IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на инвеститорите от Пловдив?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доколкото разбирам, има предложение за бирария "Терасата", Яне Сандански 20, събота 19.00.

1. 1anti
    2. vesko_stanev
    3. Happy68
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes
      Явно по този начин никога няма да стане.Още повече през уикенда...най-добре някой делничен ден .Уточняваме дата и час и кой дошъл-дошъл.

Още септември месец бях казал, че събота и неделя не е най-подходящото време за срещи /виж по-долу на страницата/.

Но на едни им е удобно през почивните дни, на други през седмицата.

Остава варианта да се направи на два пъти :-)

Вариант едно :

Доколкото разбирам, има предложение за бирария "Терасата", Яне Сандански 20, събота 19.00.

1. 1anti
      2. vesko_stanev

Втори вариант :

Бирария "Терасата", Яне Сандански 20, вторник 19.02.2008година, 18.00 часа

1. полки
      2. ...............
      3. ...............
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Явно по този начин никога няма да стане.Още повече през уикенда...най-добре някой делничен ден .Уточняваме дата и час и кой дошъл-дошъл.
        "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Доколкото разбирам, има предложение за бирария "Терасата", Яне Сандански 20, събота 19.00.

1. 1anti
          2. vesko_stanev

Коментар

• Е какво, наистина ли нищо няма да се получи? защото и аз съм от мераклиите
            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Жалко , че нещо не се получава. Имах голямо желание да се запознаем поне, а може би с някой се и познаваме. Градът не е чак толкова голям, че да можем да си позволим да не се познаваме , а и да се срещаме понякога.
              Вероятно когато цените отлепят осезаемо, ще се намери настроение за среща.
              Все пак ако се оформи нещо , посочете място и час . Предпочитанията ми са за събота след 15.00 или неделя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                Ясно ,няма интерес от инвеститорите.Няма да се случи срещата.Не желая да коментирам събитието .Една птичка пролет не прави.

Иванов, не знаеш ли , че Пловдив е най-снобарския град ?

Всеки е по-голям от другия и никой неще да се среща с друг, който е "по-долу" от него :-)
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ясно ,няма интерес от инвеститорите.Няма да се случи срещата.Не желая да коментирам събитието .Една птичка пролет не прави.

Коментар

• Къде е тази улица?

Коментар

• аз предлагам 17.02- 19;00ч. бирария терасата, които иска да мине

ул."яне сандански" 20 е адреса

Коментар

• Май няма да се срещаме ,така ми мирише......

Коментар

• Давайте предложения къде да е срещата и да се броим вече ) .
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• И аз ще дойда ,само час и място да ми се каже....

Коментар

• Добре е да се видим.Разберете се-аз съм за!
                              "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                                Не е ли време ) да се видим как сме по време на корекция ) а майни )

Форексчиите също имат интересни дни и теории да си споделят )

ПП имаме предложение за събота 16.02 ..заведението ще се избира консенсусно )
                                И аз мога да дойда в събота, 16.02. Нека само да се уточним по-навреме за точния час и място, за да си направя графика.

Коментар

Working...
                                X