Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми най вероятно същото но е наречено роталумука /прочети отзад напред/
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЕдин въпрос имам.... Нещото, което съхранява енергия колко процента като обем повече или по-малко е, в сравнение с акумулатор, който би съхранил същото количество енергия?
Коментар
-
Търся сериозен инвеститор за разработване и пускане на пазар на устройство за съхранение на електрическа енергия (не на принципа на батериите). Подходящо за съхранение на енергия в мащаби вкл. и за домашни цели, например зареждане през деня от фотоволтаик и отдаване през нощта. Моля за сериозен отговор, предпочитам по възможност фирми с подобен предмет на дейност. Възможност за последващо финансиране от ЕС програми / нужна е документирана история и опит в областта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБезстрашния намери ли баш инвестора дето то го казах.Той ще ти даде пари за твоята идея но ако случайно няма в момента ще ти ги забърка с малко лют пипер и чесън .
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНищо не ти се разбира, гумите са в германия, купуват ги в Бг доставка до софия, на 4 евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеДа идем при нотариуса — там,
дори не двамата, а вие сам
ще ми подпишете една хартийка,
в която ще се казва на шега,
че ако тоз и тоз във даден срок
не изплати указаната сума
на еди-кой си, този еди-кой си
ще има право като неустойка
да вземе къс месо, тежащо фунт,
от собственото тяло на длъжника,
и то оттам, отдето той поиска
по свое усмотрение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНищо не ти се разбира, гумите са в германия, купуват ги в Бг доставка до софия, на 4 евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение"До" или "от"? Важно е, мисля.
А нашите министерства.../В тях, казват, живеела Н.В.Корупцията/ - Какво да очаква човек от тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеИма време, ще я скълъпя .
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКолегата намерил да ги шитне по 4 евро парчето с доставка до Бг. При условие че са му подарък мисля че е добра печалбата
А нашите министерства.../В тях, казват, живеела Н.В.Корупцията/ - Какво да очаква човек от тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеимаше некава фирма ги изкупува и ги изнася.ама не и знам името
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИзвинявам се че пиша в тази тема , но
Някой знае ли как могат да се разкарат бързо около 2000гуми употребявани, някой има ли гумаджииница, сервиз, въобще всякаква информация е добре дошла, къде се продават на едро и други такива
Коментар
Коментар