Първоначално изпратено от small
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредни срещи на Клуб Investor.bg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от smallграхам,не съм му фен на К.К. ,но да ти кажа по важното е какво правеше Дончев там.
отговора му беше за мен на ниво,но хората така и не се научиха да четът/слушат между редовете/думите.
а колкото до КОЛЧЕВ,човека се опита да подскаже нещичко и поне аз останах с убеждението,че доста хора го разбраха и затова нямаше атаки за глупостите които те направиха последните дни.
Коментар
-
АЛОУУУ,не бяха локуми господа ИНВЕСТИТОРИ.
колкото и да ни е вътрешно на някои от нас ,било то заради глупостите на Елана или затова,че си държим на акциите които сме купили и не продаваме на тези нива,а само допълваме,срещата за мен имаше полза определено,а колкото до това дали си разбира от работата К.К.за мен ДА.сравнете си само своя портфейл с негововия и престанете да пишете глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ggg62Първоначално изпратено от JekataИначе нещо не разбрах за свръхликвидността на БФБ.
Не,идеята беше,че има свръхликвидност на борсата.Незнам,може да не съм разбрал правилно
Коментар
-
Първоначално изпратено от smallАЛОУУУ,не бяха локуми господа ИНВЕСТИТОРИ.
колкото и да ни е вътрешно на някои от нас ,било то заради глупостите на Елана или затова,че си държим на акциите които сме купили и не продаваме на тези нива,а само допълваме,срещата за мен имаше полза определено,а колкото до това дали си разбира от работата К.К.за мен ДА.сравнете си само своя портфейл с негововия и престанете да пишете глупости.Life won't wait for you.
Коментар
-
АЛОУУУ,не бяха локуми господа ИНВЕСТИТОРИ.
колкото и да ни е вътрешно на някои от нас ,било то заради глупостите на Елана или затова,че си държим на акциите които сме купили и не продаваме на тези нива,а само допълваме,срещата за мен имаше полза определено,а колкото до това дали си разбира от работата К.К.за мен ДА.сравнете си само своя портфейл с негововия и престанете да пишете глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от smallграхам,не съм му фен на К.К. ,но да ти кажа по важното е какво правеше Дончев там.
отговора му беше за мен на ниво,но хората така и не се научиха да четът/слушат между редовете/думите.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataЛаскаейки се как мислят,че той можел да клати пазара ( все едно не го е направил ) .
Тънкия финт беше,че има предвид отделни дружества,а не пазара.Така май било и в писмото.
Иначе нещо не разбрах за свръхликвидността на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от STПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от STОгнян Донев много точно го е казал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от STПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от STОгнян Донев много точно го е казал.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от STОгнян Донев много точно го е казал.
Коментар
Коментар