IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща спекуланти и инвеститори от Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съграждани,колеги...
    Нека оставим кучетата да си лаят,а кервана да върви.Предстои ни прекрасно събиране и купон.Нека не го съсипваме предварително с!
    Ще е готино!

Коментар

• Черногледи хора навсякъде, не им се сърдете! животът ги е наказъл достатъчно!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от pitankata
        Мечтания
        Izvinqvai, no spored men ne si 4ak tolkova kompetenten 4e dava6 akul i mneniq navsqkude

Коментар

• Pitanka, интересни мнения изказваш последния един час
          Искам само да те питам, просто така от чисто любопитство, каракачанката за какво ти е?

Коментар

• Мечтания

Коментар

• 4akai purvo da orgaizirame burgaskata grupa,4e da imame lobipri vzemaneto na re6eniq za bude6teto na investitorite v Izto4na Bulgaria
              Samo v kruga na maitapa.Ideqta ne e lo6a,no po-natatuk moje bi.Vseki e dobre do6ul i v Burgas

Коментар

• А зашто не направите сбирка за Източна БГ, някъде около Несебър.

Коментар

• На 20.01 съм на работаИдеята за Братството е добра.Пращайте снимки и на мен

Коментар

• и аз съм от Бургас, може и на мен да изпратите снимка!!!

Коментар

• Здравейте, и аз съм от Бургас . Много добра идея, за съжаление не мога да дойда на 20 януари, няма да съм в Бургас до средата на февруари. Пожелавам ви приятно и ползотворно изкарване. И да направите някоя снимка на присъстващите - може да се окаже че се познаваме, дори да сме съкварталници или бивши съученици ??

Коментар

• Здрасти, dee-dee, значи моите хора намаляват с един, довечера ще говоря със шумналии

Коментар

• Ставаме все повече! Това е добре!

Коментар

• Здравейте! И мен ме бройте, ако не съм в командировка.
                            sweettea

Коментар

• 300 само в х-л България, главния ресторант. После слизаме в басейна, обаче ако влезем всички, няма да остане вода после.

Коментар

• Мен лично датата 20.01. не ме устройва... ще пътувам по неотложни дела. Така че, ако решите сбирката да е тогава няма да мога да дойда, но вярвам, че ще се справите перфектно и без мен

Коментар

Working...
                                X