IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на инвеститорите от Пловдив?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Техеран бих отишъл само с танковете или самолети Су!
    Това че искам да вкарам да бръмчат два самолета там, не означава че ще ходя някога там, освен с гореописаната техника. Но това е за друга тема.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ние мислехме, че си в Техеран

Коментар

• Космополит съм. Но най-обичам Поповския край
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкезов ти откъде си. Сложи си визитката- хората не те познават

Коментар

• Пловдив, защо спите?
            като чели сте цъфнали и вързали. Защо не правите срещи?
            Аз мога да дойда ако ме поканите.

Коментар

• Най-приятелски благодаря на всички колеги, които дойдоха на вчерашната среща. За мен беше изключително приятно да се запозная и поговоря за позиции и теми, за които трудно бих споделил с други.

Дълбоко се надявам и за в бъдеще да се срещаме, по повод и без повод.

Успех на всички, по всички фронтове!

Коментар

• Най-искрено Ви поздравявам за приятното прекарване и същевременно Ви завиждам, защото не разбрах по рано за срещите, та да успея да дойда и аз. Поздрави и мн +% по портфейлите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                  аз съм доволен от сбирката хората които дойдоха без изключение ми направиха добро, а някой и повече от добро впечатление успех на всички и хаирлия да е бил съм на доста сбирки и като качество тази беше най-читава
                  anti, напълно подкрепям мнението ти . Всичко бе о.к. Има още какво да се желае , но като за начало бе повече от отлично.
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• аз съм доволен от сбирката хората които дойдоха без изключение ми направиха добро, а някой и повече от добро впечатление успех на всички и хаирлия да е бил съм на доста сбирки и като качество тази беше най-читава

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      Първоначално изпратено от alpes
                      Първоначално изпратено от polki
                      Първоначално изпратено от ivannov
                      До алпес! Колега приеми моите извинения,наистина не мога да дойда по причината ,че съм втора смяна .Е аз и работя все още и получавам някаква заплата.Не съм толкова добър като вас да разчитам само на инвестициите.Приятно прекарване.
                      .Ама аз нищо не съм писал за това,че някой не може да присъства!!!Все пак това не е задължително

alpes, тази критика пак е към мене. Аз бях писъл на г-н Иванов, че ако той няма възможност да присъства , срещата заради него няма да се проваля. Г-н Иванов беше писал , че Аграта се откривала днес и това според него е повод за отлагане на събирането.
                      polki,разбрах,че има недоразумение...но защо ми се струва,че тази среща започва да става странна...накрая ще дойде горския и ....
                      Срещата е нормална, но хората са странни. Чудя се и аз какво става. Има два варианта:
                      Или аз не съм наред.
                      Или някои от пишещите тук не са в час.

В този ред на мисли, се чудя дали причината не е в мен и за това дали в името на инвестиционата общност в града, не е по-добре да спра да пиша тук и да не присъствам на срещата довечера ?
                      Лично съобщение
                      "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes
                        Първоначално изпратено от polki
                        До алпес! Колега приеми моите извинения,наистина не мога да дойда по причината ,че съм втора смяна .Е аз и работя все още и получавам някаква заплата.Не съм толкова добър като вас да разчитам само на инвестициите.Приятно прекарване.
                        .Ама аз нищо не съм писал за това,че някой не може да присъства!!!Все пак това не е задължително

alpes, тази критика пак е към мене. Аз бях писъл на г-н Иванов, че ако той няма възможност да присъства , срещата заради него няма да се проваля. Г-н Иванов беше писал , че Аграта се откривала днес и това според него е повод за отлагане на събирането.
                        polki,разбрах,че има недоразумение...но защо ми се струва,че тази среща започва да става странна...накрая ще дойде горския и ....
                        Срещата е нормална, но хората са странни. Чудя се и аз какво става. Има два варианта:
                        Или аз не съм наред.
                        Или някои от пишещите тук не са в час.

В този ред на мисли, се чудя дали причината не е в мен и за това дали в името на инвестиционата общност в града, не е по-добре да спра да пиша тук и да не присъствам на срещата довечера ?

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                          колеги, във връзка с пререканията които настъпиха в последно време
                          предлагам:
                          да се съберем на някое тепе като
                          всеки ще носи по малко лютеница, сирене и по 2 варени яица
                          така на спокоиствие и чист въздух ще обсъждаме БФБ,Форекс и другите финасови въпроси
                          имаите на предвид че някои хора загубиха доста от тва инатливо държане на губещи позиции на БФБ и могат да си позволят не повече от 5-6лв на ден в което влизат цигари и някоя лека закуска !!!
                          kurta007, пререкания не е имало, до сега сме си изяснявали позициите.
                          Предложението ти за събиране на някое тепе и т.н. приемам нормално. Определи дата, място и час и ще се съберете. Мисля си, че ще се намерят хора, които като тебе предпочитат природата пред задимени кръчми.
                          Повечето от нас мисля, че претърпяха загуби - за едни са виртуални загубите, а за други са реални - разликата е огромна.

Дали с 5-6 лева на ден , дали с 50-60 лева на ден или с по 500-600 лева на ден - важното е да сме живи и здрави. Всички сме живи, но има хора с по 5-6 лева които са доста по-здрави от тези с 500 лева на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                              Първоначално изпратено от neo
                              Хубаво е да има шеги и закачки, но искам да вметна само, че псевдо инвеститори които нямат 5 лева в джоба за една ракия и салата ще бъдат отпращани от така наречената среща.Заведението трябва и да печели освен да ви осигури терен за седянка.Не помня да съм ти се представял нито като виден, нито като невиден инвеститор.Някакви лилипути на пазара избиват комплекси с високопарно поведение.Нямам никакво участие в определянето на мястото и по принцип не съм против, ако се държите като нормални клиенти.Ако не, се събирайте в Цар-Симеоновата градина.
                              Не е добре да обиждаш хората защото утре някой лилипути ще те ударят в земята За да избегна ситуацията със събирането и броенето на пари винаги плащам аз а после всеки ми дава колкото си прецени
                              YNM, ситуация със събиране и броене на пари не мисля да има. Мразя общи работи - не съм комунист. Сядам и си поръчвам , и накрая си плащам на отделна сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                                колеги, във връзка с пререканията които настъпиха в последно време
                                предлагам:
                                да се съберем на някое тепе като
                                всеки ще носи по малко лютеница, сирене и по 2 варени яица
                                така на спокоиствие и чист въздух ще обсъждаме БФБ,Форекс и другите финасови въпроси
                                имаите на предвид че някои хора загубиха доста от тва инатливо държане на губещи позиции на БФБ и могат да си позволят не повече от 5-6лв на ден в което влизат цигари и някоя лека закуска !!!
                                Аз пък ще доведа един приятел да хапне, че се издъни на БФБ и даже за баничка няма ;-)

Коментар

Working...
                                X