IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на инвеститорите от Пловдив?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубаво е да има шеги и закачки, но искам да вметна само, че псевдо инвеститори които нямат 5 лева в джоба за една ракия и салата ще бъдат отпращани от така наречената среща.Заведението трябва и да печели освен да ви осигури терен за седянка.Не помня да съм ти се представял нито като виден, нито като невиден инвеститор.Някакви лилипути на пазара избиват комплекси с високопарно поведение.Нямам никакво участие в определянето на мястото и по принцип не съм против, ако се държите като нормални клиенти.Ако не, се събирайте в Цар-Симеоновата градина.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от niki5
      az njama da doida ama ste izpratja dve prijatelki kato kompensacija

По приятелките на Ники ще се ориентираме , а те се надявам да ни посрещат с "Е това чукане чакаме"

Ако заведението има сервитьорки, паролата ще е "инвестор/инвеститор" и ще ни насочват към местата. :-)

Собственика на заведението ми се представи, че се казва Борислав и той бил виден инвеститор на БФБ - търсете направо него.
      Започва да става интересно...ако трябва да инвестираме и в приятелките на Ники...
      "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
        az njama da doida ama ste izpratja dve prijatelki kato kompensacija

По приятелките на Ники ще се ориентираме , а те се надявам да ни посрещат с "Е това чукане чакаме"

Ако заведението има сервитьорки, паролата ще е "инвестор/инвеститор" и ще ни насочват към местата. :-)

Собственика на заведението ми се представи, че се казва Борислав и той бил виден инвеститор на БФБ - търсете направо него.
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• az njama da doida ama ste izpratja dve prijatelki kato kompensacija

Коментар

• И аз ще дойда за 19-ти. Как ще се познаем и мен ме вълнува. Познавам само 1anti.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
              Първоначално изпратено от ivannov
              Колеги на 19 откриват АГРАТА.Мисля ,че няма да е удобно ,заради дошлите на мероприятието.

Колега Иванов, какви са ти аргументите , че искаш да се отложи срещата :

а/. Участваш в Аграта ?
              б/. Бирарията се намира в Панаира ?
              в/. Всички участници и гости на Аграта, вечерта се събират в бирария "Терасата" ?

Хайде малко по-сериозно, ако имаш някакъв ангажимент - можеш и да не идваш. Срещата на инвеститорите ще се проведе и без тебе

Не знам как е преминала срещата през почивните дни, но за всички желаещи да присъстват, ще се срешнем на също мястото в гр. Пловдив, ул. "Яне Сандански" 20, бирария "Терасата", на 19.02.2008год. - вторник от 18.00 часа.

Ето и една карта за да се ориентирате за местонахождението на заведението срещу ВМИ - Пловдив :

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=d2...1%CA%C8&num=20
              Остава да се разберем само как ще се познаем
              "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                Колеги на 19 откриват АГРАТА.Мисля ,че няма да е удобно ,заради дошлите на мероприятието.

Колега Иванов, какви са ти аргументите , че искаш да се отложи срещата :

а/. Участваш в Аграта ?
                б/. Бирарията се намира в Панаира ?
                в/. Всички участници и гости на Аграта, вечерта се събират в бирария "Терасата" ?

Хайде малко по-сериозно, ако имаш някакъв ангажимент - можеш и да не идваш. Срещата на инвеститорите ще се проведе и без тебе

Не знам как е преминала срещата през почивните дни, но за всички желаещи да присъстват, ще се срешнем на също мястото в гр. Пловдив, ул. "Яне Сандански" 20, бирария "Терасата", на 19.02.2008год. - вторник от 18.00 часа.

Ето и една карта за да се ориентирате за местонахождението на заведението срещу ВМИ - Пловдив :

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=d2...1%CA%C8&num=20

Коментар

• Колеги на 19 откриват АГРАТА.Мисля ,че няма да е удобно ,заради дошлите на мероприятието.

Коментар

• Здравейте,
                    изпратих масово съобщение за организиращата се среща до регистрираните като инвеститори от Пловдив
                    тук
                    http://forum.investor.bg/groupcp.php?g=1115

Коментар

• Аз също съм за вторник- през уикенда ме няма.

Моля информирайте всички срещи ли ще се състоят (събота, неделя, вторник), или ще остане само една.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grog
                        Приемате ли хора от провинцията-Пазарджик например,защото тук не познавам инвеститори,освен един бивш мой посредник,ако става ще се появя,но кажете точна дата и час.Само дано да не съм на работа.
                        :-)

Не вярвам някой да има нещо против да присъстват и хора от други населени места, освен от Пловдив.

За съжаление не може да се намери удобно време за всички инвеститори , желаещи да присъстват и поради тази причина се налага да се организизрат две срещи. Едната среща е тази събота в 19.00 часа /но гледам , че пак има някакво несъгласие за деня - някои искат неделя/ , а другата среща е на 19.02.2008год. - вторник от 18.00 часа. Разбира се, който има желание , може да присъства и на двете срещи. И двете срещи се организират на едно и също място в гр. Пловдив, ул. "Яне Сандански" 20, бирария "Терасата". Ето и една карта за да се ориентирате за местонахождението на заведението :

http://<br /> <a href="http://www.b...start.y=15</a>

Изпратил съм лични съобщения на всички които са изявили желание да присъстват на срещите. Нека всички да се чувстват поканени в удобния за тях ден и час.

Коментар

• Приемате ли хора от провинцията-Пазарджик например,защото тук не познавам инвеститори,освен един бивш мой посредник,ако става ще се появя,но кажете точна дата и час.Само дано да не съм на работа.

Коментар

• Каква събота хора.Кой ще ви обърне внимание на най-натоварения ден.Това да не е закусвалня.Неделя е ОК.През седмицата обаче е най-добре-около18.00ч.

Коментар

• аз споменах неделя/17.02/ 19 часа, ако ме броите нека да е за неделя.

Коментар

• Втори вариант :

Бирария "Терасата", Яне Сандански 20, вторник 19.02.2008година, 18.00 часа

1. полки
                                2. alpes
                                3. ...............

Коментар

Working...
                                X