IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща спекуланти и инвеститори от Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля,че 20.01-събота /поне за мен/ е удачна дата за учредяване на МИБ /Морското инвестиционно братство/. Прав е колегата Смехурко! А и щом веднъж сме го подели като евентуолно мероприятие-ще стане.

Коментар

• Zabravih....Znachi tvardo 20 ianuari....kade.....vav sriada

OK?

Коментар

• Smehurko NO PROBLEMS .

Koito iska e dobre doshal....

Predlagam do sriada drugata sedmica da reshim kolko choveka shte se saberem i da reshim kade da otidem

Smiatam che do togava wseki moje da si opredeli angajimentite

Predpolagam che v poslednia moment shte ima oshte jelaeshti...no da ne se poluchi taka che da ne mojem da se saberem t.e. da niama mesta...ili kakto imashe edin vic..............Banketa ne se systoia zashtoto ot pokanenite 50 dushi doidoha samo 300

Коментар

• Мене ме бройте четирима, всички сме спекулоинвеститори. Освен това, имам двама кандидати от Шумен, които също искат да дойдат и да споделят дружеската ни сбирка. Да ги допуснем ли до бъдещото Морско Инвестиционно Братство. Искат обаче със сигурност да знаят за датата. Остава ли за 20-ти?
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• И да направите още едно събиране през лятото !
            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Takaaa....Neshtata se narejdat...

Dotuk iziawili jelanie...

BOBAN1
              Dundo1
              dimitracis
              ВОИВОДАТА
              смехурко
              nns
              Mushroom
              Pandora
              mm4444

Imam dobroto chuvstwo ,che do drugata sedmica shte sme tolkowa ,che shte se naloji da si kupim niakoia krachma .

Коментар

• Следя форума от доста време,но все не ми достига или смелост или компетенция,за да се включвам...,това както и да е .От Бургас съм.Може ли и аз?

Коментар

• Здравейте и от мен
                  Мисля, че идеята е много добра, така че бройте ме!

Коментар

• Сбираме се по малко! Това е мноого добре! Хайде бургазлии,не се срамувайте да се обявите!

Коментар

• И аз съм от Бургас,ще ме броите ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                        Dundo1 Напиши ми на ЛС името си ,че ми е неудобно като ти се обадя по телефона...как да се обърна първоначално към теб..

Нали ме разбираш
                        Драсни го и на мен !
                        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                          LUBIMEC 13

Смятам,че ще се справим...И нека не само Боби..а и всеки друг да заповяда..

Сега се сещам,че още от 2004 имаме уговорка да се видим с едно пернато същество,което снася яица в други гнезда..
                          Оооо, не се съмнявам, че ще се справите!
                          Просто не се въздържах да похваля отново Боби за инициативата и организацията му и Само чета за реализацията на срещата в София!
                          Приятна и ползотворна среща - после ще разкажете!

Коментар

• LUBIMEC 13

Смятам,че ще се справим...И нека не само Боби..а и всеки друг да заповяда..

Сега се сещам,че още от 2004 имаме уговорка да се видим с едно пернато същество,което снася яица в други гнезда..

Коментар

• Пичове, вземете поканете Bobi75 за организатор - справи се блестящо за срещата в София, и Само чета - да ви направи приятна изненада!

Коментар

• Като гледам...дотук сме...

BOBAN1
                                Dundo1
                                dimitracis
                                ВОИВОДАТА
                                смехурко
                                nns

Dundo1 Напиши ми на ЛС името си ,че ми е неудобно като ти се обадя по телефона...как да се обърна първоначално към теб..

Нали ме разбираш

Коментар

Working...
                                X