IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредни срещи на Клуб Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от small
    АЛОУУУ,не бяха локуми господа ИНВЕСТИТОРИ.
    колкото и да ни е вътрешно на някои от нас ,било то заради глупостите на Елана или затова,че си държим на акциите които сме купили и не продаваме на тези нива,а само допълваме,срещата за мен имаше полза определено,а колкото до това дали си разбира от работата К.К.за мен ДА.сравнете си само своя портфейл с негововия и престанете да пишете глупости.
    mi moia portfeil opredeleno e mnogo po-dobur ot na ebana i po dohodnost si gi bia kakto i nagore taka i po-malko padam ot tiah. Dohodnostta mi ot Juni e nad 90%. I verno prestavam da pisha gluposti sled kato si vidiah moia i tozi portfeil na ebana. Az baloni niamam, zarazlika ot ebana

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от small
      грахам,не съм му фен на К.К. ,но да ти кажа по важното е какво правеше Дончев там.
      отговора му беше за мен на ниво,но хората така и не се научиха да четът/слушат между редовете/думите.
      Е как какво правеше Донев там?Той е един от професионалните инвеститори.И се интересува човека.
      да бе,остави ти само този интерес.))))))
      а колкото до КОЛЧЕВ,човека се опита да подскаже нещичко и поне аз останах с убеждението,че доста хора го разбраха и затова нямаше атаки за глупостите които те направиха последните дни.

Коментар

• АЛОУУУ,не бяха локуми господа ИНВЕСТИТОРИ.
        колкото и да ни е вътрешно на някои от нас ,било то заради глупостите на Елана или затова,че си държим на акциите които сме купили и не продаваме на тези нива,а само допълваме,срещата за мен имаше полза определено,а колкото до това дали си разбира от работата К.К.за мен ДА.сравнете си само своя портфейл с негововия и престанете да пишете глупости.
        Hahahaha, vie se nasrahte ot prostotiq bre. K.K da ne e Warren Buffet .....

Коментар

• Първоначално изпратено от ggg62
          Първоначално изпратено от Jekata
          Иначе нещо не разбрах за свръхликвидността на БФБ.
          На др. Колчев свръхликвидността на пазара би му пречела, защото ще загине. Той да се моли още време да е рехав пазара, че да натрупа някой лев

Не,идеята беше,че има свръхликвидност на борсата.Незнам,може да не съм разбрал правилно

Коментар

АЛОУУУ,не бяха локуми господа ИНВЕСТИТОРИ.
            Ти си виждал портфейла на Камен Колчев? Я кажи какви акции си е купил?
            Life won't wait for you.

Коментар

• АЛОУУУ,не бяха локуми господа ИНВЕСТИТОРИ.

Коментар

грахам,не съм му фен на К.К. ,но да ти кажа по важното е какво правеше Дончев там.
                отговора му беше за мен на ниво,но хората така и не се научиха да четът/слушат между редовете/думите.
                Е как какво правеше Донев там?Той е един от професионалните инвеститори.И се интересува човека.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                  Ласкаейки се как мислят,че той можел да клати пазара ( все едно не го е направил ) .
                  Тънкия финт беше,че има предвид отделни дружества,а не пазара.Така май било и в писмото.
                  На др. Колчев свръхликвидността на пазара би му пречела, защото ще загине. Той да се моли още време да е рехав пазара, че да натрупа някой лев

Коментар

• Ласкаейки се как мислят,че той можел да клати пазара ( все едно не го е направил ) .
                    Тънкия финт беше,че има предвид отделни дружества,а не пазара.Така май било и в писмото.

Коментар

• грахам,не съм му фен на К.К. ,но да ти кажа по важното е какво правеше Дончев там.

Коментар

Първоначално изпратено от ST
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Огнян Донев много точно го е казал.
                        Ама и Ебана са прави.Щом сме изпълнили петилетката за три година значи трябва спад.Иначе на комсомолското събрание ще има критики....Иначе между Колчев и Огнян Донев кой е по в час?Как мислите?
                        не стана ясно, Елана какъв ръст са разрешили/отпуснали на Софарма - за да "не изяждат закуската за 6 месеца" както е било споменато))
                        Доколкото разбрах Донев точно това му е намекнал обаче КК заразтягал локуми.
                        точно, и аз така разбрах че е било

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Ама и Ебана са прави.Щом сме изпълнили петилетката за три година значи трябва спад.Иначе на комсомолското събрание ще има критики....Иначе между Колчев и Огнян Донев кой е по в час?Как мислите?
                          не стана ясно, Елана какъв ръст са разрешили/отпуснали на Софарма - за да "не изяждат закуската за 6 месеца" както е било споменато))
                          Доколкото разбрах Донев точно това му е намекнал обаче КК заразтягал локуми.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

• Ама и Ебана са прави.Щом сме изпълнили петилетката за три година значи трябва спад.Иначе на комсомолското събрание ще има критики....Иначе между Колчев и Огнян Донев кой е по в час?Как мислите?
                              Vse edno da sravnqvash Apostol Apostolov i Alan Greenspan ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X