Irish pub - това Murphy's ли имаш предвид?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не е ли време за ново сборище?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicАко нямате други предложения, нека да остане Irish Pub в една от преките на Витошка! Пък ако някой рита можем да се изместим, но главното, мисля е да се съберем!
За тези които не ме познават - аз ще бъда с панделка на главата!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ако нямате други предложения, нека да остане Irish Pub в една от преките на Витошка! Пък ако някой рита можем да се изместим, но главното, мисля е да се съберем!
За тези които не ме познават - аз ще бъда с панделка на главата!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Nikola
Приятно изкарване на срещата. :wink:
Коментар
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от psycoholicЧудничко тогаз! А арената?
Дайте някакви предложения за да изберем най-изгодното!
Коя арена..??
:shock:
аз мислех че иде реч за киното...
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от psycoholicЧудничко тогаз! А арената?
Дайте някакви предложения за да изберем най-изгодното!
Коя арена..??
:shock:BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар