IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е ли време за ново сборище?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Първоначално изпратено от NOK
    не съм ходил там, но как стои въпроса с местата, тъй като във Мото имахме дефицит на такива последния път
    Ами за туй от 4 дена има списък за записване! Моля, който не го е направил да се запише, довечера в 18:30 отивам да питам!
    Пиши и мен, 4е да не се наложи после да стоя ня бара

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
      не съм ходил там, но как стои въпроса с местата, тъй като във Мото имахме дефицит на такива последния път
      Ами за туй от 4 дена има списък за записване! Моля, който не го е направил да се запише, довечера в 18:30 отивам да питам!
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• не съм ходил там, но как стои въпроса с местата, тъй като в Мото имахме дефицит на такива последния път

Коментар

• Е щом традицията е такава, ще я спазим, разбира се. Само ме ориентирайте как да ви открия, че да не пие някой друг бира по погрешка.

п.с. Благодаря за поканата.

Коментар

• Запази повече места по-добре... :-) Само аз може би ще доведа още трима...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от monsy
              Хей, само стари кучета ли се събирате или приемате и неопитни инвеститорчета като мене?
              Традицията повелява: малките купуват първите бири :-) Заповядай! :-)
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Хей, само стари кучета ли се събирате или приемате и неопитни инвеститорчета като мене?

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
                  Irish pub - това Murphy's ли имаш предвид?
                  JJ Murphy's Irish Pub
                  ул. Кърниградска 6
                  Телефон 02/ 980 28 70
                  GSM 0878 333 457

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Хмпф, ами нека да мина довечера от там и да се осведомя, ще запазя 10тина места! Довечера към 22:30 ще рапортувам! Ако не стане, мислете за варианти!
                    Ами супер, аз съм твърд за срядата след нормалното работно време

Коментар

• Блазе ви,

отложи ми се пътуването до София.

А Murphy`s е добро място.

Коментар

• Хмпф, ами нека да мина довечера от там и да се осведомя, ще запазя 10тина места! Довечера към 22:30 ще рапортувам! Ако не стане, мислете за варианти!

Коментар

• А дали ще има място за всички ни? Не ми се струва прекалено широко там...

Коментар

• Точно си мислех, че ако има мач по това време, ще е фрашкано с чуждоземни фенове

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
                              Irish pub - това Murphy's ли имаш предвид?
                              Да! Имат яка бирка, а за гладните и супа! А, ако си писнем можем и някое мачле по телевизора да гледкаме!

На Витошка има една пресечка, наречена Кърниградска, там е ситуирана!

Коментар

• Аз ще закъснея но, иначе няма проблем... :-)
                                Де е този клуб?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X