IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Ами най вероятно същото но е наречено роталумука /прочети отзад напред/
    Нищо подобно това е в електиреческо зелено, с аеродинамична форма, има четири елегантни колеца, с които лесно да се предвижва на желаното място и има вградена кафеварка.

Коментар

М.!..Нищо не разбрах, явно съм тъп!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
        Един въпрос имам.... Нещото, което съхранява енергия колко процента като обем повече или по-малко е, в сравнение с акумулатор, който би съхранил същото количество енергия?

Коментар

• Един въпрос имам.... Нещото, което съхранява енергия колко процента като обем повече или по-малко е, в сравнение с акумулатор, който би съхранил същото количество енергия?

Коментар

• Търся сериозен инвеститор за разработване и пускане на пазар на устройство за съхранение на електрическа енергия (не на принципа на батериите). Подходящо за съхранение на енергия в мащаби вкл. и за домашни цели, например зареждане през деня от фотоволтаик и отдаване през нощта. Моля за сериозен отговор, предпочитам по възможност фирми с подобен предмет на дейност. Възможност за последващо финансиране от ЕС програми / нужна е документирана история и опит в областта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Безстрашния намери ли баш инвестора дето то го казах.Той ще ти даде пари за твоята идея но ако случайно няма в момента ще ти ги забърка с малко лют пипер и чесън .
              - Кой каза, че нямало гумена бомба? Някои упорито си падат на главата и отскачат ли, отскачат от тротоара...

Коментар

• Безстрашния намери ли баш инвестора дето то го казах.Той ще ти даде пари за твоята идея но ако случайно няма в момента ще ти ги забърка с малко лют пипер и чесън .

Коментар

Нищо не ти се разбира, гумите са в германия, купуват ги в Бг доставка до софия, на 4 евро
                  Какво има за разбиране? Бях останал с впечатлението, че искаш ти да шитнеш някакви гуми и че твоят колега е някъде тук. Защото, ако тук няма система за тяхната преработка, кой какво ще ги прави? Затова питах към БГ или от БГ. Абе напекло ме е бе, човек, немой се товари толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                    Да идем при нотариуса — там,
                    дори не двамата, а вие сам
                    ще ми подпишете една хартийка,
                    в която ще се казва на шега,
                    че ако тоз и тоз във даден срок
                    не изплати указаната сума
                    на еди-кой си, този еди-кой си
                    ще има право като неустойка
                    да вземе къс месо, тежащо фунт,
                    от собственото тяло на длъжника,
                    и то оттам, отдето той поиска
                    по свое усмотрение.
                    Навит съм, но да допълним договора със следното:при рязането ще тече кръв между 100мл-5 литра, месото ще е между фунт-0.453 кг. и 5 кг.Съгласен ли си тарикатко.

Коментар

Нищо не ти се разбира, гумите са в германия, купуват ги в Бг доставка до софия, на 4 евро
                      Има и други по-лесни начини да правиш пари и не влагаш много.Например Манго чарпака от Столипиново бърка шкембе чорба калайджиите ядат а той с печалбата си купува артии на борсата.Влага малко пари а чака един ден акциите му да порастнат много по 12 лв и на горе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        "До" или "от"? Важно е, мисля.
                        А нашите министерства.../В тях, казват, живеела Н.В.Корупцията/ - Какво да очаква човек от тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                          Има време, ще я скълъпя .
                          Намерих решение по твоя въпрос.Тук има само един крупен индивидуален инвеститор който ще ти помогне.Пиши му на някой от следните никове Polki,2012 и си изложи идеята.

Коментар

Колегата намерил да ги шитне по 4 евро парчето с доставка до Бг. При условие че са му подарък мисля че е добра печалбата
                            "До" или "от"? Важно е, мисля.
                            А нашите министерства.../В тях, казват, живеела Н.В.Корупцията/ - Какво да очаква човек от тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                              имаше некава фирма ги изкупува и ги изнася.ама не и знам името
                              Колегата намерил да ги шитне по 4 евро парчето с доставка до Бг. При условие че са му подарък мисля че е добра печалбата

Коментар

Извинявам се че пиша в тази тема , но
                                Някой знае ли как могат да се разкарат бързо около 2000гуми употребявани, някой има ли гумаджииница, сервиз, въобще всякаква информация е добре дошла, къде се продават на едро и други такива
                                имаше некава фирма ги изкупува и ги изнася.ама не и знам името

Коментар

Working...
                                X