Мисля,че 20.01-събота /поне за мен/ е удачна дата за учредяване на МИБ /Морското инвестиционно братство/. Прав е колегата Смехурко! А и щом веднъж сме го подели като евентуолно мероприятие-ще стане.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща спекуланти и инвеститори от Бургас
Collapse
X
-
Smehurko NO PROBLEMS .
Koito iska e dobre doshal....
Predlagam do sriada drugata sedmica da reshim kolko choveka shte se saberem i da reshim kade da otidem
Smiatam che do togava wseki moje da si opredeli angajimentite
Predpolagam che v poslednia moment shte ima oshte jelaeshti...no da ne se poluchi taka che da ne mojem da se saberem t.e. da niama mesta...ili kakto imashe edin vic..............Banketa ne se systoia zashtoto ot pokanenite 50 dushi doidoha samo 300
Коментар
-
Мене ме бройте четирима, всички сме спекулоинвеститори. Освен това, имам двама кандидати от Шумен, които също искат да дойдат и да споделят дружеската ни сбирка. Да ги допуснем ли до бъдещото Морско Инвестиционно Братство. Искат обаче със сигурност да знаят за датата. Остава ли за 20-ти?Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1LUBIMEC 13
Смятам,че ще се справим...И нека не само Боби..а и всеки друг да заповяда..
Сега се сещам,че още от 2004 имаме уговорка да се видим с едно пернато същество,което снася яица в други гнезда..
Просто не се въздържах да похваля отново Боби за инициативата и организацията му и Само чета за реализацията на срещата в София!
Приятна и ползотворна среща - после ще разкажете!
Коментар
Коментар