IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща спекуланти и инвеститори от Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е тва 7-8 дето съм го писал долу, го разбирайте 19-20 часа. Не че не може да се метнем от сутринта ...
    Май трябва да помислим и за някакво меню, поне за началото, от заведението сигурно ще поискат нещо за да се подготвят.
    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Ами за съжаление, на мястото на тази в Изгрев вече се издига новострояща се кооперация, така че остава в Славейков! То и аз мислех, на 23 август да карам ски в Чили, ама като дойдат хората, все някой трябва да ги посрешне :-)

Коментар

• Смехурко.....радвам се ,че нещата се нареждат...

За коя кръчма имаш в предвид ...тази в Изгрев или тази в Славеиков

Не че за мен има някакво значение..

ЗА АВГУСТ 23.....А НЕ....ТОГАВА СЪМ В КОМАНДИРОВКА И ЩЕ СЕ ВЪРНА НА 25....

Коментар

• 23 август е петък и това е добре, ще се пие до неделя вкл.
          Бобане, ще внеса малки корекции в списъка:

*******СИГУРНИ*******
          BOBAN1
          Dundo1
          dimitracis
          ВОИВОДАТА
          смехурко + 2
          nns
          Mushroom
          Десислава + 1

*******ВЕРОЯТНИ*******
          dee-dee + 1
          mm4444 (все се надявам, че ако се обадиш ще може да го нагласим така, че да можеш да се отбиеш поне за малко)
          Веско (като ще идваш до Несебър, все едно, че си дошъл в Бургас, заповядай ако имаш желание! Броя те вероятен)

Значи ставаме 10 + 4
          Предлагам да почнем да обсъждаме къде и по кое време.
          Появи се едно предложение за "Теньовата къща" - там в приземния етаж е спокойно, музиката не е особено силна и може да стане хубава софра.
          В София се събираха в сравнително ранен час. Помня, че Императорът се беше прибрал от сбирката, а аз бях още на работа. Предполагам, че са го направили защото сбирката им беше в работен ден. Ние се събираме в събота, така че можем да се ориентираме към по-късен час да кажем 7 или 8. Ако ли пък предпочитате по-ранен час - казвайте!

Коментар

• Задължително трябва да има подобна среща и лятото, ще има повече хора със сигурност! Лятото съм с Вас!

Примерно, 23 август, удобно ли е ?

Приятно изкарване и някой да си вземе цифровата камера да праща снимки после

Коментар

• Здрасти от мен...

Да обобщим дотук...

Изявили желание и имащи възможност да присъстват на срещата

BOBAN1
              Dundo1
              dimitracis
              ВОИВОДАТА
              смехурко
              nns
              Mushroom
              dee-dee

Искрено съжалявам за тези,които по една или друга причина са заети,но едва ли е възможно да се направи така,че на всички да им е удобно...

Ако съм пропуснал някого в списъка да се обажда......не е умишлено...

А забравих .....пишем и

Десислава

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                А не! Водещ и почетен председател на Бургаското пиенале, трябва да е Бобан1! Той даде идеята, която е тляла в сърцата на всички ни.
                Прав си колега Смехурко! Бобан1 е човека.Точно така! И малката искра е достатъчна да разпали огъня на ... както всеки си го интерпретира.

Коментар

• И аз бих се радвал да бъда,но за съжаление...

Коментар

• А не! Водещ и почетен председател на Бургаското пиенале, трябва да е Бобан1! Той даде идеята, която е тляла в сърцата на всички ни.

Коментар

• Цезаре,ще се радваме другата събота да бъдеш сред нас на учредяването на "Морското ивестиционно братство" като почетен гост.Колегата Смехурко ще е водещ на мероприятието.

Коментар

• И второто и второто, който е здрав , е богат!

Коментар

• Благодаря за пожеланията,Войводо!Но за съжаление - както казват мургавите ни събратя - "Две хубаво на едно място няма!" - та,ще си избера първата част на пожеланието ти - да сме здрави - а печалбите,е - колкото - толкова - наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                            Войводо,защо не идваш в кръчмата напоследък,да не те обидихме с нещо?Ела да пием по ракия,а?
                            Хвала тебе,Цезаре!
                            Не съм ви забравил.Още по-малко,обидили.Следя ви наздравиците и се радвам за вас.Ще намина в скоро време.Наздраве! От здраве и печалби да не се отървете!

Коментар

• Войводата ракията я пие само с печено мезе!
                              А напоследък след празниците му се ще да си почине от прехранването и от това се нарушава алкохолната диета!

Коментар

• Войводо,защо не идваш в кръчмата напоследък,да не те обидихме с нещо?Ела да пием по ракия,а?

Коментар

Working...
                                X