IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е ли време за ново сборище?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Сряда - сряда - ама тогаз аз по късно ще дойда с един още колега... :-)

Какво решаваме?
    аве...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Сряда - сряда - ама тогаз аз по късно ще дойда с един още колега... :-)

Какво решаваме?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• и аз искам да участвам ама сте ми далеч, скоро бях в Софийско поле да бяхте го решавали тогава

Коментар

Добре, хора, какво стана сега? Де и кога?
          Как ви звучи: сряда, Irish Pub!
          Но, Имп, невероятния ентусиазъм към срещата ме плаши...
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Добре, хора, какво стана сега? Де и кога?

Коментар

Ама не аз предложил мястото с песните... Не става дума да ходим на гости на Бате Буги, нали?
              Жалко, иначе проблемът място-мацки щеше да е наполовина решен:-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Ама не аз предложил мястото с песните... Не става дума да ходим на гости на Бате Буги, нали?

Коментар

• Ами за час предлагам след 18:30, предвид работно време и софийския трафик по това време на деня! За ден вторник/сряда/четвъртък! За мястото, ако Имп даде точни координати на неговото с песните, за да можем да го изберем/охулим овреме :-)

Коментар

• Последно - кога и къде - от това зависи дали ще мога да дойда.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• ЕХ, тази Софиянци ) ние от провинцията нали и ние сме хора дайте и ние да се саберем ее ) от Зарата каде сме ??

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от Dobrichka
                        А-а, много е далече в Студентски град! Мен не ме пускат да ходя извън града :-)
                        Ще те откарам с колата бе. Аз съм добрият вълк.

Коментар

Първоначално изпратено от zlak
                          Предлагам да е някое барче в студентски град. Че то олефяхме повече от студентите. Или па някои фест с DEVIN дето раздават безплатно от продуктите си Иначе компанията дотука много сериозна.
                          Успех.
                          Аре-аре... нека все пак сборището бъде в София...

Коментар

• пишете и мен

Коментар

Първоначално изпратено от zlak
                              Предлагам да е някое барче в студентски град. Че то олефяхме повече от студентите. Или па някои фест с DEVIN дето раздават безплатно от продуктите си Иначе компанията дотука много сериозна.
                              Успех.
                              А-а, много е далече в Студентски град! Мен не ме пускат да ходя извън града :-)

Коментар

• .

Успех.
                                Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X