Днес ми писа един редактор в Start.bg (където съм админ), който се оказа от моя роден град Самоков и то от същото училище
И ми хрумна идея
всички в нашето училище имаха часове по информатика още преди 10 г. (включително борците, скиорите и футболистите)
Затова ми хрумна, чрез този младеж да намеря учителката по информатика, г-жа Гелова, която не съм виждал сигурно от 6 г., като на нея ще й е приятно да намери тук десетина нейни ученици завършили преди 8,5 години и още десетки нови, като ще може да проследи какво сме направили
е как върви времето....
съответно Гелова ще покани и другите учители с е-мейли в зип.бг
особено класната Бонева, която с огромна вероятност ползва интернет
Здравей. Много се радвам, че позволихте да стана и аз редактор и сам ви благодарен за това. Разбрах от профила ти, че си учил в същите училища в които и аз засега ( последна година сам в СОУ "Отец Паисий" и после ще кандидатствам на неколко места, пък "каквото сабя покаже" )
всички в нашето училище имаха часове по информатика още преди 10 г. (включително борците, скиорите и футболистите)
Затова ми хрумна, чрез този младеж да намеря учителката по информатика, г-жа Гелова, която не съм виждал сигурно от 6 г., като на нея ще й е приятно да намери тук десетина нейни ученици завършили преди 8,5 години и още десетки нови, като ще може да проследи какво сме направили
е как върви времето....
съответно Гелова ще покани и другите учители с е-мейли в зип.бг
особено класната Бонева, която с огромна вероятност ползва интернет
Коментар