IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на инвеститорите от Пловдив?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• колеги, във връзка с пререканията които настъпиха в последно време
    предлагам:
    да се съберем на някое тепе като
    всеки ще носи по малко лютеница, сирене и по 2 варени яица
    така на спокоиствие и чист въздух ще обсъждаме БФБ,Форекс и другите финасови въпроси
    имаите на предвид че някои хора загубиха доста от тва инатливо държане на губещи позиции на БФБ и могат да си позволят не повече от 5-6лв на ден в което влизат цигари и някоя лека закуска !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes
      Първоначално изпратено от ivannov
      До алпес! Колега приеми моите извинения,наистина не мога да дойда по причината ,че съм втора смяна .Е аз и работя все още и получавам някаква заплата.Не съм толкова добър като вас да разчитам само на инвестициите.Приятно прекарване.
      .Ама аз нищо не съм писал за това,че някой не може да присъства!!!Все пак това не е задължително

alpes, тази критика пак е към мене. Аз бях писъл на г-н Иванов, че ако той няма възможност да присъства , срещата заради него няма да се проваля. Г-н Иванов беше писал , че Аграта се откривала днес и това според него е повод за отлагане на събирането.
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Карайте го по-френдли колеги. Това че сте се познали в определението лилипути не е мой проблем.Това не е непременно лошо обаче, защото в класацията следва джудже и завършва с гном.
        Това със удрянето в земята ще се направя че звучи неутрално, макар че не е.Все пак ще те уведомя, че шегите и закачките ако преминат в удряне в земята, аз ще бъда невероятно щастлив и удовлетворен.

Коментар

• Първоначално изпратено от neo
          Хубаво е да има шеги и закачки, но искам да вметна само, че псевдо инвеститори които нямат 5 лева в джоба за една ракия и салата ще бъдат отпращани от така наречената среща.Заведението трябва и да печели освен да ви осигури терен за седянка.Не помня да съм ти се представял нито като виден, нито като невиден инвеститор.Някакви лилипути на пазара избиват комплекси с високопарно поведение.Нямам никакво участие в определянето на мястото и по принцип не съм против, ако се държите като нормални клиенти.Ако не, се събирайте в Цар-Симеоновата градина.
          Не е добре да обиждаш хората защото утре някой лилипути ще те ударят в земята За да избегна ситуацията със събирането и броенето на пари винаги плащам аз а после всеки ми дава колкото си прецени
          "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
            До алпес! Колега приеми моите извинения,наистина не мога да дойда по причината ,че съм втора смяна .Е аз и работя все още и получавам някаква заплата.Не съм толкова добър като вас да разчитам само на инвестициите.Приятно прекарване.
            .Ама аз нищо не съм писал за това,че някой не може да присъства!!!Все пак това не е задължително
            "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
              полки-то като го гледам какви ги е писал съвсем е изтрещял, дали от корекцията или от друго не ща да знам. аз съм пас за утре , вчера се видях с които трябва , безплатни уроци по култура на писане няма да давам нито тук нито на живо ....

Каква корекция , бе , анти ? ИЛИ ТИ НАЛИ СИ АНТИ И ВСИЧКО ТИ Е НАОБРАТНО ?

Аз съм с три акции в Ломско пиво - какво може да ми се отрази ?

Много вдървено го даваш - отпусни малко.

БЕЗПЛАТНИ УРОЦИ КАТО НЕ ДАВАШ - ЕЛА УТРЕ ВЕЧЕР И ЩЕ ТИ ЗАПЛАТЯ УРОЦИТЕ

Коментар

• полки-то като го гледам какви ги е писал съвсем е изтрещял, дали от корекцията или от друго не ща да знам. аз съм пас за утре , вчера се видях с които трябва , безплатни уроци по култура на писане няма да давам нито тук нито на живо ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                  Posledno ) utre na terasata v 18 ste ima li s koj da piq edno dobro vino )

хехеххехе

много сме експедитивни ;-)

ако имаше меню в нета, вече щяхме да сме си поръчали

Коментар

• До алпес! Колега приеми моите извинения,наистина не мога да дойда по причината ,че съм втора смяна .Е аз и работя все още и получавам някаква заплата.Не съм толкова добър като вас да разчитам само на инвестициите.Приятно прекарване.

Коментар

• Аз утре ще отида, е разбира се ако не се случат непреодолими обстоятелства.
                      Нека, който дойде по-рано да каже на сервитьора или сервитьорката, че ще се провежда такава сбирка и всеки следваш да пита, за да се ориентира къде да седне.

Коментар

• Posledno ) utre na terasata v 18 ste ima li s koj da piq edno dobro vino )
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                          polki neznam ,no men ako nqkoi taka me pokani v zavedenieto si znaesh li kak shte mu otgovorq .....

Пешо, тук в Пловдив са интелигетни хора - не може да се отговори както у Македонско.

имаш лично съобщение

Коментар

• polki neznam ,no men ako nqkoi taka me pokani v zavedenieto si znaesh li kak shte mu otgovorq .....

Коментар

• Първоначално изпратено от neo
                              Хубаво е да има шеги и закачки, но искам да вметна само, че псевдо инвеститори които нямат 5 лева в джоба за една ракия и салата ще бъдат отпращани от така наречената среща.Заведението трябва и да печели освен да ви осигури терен за седянка.Не помня да съм ти се представял нито като виден, нито като невиден инвеститор.Някакви лилипути на пазара избиват комплекси с високопарно поведение.Нямам никакво участие в определянето на мястото и по принцип не съм против, ако се държите като нормални клиенти.Ако не, се събирайте в Цар-Симеоновата градина.

Дааа, шеги и закачки има , което е предпоставка за приятно прекарване

Нарекох те ВИДЕН ИНВЕСТИТОР /както вече казах - не те познавам/ за да придам тежест на тебе и заведението ти и да се подготвят хората с подобаваща сума в кеш /навярно чекове, кредитни и дебитни карти не "вървят"/, но ти с това изказване за 5 лева и Цар-Симеоновата градина се оака нещо .

Лилипута /аз/ ще има честа да се срещне с гиганта /ти/ без никакви комплекси - съревнования не водя с никого и няма какво да доказвам.

Никой не ти е казал, че имаш участие в определянето на мястото , а хората като влезнат в заведение се държат нормално , но някои като излизат не винаги са в в нормално състояние - като ресторантьор трябва да знаеш това.

neo, писал си , че всеки трябва да поръча ракия и салата, но аз алкохол не употребявам, може ли да си поръчам биричка с картофи :-) ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grog
                                Приемате ли хора от провинцията-Пазарджик например,защото тук не познавам инвеститори,освен един бивш мой посредник,ако става ще се появя,но кажете точна дата и час.Само дано да не съм на работа.
                                това е за бисери и вицове))))

Коментар

Working...
                                X