IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не е ли време за ново сборище?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наскоро ми похвалиха Джаз Клуб Сачмо на Стамболийски 34. Някой да е ходил там и да знае дали има достатъчно място? Имало няколко помещения, така че ще може да си пием и ядем в едно от тях, пък който иска да слуша музиката на живо да отскача до момещението с бара и оркестъра. Особено ако улучим деня с блусарските изпълнения ще е голям фън. Там свирели хора като Васко Пармаков, Цвъри, Дари, Еко, Александър рагтайм бенд и т.н. Имало и някаква певица Гергана с невероятен глас.....

P.S. Коле, това не е оная Гергана
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
      Не разбрах кое е заведението точно, ама има време ...
      И какъв час предвиждате, щото аз във вторник и четвъртък мога след 20ч. Т.е. мога да се включа, когато вече сте напреднали здраво с материала и ще ви догонвам.
      ... същите дни мога само след 21 часа..
      да дойда срещу дребни суми да Ви извозвам по домовете...
      :P
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Не разбрах кое е заведението точно, ама има време ...
        И какъв час предвиждате, щото аз във вторник и четвъртък мога след 20ч. Т.е. мога да се включа, когато вече сте напреднали здраво с материала и ще ви догонвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          каква студена вода, бе, въздухарчета - аз ще пия спирт както винаги... вас кризата може да ви е отчаяла, но на мен ми е третата такава - и от всяка излизам все по-могъщ !!!

За мястото... помните ли онуй секси заведение, близо до Булбамк и метростанция Сердика, дето веднъж снимахте со камера и ме накарахте да държа реч? Там мисля нелошо е, нали?

За време - днес четвъртък е - какво ще речете за... другият четвъртък напримерно? Дори заради вас готов съм да пропусна фотографското сборище... :-)
          Хализея ле имаш предвид... ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Vmesto da si govorite gluposti otidete petak pred parlamenta i razdaite pravosudie. Sled tova borsata, napivaneto i kurvite.

Коментар

• каква студена вода, бе, въздухарчета - аз ще пия спирт както винаги... вас кризата може да ви е отчаяла, но на мен ми е третата такава - и от всяка излизам все по-могъщ !!!

За мястото... помните ли онуй секси заведение, близо до Булбамк и метростанция Сердика, дето веднъж снимахте со камера и ме накарахте да държа реч? Там мисля нелошо е, нали?

За време - днес четвъртък е - какво ще речете за... другият четвъртък напримерно? Дори заради вас готов съм да пропусна фотографското сборище... :-)
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аре, кажете за място и време ...

Коментар

• Среща: ами айде наистина, и аз съм за.

Коментар

• Хайде, крайно време беше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                      Първоначално изпратено от psycoholic
                      Мдаа, но кой беше казал: Ако няма бог ще си го измислим..., така и с дамите! Пък из форума шетат две-три сосни инвеститорки! :-)
                      Hahaha znam, che imash predvid za Kaka i Ivetka...ama tretata ne znam kude e, az samo za edin Zdravko znam, ribarche momche skromno.
                      Я, не се прави на интересна, а си запиши място между Здравко и мен! :-)
                      Я кажи, Black&White, става ли за такова мероприятие?

Мда, Мариян е прав, нещо тихичко ни трябва, в делничен ден!
                      а и както се е почнало и нещо като списък можем да си спретнем, за да се знае после кой е сериозен и кой не:-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                        Мдаа, но кой беше казал: Ако няма бог ще си го измислим..., така и с дамите! Пък из форума шетат две-три сосни инвеститорки! :-)
                        Hahaha znam, che imash predvid za Kaka i Ivetka...ama tretata ne znam kude e, az samo za edin Zdravko znam, ribarche momche skromno.
                        NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                          Кога и къде
                          предлагам само да не е петък, събота или неделя
                          както и да е на по тихо място да можем да се чуваме
                          Теб и без това никой не иска да те слуша

Коментар

• Кога и къде
                            предлагам само да не е петък, събота или неделя
                            както и да е на по тихо място да можем да се чуваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              Първоначално изпратено от johny-bravo
                              А кой ще разнася чашите със студена вода? На мен поне две ми се полагат
                              земи си само чаша...
                              ш ти дам да си гребеш от моя леген...
                              .. ледена водица..
                              Мерси Колчо Дано да ни стигне

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo
                                А кой ще разнася чашите със студена вода? На мен поне две ми се полагат
                                земи си само чаша...
                                ш ти дам да си гребеш от моя леген...
                                .. ледена водица..

Коментар

Working...
                                X