IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредни срещи на Клуб Investor.bg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз за милион неща щях да го питам ама имам мяра. Йената си е едно от тях.

Питай мен за инвестициите. Още съм pro bono
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
      Кога любознателен, кога малко нагъл. Нямаше да си простя ако не се бях възползвал обаче. Иначе не съм лош човек ... много
      Като му каза,че точно си мислел да го питаш за йената щях да падна от смях,но мисля,че му зададе много интересни въпроси и той отговори добре.Исках да ме консултира по някои инвестиции,но каза,че не дава лични консултации

Коментар

• Кога любознателен, кога малко нагъл. Нямаше да си простя ако не се бях възползвал обаче. Иначе не съм лош човек ... много
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sotby
          Investor.bg пусна видео от срещата:
          http://www.investor.bg/?id=57363
          когато стъпя на линка ми се отварят старите срещи :-(
          Някой може ли да ми каже къде по-точно се намира филмчето
          Предварително Благодаря !

Коментар

• Щастлив съм, че познавам хора като Алекси лично !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
              Да Много интересно беше. Счупих се да задавам въпроси а Алекси Андонов отговори на всичките. По едно време чак ми стана неудобно

Определено някои от получените отговори надминаха очакванията ми Хубаво е човек да черпи опит от такива хора.

6+ както се казва
              Ти ли беше любознателния ?

Коментар

• Ако от Инвестора организират още една среща с Алекси Андонов да ме пишат първи в списъка и да почнем от по-рано за да има поне 7-8 часа за въпроси

Коментар

• Коментар

• Я кажи какво го пита да се сетя кой си
                    Keep going ...

Коментар

• 6+ и от мен и аз му зададох няколко въпроса и бях много доволен от отговорите

Коментар

• Да Много интересно беше. Счупих се да задавам въпроси а Алекси Андонов отговори на всичките. По едно време чак ми стана неудобно

Определено някои от получените отговори надминаха очакванията ми Хубаво е човек да черпи опит от такива хора.

6+ както се казва
                        Keep going ...

Коментар

• Колеги как ще коментирате срещата от тази вечер.На мен лично ми беше много интересно

Коментар

• Благодаря и от мен. Тамън мислех за 3-ти път да питам...:-)

Коментар

• Благодаря за видеото!

Благодаря, че се вслушахте!

Коментар

• БЛАГОДАРЯ ЗА ФИЛМЧЕТО, ИНВЕСТОРЕ!
                                Нищо не препоръчвам

Коментар

Working...
                                X