If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Императорът
2. psycoholic (всичко в центрума е ОК)
3. Respect - най-добре в центъра към 18 часа примерно, но няма да се тръшкам, ако е в 18:05 примерно
4. Netware5 - всичко в центъра, да има ракия, наливна бира и дебели мезета, след 18:30. Ако изберете Сачмо Джаз Клуб - да се съобразим с програмата на клуба, най-добре в блусарския ден
5. Колчо Слепеца
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
1. Императорът
3. Respect - най-добре в центъра към 18 часа примерно, но няма да се тръшкам, ако е в 18:05 примерно
4. Netware5 - всичко в центъра, да има ракия, наливна бира и дебели мезета, след 18:30. Ако изберете Сачмо Джаз Клуб - да се съобразим с програмата на клуба, най-добре в блусарския ден
...не мечтаех да съм лекар, инженер и премиер,
но поне да спя на меко - исках хляб, а не хайвер.
Първото момиче трудно се нави да тръгне с мен,
аз до нея гледах гузно - безпаричен и смутен.
Ето улицата, дето съм израстнал и живял -
ще тръгна бавно от пандизът и свърша в мръсният канал...
Бате Буги Бараба ми е почти комшия... поздравяваме се - пее най-истинският блус !!!!
strahotno radiopredavane pravi!!! s nego ne osestam zadrastvaniata sutrin kato otivam na rabota
da go pozdravish
1. Императорът
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
...не мечтаех да съм лекар, инженер и премиер,
но поне да спя на меко - исках хляб, а не хайвер.
Първото момиче трудно се нави да тръгне с мен,
аз до нея гледах гузно - безпаричен и смутен.
Ето улицата, дето съм израстнал и живял -
ще тръгна бавно от пандизът и свърша в мръсният канал...
Бате Буги Бараба ми е почти комшия... поздравяваме се - пее най-истинският блус !!!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
...........
netware5 - добра идея - ако Еко и Цвъри избичат някое парче на П.Б.Б или на Б.Б.Б., мога и да попея... ;-)
Ех Ваше Императорско Величество, знаех си аз, че има много общо между нас, независимо от Вашите непонятни влечения към грухтящия футболен клуб
И аз бих попял на П.Б.Б. и Б.Б.Б. Например великата песен "Булевард Димитъръ Петковъ"
Да, това велика песен, да... и аз веднага подуших, че сме от една порода, въпреки твоите сткранни пристрастия към евролузърският и любим на всички индианци тим в мръсносини екипи... :-)
Улицата на която съм израстнал и живял
се спуска стръмно от затворът и свършва в мръсният канал.
Има седем-осем къщи, дето всичките пари
смело влагаше баща ми, за да порка до зори.
Вечер дълго не заспивах, а свит във мракът слушах как
съседът биеше жена си, оперирана от рак...
Наскоро ми похвалиха Джаз Клуб Сачмо на Стамболийски 34. Някой да е ходил там и да знае дали има достатъчно място? Имало няколко помещения, така че ще може да си пием и ядем в едно от тях, пък който иска да слуша музиката на живо да отскача до момещението с бара и оркестъра. Особено ако улучим деня с блусарските изпълнения ще е голям фън. Там свирели хора като Васко Пармаков, Цвъри, Дари, Еко, Александър рагтайм бенд и т.н. Имало и някаква певица Гергана с невероятен глас.....
P.S. Коле, това не е оная Гергана
Ta tva mi napomnia.....Kole, zapazi 2 separeta v Nai posle da si uteshim dushite v visoko intelektualna kulturno-razvlekatelna deinost.
NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Не разбрах кое е заведението точно, ама има време ...
И какъв час предвиждате, щото аз във вторник и четвъртък мога след 20ч. Т.е. мога да се включа, когато вече сте напреднали здраво с материала и ще ви догонвам.
... същите дни мога само след 21 часа..
да дойда срещу дребни суми да Ви извозвам по домовете...
:P
Хализей, да... ама да ме извозваш - не - ти сляпо момче, ке ме утепаш... :-)
netware5 - добра идея - ако Еко и Цвъри избичат някое парче на П.Б.Б или на Б.Б.Б., мога и да попея... ;-)
Коментар