon6706
            Първоначално изпратено от tandem
            Масата е изнервена от постоянните нагли и системни подкани от Песимистите да си продаваме акциите .Никой няма ПРАВО да подканя за това -всеки сам трябва да си осмисли това решение .

Това че мойте колеги Оптимисти често се насърчават с това УП не е подкана за покупки а надежда че корекцията е близо до края си .Аз затова винаги казвам като завърша в някоя тема че не препоръка за ПОКУПКА и продажаба.

ПП И не съм видял нито един Оптимист да разпрострянява слухове както Лидерите на Песимистите (за което използвам случая да им тегля една пут.... май...)

И изопщо кой Ви дава право постоянно да давате оценки не ми е ясно много много

Недейте насажда напрежение и без в това сложно време .
            Ама как ги нареди.... Ще им държи влага поне да СОФИКС 400.
            АПРОПО : не те изброих одеве в оптимизма ,просто защото не знаех точния ти ник .СОРИ ! Иначе ,знаеш ,че се уважаваме !!!!!!!!!! И ако може без псувни между нас занапред ?- о.к. симпатията ръжда не хваща !!! Още повече по някои нереализирани позиции продължавам да бъда същият ПЕСИМИСТ
            П.П.Успех anon 6706
            Нямам спомен да съм псувал в този форум. Понякога съм остър и ироничен, но псувни не помня да са излизали от мен.
            ТАКА Е !!!! Винаги си бил такъв . Просто имах в придвид да не се подаваш / ако може ,де /, на голямото плюене ,което започва срещу мен . УСПЕХ!!!!!

Коментар

• Сега всички студенти не можем да бъдем отличници на випуска

Но лично аз си поставих задача след като не съм успял да изляза близо до върха (отляво ли отдясно ли )до ВРЕМЕТО когато стигнем дъното на корекцията ,да го използвам за самоусъвършенстване .Мисля че това време го оползотворих правилно .Затова да ти кажа някой път времето не е това което беше

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                Първоначално изпратено от anon6706
                Масата е изнервена от постоянните нагли и системни подкани от Песимистите да си продаваме акциите .Никой няма ПРАВО да подканя за това -всеки сам трябва да си осмисли това решение .

Това че мойте колеги Оптимисти често се насърчават с това УП не е подкана за покупки а надежда че корекцията е близо до края си .Аз затова винаги казвам като завърша в някоя тема че не препоръка за ПОКУПКА и продажаба.

ПП И не съм видял нито един Оптимист да разпрострянява слухове както Лидерите на Песимистите (за което използвам случая да им тегля една пут.... май...)

АПРОПО : не те изброих одеве в оптимизма ,просто защото не знаех точния ти ник .СОРИ ! Иначе ,знаеш ,че се уважаваме !!!!!!!!!! И ако може без псувни между нас занапред ?- о.к. симпатията ръжда не хваща !!! Още повече по някои нереализирани позиции продължавам да бъда същият ПЕСИМИСТ
                П.П.Успех anon 6706
                Нямам спомен да съм псувал в този форум. Понякога съм остър и ироничен, но псувни не помня да са излизали от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  tandem аз не окачествявам никого.Мога да ти кажа само,че ако си беше отворил очите широко и беше видял реалността сега може би щеше да си в кеш и да се оглеждаш кога да започнеш да си изграждаш ново портфолио

Не знам дали си учил икономика,но не може да смяташ само -27% ..трябва да сметнеш и фактът,че времето е пари и докато капиталът ти е бил замразен ти имаш пропуснати ползи.Ако хванеш дискаунта за България това ти начислява автоматично още 12-13% ..и вече говорим за 40%.Кажи ми сега ти заслужаваше ли си ?

Deep Purple - When a blind man Cries

http://www.youtube.com/watch?v=YAZyj...eature=related

Коментар

П.П.Успех anon 6706

Коментар

• tandem аз не окачествявам никого.Мога да ти кажа само,че ако си беше отворил очите широко и беше видял реалността сега може би щеше да си в кеш и да се оглеждаш кога да започнеш да си изграждаш ново портфолио

Коментар

• Крителин ако ти кажа че след- справка в личния ми портфейл който показва -27 % и не съм продал нито 1 акция можеш ли да ме окачествиш след година и 3 месеца на БФБ какъв съм губещ или печеливш.

Да ти помогна ако искаш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          tandem не прави разлика между оптимист и песимист,а между губещ и печелещ.
                          Едва ли ще раздават медали на оптимистите Софикс като си удари дъното,че са гледали с розовите очила и са си изградили собствена сюреалност.

НЕ ЗНАМ ДА РАЗДАВАТ МЕДАЛИ НА БОРСАТА

МЕДАЛИТЕ СЕ РАЗДАВАТ ПО ФОРУМИТЕ

НА БОРСАТА НА ЕДНИ РАЗДАВАТ ПАРИ , НА ДРУГИ ИМ ГИ ВЗИМАТ
                          Точно това се опитвам и аз да кажа.Като цяло 90% от слепите оптимисти страдат от една често срещана заблуда на всички търговци на борсата - те изкревят реалността и виждат нещата така,както искат.Това се дължи на факта,че са безпомощни и сами по себе си не са достатъчно силен фактор за да променят нещо на пазара.Хората сме така устроени,че трудно признаваме грешките си пред самите себе си и се получава едно самозалъгване,което води единствено до губене на пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                            tandem не прави разлика между оптимист и песимист,а между губещ и печелещ.
                            Едва ли ще раздават медали на оптимистите Софикс като си удари дъното,че са гледали с розовите очила и са си изградили собствена сюреалност.

НЕ ЗНАМ ДА РАЗДАВАТ МЕДАЛИ НА БОРСАТА

МЕДАЛИТЕ СЕ РАЗДАВАТ ПО ФОРУМИТЕ

НА БОРСАТА НА ЕДНИ РАЗДАВАТ ПАРИ , НА ДРУГИ ИМ ГИ ВЗИМАТ
                            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• tandem не прави разлика между оптимист и песимист,а между губещ и печелещ.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem

Коментар

Working...
                                X