IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е ли време за ново сборище?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1. Императорът
    2. psycoholic
    3. Respect
    4. Netware5
    5. neduded
    6. Колчо Слепеца
    7. Boshko

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      1. Императорът
      2. psycoholic (всичко в центрума е ОК)
      3. Respect - най-добре в центъра към 18 часа примерно, но няма да се тръшкам, ако е в 18:05 примерно
      4. Netware5 - всичко в центъра, да има ракия, наливна бира и дебели мезета, след 18:30. Ако изберете Сачмо Джаз Клуб - да се съобразим с програмата на клуба, най-добре в блусарския ден
      5. Колчо Слепеца
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

1. Императорът
        3. Respect - най-добре в центъра към 18 часа примерно, но няма да се тръшкам, ако е в 18:05 примерно
        4. Netware5 - всичко в центъра, да има ракия, наливна бира и дебели мезета, след 18:30. Ако изберете Сачмо Джаз Клуб - да се съобразим с програмата на клуба, най-добре в блусарския ден
        5. neduded

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          И какво сега - кога ще правим сборището?
          Имп, май не сме вербували достатъчно жадни! Да им дадем още 2 бройки време!
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• И какво сега - кога ще правим сборището?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

...не мечтаех да съм лекар, инженер и премиер,
              но поне да спя на меко - исках хляб, а не хайвер.
              Първото момиче трудно се нави да тръгне с мен,
              аз до нея гледах гузно - безпаричен и смутен.
              Ето улицата, дето съм израстнал и живял -
              ще тръгна бавно от пандизът и свърша в мръсният канал...

Бате Буги Бараба ми е почти комшия... поздравяваме се - пее най-истинският блус !!!!
              strahotno radiopredavane pravi!!! s nego ne osestam zadrastvaniata sutrin kato otivam na rabota
              da go pozdravish
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Може ли и аз да дойда, ще пея тихичко да не ви разгоня и ще се поклащам в такт в близост до масата? :-)

Коментар

• 1. Императорът
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

1. Императорът

Коментар

• ...не мечтаех да съм лекар, инженер и премиер,
                      но поне да спя на меко - исках хляб, а не хайвер.
                      Първото момиче трудно се нави да тръгне с мен,
                      аз до нея гледах гузно - безпаричен и смутен.
                      Ето улицата, дето съм израстнал и живял -
                      ще тръгна бавно от пандизът и свърша в мръсният канал...

Бате Буги Бараба ми е почти комшия... поздравяваме се - пее най-истинският блус !!!!

Коментар

Първоначално изпратено от Императорът
                        ...........
                        netware5 - добра идея - ако Еко и Цвъри избичат някое парче на П.Б.Б или на Б.Б.Б., мога и да попея... ;-)
                        Ех Ваше Императорско Величество, знаех си аз, че има много общо между нас, независимо от Вашите непонятни влечения към грухтящия футболен клуб

И аз бих попял на П.Б.Б. и Б.Б.Б. Например великата песен "Булевард Димитъръ Петковъ"
                        Да, това велика песен, да... и аз веднага подуших, че сме от една порода, въпреки твоите сткранни пристрастия към евролузърският и любим на всички индианци тим в мръсносини екипи... :-)

Улицата на която съм израстнал и живял
                        се спуска стръмно от затворът и свършва в мръсният канал.
                        Има седем-осем къщи, дето всичките пари
                        смело влагаше баща ми, за да порка до зори.
                        Вечер дълго не заспивах, а свит във мракът слушах как
                        съседът биеше жена си, оперирана от рак...

Коментар

...........
                          netware5 - добра идея - ако Еко и Цвъри избичат някое парче на П.Б.Б или на Б.Б.Б., мога и да попея... ;-)
                          Ех Ваше Императорско Величество, знаех си аз, че има много общо между нас, независимо от Вашите непонятни влечения към грухтящия футболен клуб

И аз бих попял на П.Б.Б. и Б.Б.Б. Например великата песен "Булевард Димитъръ Петковъ"
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз като гледам кворума ни не е от най-дебелите, десетина глави наброих желаещи, при това за различни темпорални интервали...

Ей, го тоз списък, добавяйте се и споделете пространствено-времевите си претенции:

1. Императорът
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Наскоро ми похвалиха Джаз Клуб Сачмо на Стамболийски 34. Някой да е ходил там и да знае дали има достатъчно място? Имало няколко помещения, така че ще може да си пием и ядем в едно от тях, пък който иска да слуша музиката на живо да отскача до момещението с бара и оркестъра. Особено ако улучим деня с блусарските изпълнения ще е голям фън. Там свирели хора като Васко Пармаков, Цвъри, Дари, Еко, Александър рагтайм бенд и т.н. Имало и някаква певица Гергана с невероятен глас.....

P.S. Коле, това не е оная Гергана
                              Ta tva mi napomnia.....Kole, zapazi 2 separeta v Nai posle da si uteshim dushite v visoko intelektualna kulturno-razvlekatelna deinost.
                              NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                Първоначално изпратено от Dobrichka
                                Не разбрах кое е заведението точно, ама има време ...
                                И какъв час предвиждате, щото аз във вторник и четвъртък мога след 20ч. Т.е. мога да се включа, когато вече сте напреднали здраво с материала и ще ви догонвам.
                                ... същите дни мога само след 21 часа..
                                да дойда срещу дребни суми да Ви извозвам по домовете...
                                :P
                                Хализей, да... ама да ме извозваш - не - ти сляпо момче, ке ме утепаш... :-)

Коментар

Working...
                                X