IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща спекуланти и инвеститори от Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• i az sum v igrata

Коментар

• BOBAN1 Съгласен съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
        Море, войводо, ке праснем едно печено агне!
        Ке го пърлим цела нощ и вино ще се лее...

Коментар

• Такааа...току що се свързах със Смехурко....стигнахме до извода да обсъдим известно време идеята...т.е. до сряда другата седмица да се разберем колко хора имат желание за срещата и евентуално за другата събота 20 януари да се съберем някъде...където преценим всички

Коментар

• Море, войводо, ке праснем едно печено агне!
            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• ok

Коментар

• Re: Спекуланти и инвеститори от Бургас

Първоначално изпратено от BOBAN1
                Абе като гледам....доста хора сме от Б-с....що да не си спретнем една среща...
                Естествено и други хора са добре дошли...
                Здравейте,колеги и съграждане от Бургас! Идеята е супер! И аз сам "ЗА"!

Коментар

• Ami daite da mu napulnim na BOBAN1 inbox s tel nomeraDano se suberem pove4ko

Коментар

• Четирима е супер, ще взема и жената да ни пише бройките :-)

Коментар

• Здравеите уважаеми колеги! Аз сящо съм от Бургас, и одавна чакам някои да поеме инициативата да се саберем. Не мислех че от нашият град има толкова много инвеститори и спекуланти. Ако мога да помогна с нещо ще го направя с удоволствие!

Коментар

• Няма проблем..
                        Преди две години пак организирахме една такава среща,но бяхме 3-4 човека
                        Дано сега се съберем повече...ама колкото-толкова

Коментар

• BOBAN1 se zainteresuva zatova ako iskate moje da mu pusnem GSM-ite si na private message do nego i 6te se 4uem da izmislim ne6to,ako ste suglasni de

Коментар

• Още малко и ще сформираме групата...

Коментар

• и аз съм за

Коментар

• Az su6to sum ot Burgas.I shte se radvam da se sre6tnem 6te bude mnogo polezno za vsi4ki ni,...a i moje da obmenim po nqkoq druga ideq.

Коментар

Working...
                                X