Здравейте,моля някой да ме покани в zip.bg!Имейлът ми е mmm_63@abv.bg!Благодаря предварително!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой покана за Зип.бг?
Collapse
X
-
Здравейте
страхотен сайт, но уви нямам познати с покани Sad може ли и за мен една моля? Smile dimitrov.mladen@gmail.com
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ПламенСлава богу няма да се окаже, че съм Пламен от Германия. Не познавам никой от там. Даже и от Герман не познавам никой. От Варна съм )
i jena ti sushto
Коментар
-
Първоначално изпратено от SuperNovaПламене, благодаря, но аз не искам да се регистрирам.
Търся начин да се свържа с мои приятели с които загубих връзка, но в същото време не искам да давам възможност на ... хммм... нежелани елементи да могат да се свързват с мен .
Живей живота до макса, но без навлеци и сталкери, тенкюверимъч! (Разбира се не става въпрос за хора от форума с които общувам с удоволствие, а за хора заради които се наложи да се релокирам на другия край на света!)
Тааа ... има ли начин да се проверява дали някой е регистриран, без да съм регистрирана аз, както може в атол, линкдин и разни други сайтове за контакти."Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
Коментар