Пичове, не си губете времето с тези глупости за гумите. Аз похарчих доста пари за проучване, бях при няколко производителя на инсталации в Азия. За съжаление нормативната база и администрацията в Бг нямат намерение да толерират подобно занимание и РИОСВ създава спънки, по зададен тон директно от Министерството на околната среда. Можете да видите и каква е съдбата на няколкото работещи подобни инсталации в Бг. Ако някой иска подробна информация, да ми пише на л.с.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНов ник ли ? Ами не, объркал си се нещо.
ИСКАШ ЛИ ДА ПРАВИШ БИЗНЕС В НАШАТА КОРПОРАЦИЯ?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Enoh Разгледай мнениеПрочетох всички коментари по темата. Един по един. Така не съм се смял от дете
Готов сюжет за комедийна постановка. Петричанина - Пирамид е Ментора, Индианеца е Присмехулкото, Чичо Митко - Прагматика. Главната роля разбира се е за Бобовдолският завършен идиот - Безстрашния. НЯМА ТАКЪВ СМЯХ. На театър да бях отишъл, така нямаше да се забавлявам, и то напълно безплатно. Благодаря Ви от сърце!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Enoh Разгледай мнениеПрочетох всички коментари по темата. Един по един. Така не съм се смял от дете
Готов сюжет за комедийна постановка. Петричанина - Пирамид е Ментора, Индианеца е Присмехулкото, Чичо Митко - Прагматика. Главната роля разбира се е за Бобовдолският завършен идиот - Безстрашния. НЯМА ТАКЪВ СМЯХ. На театър да бях отишъл, така нямаше да се забавлявам, и то напълно безплатно. Благодаря Ви от сърце!!!
Коментар
-
Коментар
-
Уроди
Прочетох всички коментари по темата. Един по един. Така не съм се смял от дете
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеИма време, ще я скълъпя .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи жив ли си бре? Какво стана с играта? Скълапи ли я?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНов ник ли ? Ами не, объркал си се нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМного вероятно. Просто, поддържам добрия тон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнениена гол тумбак с чифте пищови... май фиърлес8 е с нов ник да тества пак опциите :Д
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеНе искам да съм груба, но ти ако нямаш 10 хил. лв. за бизнес проект...не те виждам като бизнесмен, на който могат да му се поверят пари. Нищо лично, просто такива са ми разбиранията
Ако поискам 100хил. за същата идея, дали ще изглеждам като "сериозен бизнесмен"?
Коментар
Коментар