IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой покана за Зип.бг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Драги служители на зип.бг
    Имам едно желание за изпълнеие, което, за да бъде подходящо прието, ще ви го представя като по-широка маркетингова стратегия

Проблемът е, че например имам познат, но той се е регистрирал с истинското си име. Аз, обаче искам да му прикача прякора му от инвестор.бг, защото така ще ми е много по-удобно в комуникацията с него.

Защо да не направим таак, че всеки да може да слага атрибути на познатите си. Най-малкото пракор или бележки за напомняне. Например: "ей с тази мацка какъв групов сек правихме в Поморие". И да има възможност да се прикачат снимки от съответното събитие, разбира се.

Да мога да си слагам бележки за всеки познат така, че или да се виждат от всички, или само от общите познати.

Освен това в таблото за обяви ще е хубаво, ако могат да се слагат картинки.

Защо искам подобна функционалност.
    Всичко се забравя. А има моменти, които всеки би искал вечно да помни

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
      Първоначално изпратено от Magritte
      Първоначално изпратено от Десислава
      пращам ти покана
      Деси, ако имаш предвид мен да знаеш, че нищо не съм получил.

jazzman@abv.bg
      imash pokana nadjavam se
      Вече имам. Благодаря. Сега се ориентирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от D-r Nai
        Здравейте

Бих се радвал да ми изпратите покана за ЗИП.БГ .
        Предварително благодаря.
        sims@all.bg
        Здравей, пратих ти покана, като се регистрираш, за съжаление ще трябва да те отпиша от познатите си, защото не се познаваме

но вярвам, че ще намериш бързо познати

Онзи ден по същия начин поканих и отписах от познатите си Тихомир Иванов
        http://zip.bg/user/?id=3946
        той много бързо намери познат
        Илия Димитров от Димитровград

Илия Димитров е редактор на www.hack.start.bg и много често помага на сайтовете ни като търси пробиви в защитата
        Оказа се, че Тихомир Иванов се сеща и за Владислав Панев, които също е от Димитровград

Оказа, се че с Тихомир имаме 2-ма общи познати, така че вероятно и с теб sims@all.bg ще имаме общи познати

За няколко дни Тихомир вече има 5 познати след като покани няколко души.

Според социолозите всеки има средно над 150 познати, но за да има до всеки профил по толкова познати ще е нужно известно време

Зип.бг е супер сайт и купона започва не когато поканите познатите си, а когато те поканят свои познати и започнете да навръзвате нещата
        освен това много полезно е и таблото за съобщения, което е полезно поради няколко уникални за България аспекти - не е чат, каквото пишете го четат само вашите познати и обратно четете само написаното от вашите познати. Някои хора не знаят механизма и си мислят че това е личен чат между 2-ма и така четете чужди разговори, Таблото е лесен ненатрапчив начин да пратите едно съобщение до неограничен брои хора ( в моя случаи над 500 познати), ненатрапчив, защото го четат само когато влязат в зип.бг и не ги спамвате. Лесен защото в интернет няма друг начин да стигне до 500 души или повече (зависи колко познати имате в зип.бг).
        Естествено лесно до вас достигат съобщения на познатите Ви, с които вие сте информиран за нещата около тях. Например сватби, шеги, отпуски, заминавания, ходения на футбол, комп. игри, театър и др.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chocho
          Марияне, може ли и една покана за s.kovatchevsky@mail.bg ?
          С теб се познаваме от една FOREX сбирка преди 3-4 години.
          Здравей, пратих ти покана

Щом си бил на срещите на форума добави за познат и този профил
          http://zip.bg/user/?id=3571

Това е профил на Срещите на участниците във форума на Инвестор.бг. Който е участвал в тези срещи да добави този профил за познат. Всички познати на този профил ще бъдат участници в тези срещи и така ще се улесни общуването между участниците

вече има 21 членове

така задълбочаваме познанството си след срещите и по-лесно ще се организираме за следваща среща

То напоследък срещите са на Кобос-чии, но има и доста форекс хора

Коментар

• Здравейте

Бих се радвал да ми изпратите покана за ЗИП.БГ .
            Предварително благодаря.
            sims@all.bg

Коментар

• Марияне, може ли и една покана за s.kovatchevsky@mail.bg ?
              С теб се познаваме от една FOREX сбирка преди 3-4 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Magritte
                Първоначално изпратено от Десислава
                пращам ти покана

jazzman@abv.bg
                imash pokana nadjavam se

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
                  пращам ти покана

jazzman@abv.bg

Коментар

• един ден в Zip.bg:

вчера срещнах Мартин Паев, разменихме визитки, пратих му покана за Zip.bg, той веднага намери 5 познати и един от тях се оказа Краси Гумнишки, с който вече се оказва, че имаме 2-ма общи познати, освен Мартин, другия е Стефан Бъчваров
                    Аз като любопитен човек, веднага ги попитах по какви пътища се познават

Днес се загледах кои мои познати имат рожден ден утре, когато и аз имам рожден ден
                    Оказа се, че са 3-ма, Даниела от SDI, редакторката на svatba.start.bg и на serbia.start.bg
                    Като се замисля, хората родени на 17-ти декември имат сродни характери

Коментар

• пращам ти покана

Коментар

• Izvinete me, no na tova PC nqmam kirilica. Molq izpratete mi pokana za zip.bg. Mislq, 4e moga da sum polezen.

jazzman@abv.bg

Коментар

• Сори RAFAL ...не е било нарочно(
                          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Сори RAFAL ...
                            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Здравейте

Бих се радвал да ми изпратите покана за ЗИП.БГ ..

dimitervlad@gmail.com

Коментар

• ima6 q

Коментар

Working...
                                X