Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
Първоначално изпратено от _1912_
КомплексЪ беше ли на срещата.
Какви са ви впечатленията от това заралийско момче - познавач.
Какви са ви впечатленията от това заралийско момче - познавач.
А на срещата беше ли?
Утре спадът на БФБ може би няма да е толкова голям, колкото си мислят някои "големи специалисти" в този форум.
Всичко е въпрос на психика и като гледам апокалиптосите са най-зле психически
Всичко е въпрос на психика и като гледам апокалиптосите са най-зле психически
СпоменЪ отговори:
люк, атила, осъзнайте се бре хора. понякога наистина е по-добре човек да замълчи. ти като "джадай" така ли не усещаш когато силата не е с теб?
за да добиете най-бегла представа какви сте вие в нашите очи, само си представи един хипотетичен вариант, при който дъното е достигнато някога си и някъде си и пазара видно е обърнал тренда и достига 900-1000-1100-1300-1500-1700, а ние "апокалиптиците" през това време месеци наред пишим по форума: ама това е временно, ей сега отново ще тръгнем надолу. утре сме даун. ще паднем отново до 700-800.......... представяш ли си люк, какви откачалки ще бъдем във вашите очи?
за да добиете най-бегла представа какви сте вие в нашите очи, само си представи един хипотетичен вариант, при който дъното е достигнато някога си и някъде си и пазара видно е обърнал тренда и достига 900-1000-1100-1300-1500-1700, а ние "апокалиптиците" през това време месеци наред пишим по форума: ама това е временно, ей сега отново ще тръгнем надолу. утре сме даун. ще паднем отново до 700-800.......... представяш ли си люк, какви откачалки ще бъдем във вашите очи?
751,670.
КОМЕНТАР: Ама такъв си позьор, ама такъв си мазник, че просто еша си нямаш! Явно въпросният СПОМЕНЪ до такава степен е набил обръчите на твоите фанатазии, до такава степен е приземил твоите мечти, че наистина ти е внушил КОМПЛЕКСЪ за цял живот.
ПП. Както и да е, смятам, че такива като теб не би трябвало да комплексират останалите оптимисти. /та аз след някой ден ще стана окончателно 100% оптимист/ Е, как да тръгна на война с такъв лаик зад гърба си? Гледай си джедайските филми, мазни се на лични съобщения, и за Бога недей да усмиваш чрез своите изявления ОПТИМИСТИТЕ! Просто те не го заслужават! Някои от тях търпят колосални загуби и не е честно спрямо тях да слушаме идиотските ти разсъждения за спадове и възходи. Същото се отнася и за другите полуграмотни лузъри, имащи подобен на твоя интелект и висота на изказа./ Tenks или може би thank you или се в г...а!/
ПП. Колкото до СПОМЕНЪ, моето мнение за него е закодирано в самия негов ник:
СПОМЕНЪ, да той наистина остави дълбок спомен във форума на БФБ. За едни той ще остане полезен и печеливш споменЪ, за други пък кошмарен такъв! /как не му повярвах на този гей, на този Пеньо и т.н. Ако бях му повярвал, кеширал и купил отново акции в началото на октомври 2008г., то бих придобил 50% повече бройки акции, ще си казват джедаите и английските филолози./
Останете си със здраве и успех в начинанията ви! И друг път преди да квалифицирате умни, макар и млади профита, си задавайте въпроса- Имаме ли право?
Казаното от теб за ЛС са пълни глупости, защото аз ЛС не пиша по своя инициатива. Имам единствено 2 отговора на зададени въпроси.
Мечтите ми не могат да бъдат приземени най-малкото от такива като вас с КомплексЪ. Грешката ти е голяма.
Манипулатор никога не съм бил и не съм искал да бъда за разлика от теб.
Чичка, незнам аз какво съм писа, но от всичките твои писания нищо не се разбира, което не ти пречи, като гледам, да се имаш за някакъв псевдоспасител на масите.
Твоето мнение никога не ме е интересувало и продължава да не ме интересува.
Успехи ти желая.
Последното ти волеизявление беше доста глупаво. Даже смешно.
Погледни всичко, което си писал досега и кажи не са ли това истински брътвежи.
Купища от думи събрани на едно без ясна мисъл.
Аз съм истински оптимист и това ти е ясно, нали.
Коментар