Първоначално изпратено от L0ne_Eye
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор
Collapse
X
-
Търся инвеститор за два свързани високо оборотни проекта без аналог
Здравейте,
Имам идея за два обекта обвързани по между си. Обектите се намират в непосредствена близост един до друг и са взаимноизгодни, но в същото време могат да работят абсолютно самостоятелно.
И двата обекта нямат аналог в града, намират се в топ център на оживено място.
Общата инвестиция, която търся е 10хил. лева (по 5хил. за всеки от обектите).
За въпроси и подробности пишете на лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНещо като линк че ми стана интересно, аз съм чувал за такава френска модулна преработка за около 125 м2- бивш директор на КТМ-русе говореше за нея- търсих обаче нищо не намерих тогава
- Дано съм бил полезен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнениеИ aз сe извинявам се че пиша в тази тема , но поради безспорната й популярност ще споделя и моят проблем(а на колегата с гумите успех! само дано не са зимни)ко все пак гумите са зимни,знам някакъв форум с потребители предимно от южното полукълбо, ще постна актуален линк при нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНякъде из форумите предлагаха мини заводи за преработка на гуми в дизел и бензин, до ключ. Руска технология. Ако си спомням точно, площта за инсталацията беше около 100 квадратни метра. наистина, МИНИ-/дали пък не беше и микро?/ мащаб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнениеИ aз сe извинявам се че пиша в тази тема , но поради безспорната й популярност ще споделя и моят проблем(а на колегата с гумите успех! само дано не са зимни)
Аз си търся съпруга ,като имам само три твърди изисквания.
1.Да е едрогърда.
2. Да е с добра душа.
3. Да споделя философията ми относно минералните права.
PS.
Ако все пак гумите са зимни,знам някакъв форум с потребители предимно от южното полукълбо, ще постна актуален линк при нуждаЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИзвинявам се че пиша в тази тема , но
Някой знае ли как могат да се разкарат бързо около 2000гуми употребявани, някой има ли гумаджииница, сервиз, въобще всякаква информация е добре дошла, къде се продават на едро и други такива
Коментар
-
И aз сe извинявам се че пиша в тази тема , но поради безспорната й популярност ще споделя и моят проблем(а на колегата с гумите успех! само дано не са зимни)
Аз си търся съпруга ,като имам само три твърди изисквания.
1.Да е едрогърда.
2. Да е с добра душа.
3. Да споделя философията ми относно минералните права.
PS.
Ако все пак гумите са зимни,знам някакъв форум с потребители предимно от южното полукълбо, ще постна актуален линк при нуждаLast edited by bezsapruga; 19.05.2015, 08:45.Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
http://minerals.ga
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗапорожец може да навърти пробег най много 50-60 к. километра, стандартно на 30 двигателя е за основен ремонт. Нищо не разбираш.
Относно "1-ния фунт от месото" на малкия, не ми е притрябвало. да бе нещо, дето го няма навсякъде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕ, Чиче, то момчето си каза, че до някъде разбира.
Не каза КЪДЕ е това "някъде". Може да е до върха на носа...или на една педя от него.
Нито пък, откъде разбира. Тоест, от тая или от оная улица.
Виж, за БРОКЕРСКАТА КЪЩА...Точно поглед не му трябва. Той мое и без да гледа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАз освен,че разбирам до някъде от коли, разбирам до някъде и от много други неща-например като как да си отворя БРОКЕРСКА КЪЩА .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеХаххаах, да бе да .Сравни запорожец с шкода или vw 1960-65-70г и тогава говори. Запорожеца ще умре на около 150 000-200 000км, а vw-то ще продължава да се движи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗапорожец може да навърти пробег най много 50-60 к. километра, стандартно на 30 двигателя е за основен ремонт. Нищо не разбираш.
Коментар
Коментар